Mitä sain joululahjaksi (+arvontavoittaja)!

Minnean muruja

Olin ilmeisesti ollut taas kiltti, sillä joulupukki muisti minua tänäkin vuonna ihanilla lahjoilla. Kysyin aikaisemmin, kiinnostaisiko teitä kurkata, mitä joululahjapaketeistani paljastui, ja koska kiinnostusta oli, niin tässäpä tulee!

Hugo Bossin tuoksun saatatte muistaa Ristelyostos-postauksesta, valitsin tuoksun siis laivalta, ja mies osti sen minulle joululahjaksi. Se on ihastuttavan kukkainen ja raikas tuoksu! Mori Collectiven metallinsävyuset puukorvikset ovat myös oma valinta :D Shoppaillessani EkoTeko pop-upissa, näin nämä kaunokaiset, ja mies halusi ostaa ne minulle joululahjaksi.

Onko sinusta tylsää, jos valitsee omat (puolison hankkimat) joululahjansa? Mieheni oli vain helpottunut, kun kerroin, mitä haluaisin :DTämä Maybellinen kirkkaanpunainen kynsilakka sopii jouluun ja uuteen vuoteen kuin punainen nenä Petteri punakuonon päähän, joten sävy oli ihan nappivalinta siskoltani! Kynsilakkoja ei voi olla koskaan liikaa, eihän? Taidankin laittaa tätä uuden vuoden karkeloihin!

Isäni oli muistanut minua Finlaysonin hauskakuvioisilla satiinipussilakanoilla. Isä on kova ostamaan petivaatteita :D Nämä taustalla näkyvät Marimekon ruskeat Kaivo-pussilakanatkin ovat isän muutama (vai onko siitä jo ehkä neljä viisi vuotta?) vuosi sitten joululahjaksi antamat. Iskä antoi myös aina yhtä toivotun lahjakortin! Tällä kertaa S-ryhmän liikkeisiin. Jes, alet täältä tullaan!

Onko lahjakortti sinusta tylsä ja persoonaton, vai mukava, kun voi ostaa mieleistään?

Siskon lahjasta paljastui myös himoitsemiani Maltesereita sekä söpö unimaski. Mulla on kesäisin vaikeuksia nukkua, kun on niin valoisaa, joten käytän aina valoisina öinä unimaskia. Tämäkin tulee siis tarpeeseen. Ja vitsi, miten suloinen se on <3

Äiti muisti suklaanystävää perinteisillä konvehdeilla sekä ihanalla Lumenen Lähde-seerumilla. Meidän perheen naiset ovat viime aikoina hurahtaneet seerumeihin :D Kauneuteen liittyvät lahjat ovat aina hyvä valinta!

Sellaisia juttuja tällä kertaa! Olemme sopineet, että lahjojen määrä pidetään aikuisten kesken minimissä, ja tässä aika hyvin onnistuttiin!

Alpan ihanaisen alpakanvillaisen kaulahuivin itselleen voitti sikkuralla! Onnea! Kiitos kaikille osallistumisesta! Mahtavaa, että olitte mukana luomassa joulumieltä! Mitäs seuraavaksi keksittäisiin?

Mukavaa viikonloppua! Me lähdetään seuraavaksi sulattelemaan kinkkua uimahalliin!

Kommentit

Kirsikka W.

Tosi kivoja joululahjoja! Itsellänikin kävi tänä jouluna niin, että tiesin etukäteen suurimman osan lahjoistani, koska olin ne itse valinnut. Tykkään kyllä toisaalta tulla yllätetyksi, mutta sitten taas petyn jos saankin pelkkää krääsää ja turhia pölynkerääjiä. Lahjakortit (ja raha) ovat ainakin itselleni parhaita mahdollisia lahjoja juurikin siksi. Saan sitten itse aleista valkkailla omia lahjojani :)

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Suloisia juttuja olet saanut :)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Oletpas saanut kivoja lahjoja :)
Kiitos vielä paljon!

Written by Neea (Ei varmistettu) http://writtenbyneea.blogspot.fi

Tosi kivoja joululahjoja! Etenkin noi Mori Collectiven korvakorut ja tuo unimaski on tosi söpöjä. Mun mielestä lahjakortit ei oo yhtään tylsä lahja, vaan todella kätevä ja hyödyllinen, koska silloin ainakin varmistaa sen, että lahjan saaja voi ostaa jotain mikä tulee tarpeeseen/mitä ei jo omista.

josha

Voi miten kivoja lahjoja sait! :) Itsekin sain aika mieluisia juttuja, mutta täytyy myöntää että myös mä sanoin miehelle ihan suoraan mitä haluan niin oli huomattavasti helpompaa :D myös hänestä.

Millie's
Randomilla

Ja toi myös Maltserseja! Jiiihaa! :)

Pirkko / Meriharakka (Ei varmistettu) http://meriharakka.net

Suvussamme päädyttiin jo vuosia sitten siihen, että lahjoja ostetaan vaan alle 18-vuotiaille, joten nyttemmmin niitä ei enää osteta. Ihan ok juttu minusta - kiva ostaa itse itselleen mitä kokee tarvitsevansa :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivoja lahjoja ja minusta on ihan ok valita omat lahjat ja lahjakortit on hyvä lahja myös. Parastahan se on, että lahja on mieluinen ja tulee käyttöön.

Meillä ei osteta lahjoja aikuisille, mutta saatiin vanhemmiltani, jossa joulu vietettiin, mukaan punaviiniä ja suklaata. :) Miehen kanssa ei myöskään osteta lahjoja, mutta käydään aina ravintolassa tai jossakin reissussa alkuvuodesta eli se on ns. yhteinen joululahja.

Kommentoi