Mitkä talvihanskat taaperolle?

Minnean muruja

Apua, miten saa pienet kädet pysymään lämpimänä talven pakkasilla?

Meillä on nuo kuvan pinkit(meillä siniset) Reiman Tassu-rukkaset, ja tampio äitinä olen luullut niiden olevan tarpeeksi lämpimät talvellakin. Päiväkodissa olivat kuitenkin tunkeneet niiden alle ekstravillalapaset, joten päättelin, etteivät ne olekaan tarpeeksi lämpimät :/ Hävettää. Toivottavasti ne ei siellä ajattele, että eikö tuo osaa lastansa vaatettaa, vaan antaa pienen palella :o

Nyt aloinkin sitten miettimään, että mitkä on parhaat ja lämpimimmät talvihanskat taaperolle. Onko teillä kokeneemmilla äideillä tai muilla asiaan vihkiytyneillä (päiväkodin henkilökunnalla) antaa vinkkejä? Tykkään Reimasta merkkinä, ja olen ollut tyytyväinen heidän talvihaalariinsa sekä noihin Tassu-rukkasiin. Myös Didriksons on saanut paljon kehuja. Tänään yritin Prismasta katsella parhaita mahdollisia talvihanskoja(maksoi mitä maksoi), mutta en vakuuttunut sieltä löytyvästä valikoimasta. Takaako kalliimpi hinta, kuten Reimalla tai Didriksonsilla paremmat ja lämpimämmät hanskat? Mitä niissä hanskoissa pitäisi katsoa; vuoren paksuutta, vai jotain vesipilariarvoja? Taapero on myös melko haastava puettava, joten vetoketju hanskoissa on plussaa.

Kertokaa mulle, mitkä on parhaat talvihanskat taaperolle, ja kuuluuko niiden alle aina laittaa villalapaset? Ja jos ei osaa itse kutoa, niin mistä löytäisi napakat villalapaset? Voiko niitä ostaa jostain, vai pitääkö alkaa hiillostaa mummoa kutomishommiin?

 

 | Algy Algy OutDry® Kids Mittens -rukkaset | The Mini Avalanche -rukkaset | Animal family -rukkaset | Baby Zip Long -rukkaset |

Ote-topparukkaset //Tassu-rukkaset
Lindex pitkät toppahanskat
 

Kiitos ja anteeksi!

 

Muistuttelen, että vielä tänään ehtii osallistua hauskojen ja värikkäiden Nunuco -tuotteiden arvontaan!

 

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Jasunen

Talvi on jo pitkällä ja mietin ihan samaa.. Nykyiset Poppiksen rukkaset on kyllä olleet hyvät! Huonot niistä tekee sen että ne on muistaakseni 2-3 vuotiaalle, jolloin niillä ei pysty tekemään mitään (saatu lahjaksi äidiltäni, jonka mielestä kaikessa pitää olla kasvuvaraa). o_O

Minnea
Minnean muruja

Kiitti kommentista! Pitääpä kattoo Poppiksen valikoima. Mä oon kans miettiny, että miten niillä paksuilla rukkasilla, joissa on vielä alla lapaset, pystyy tekemään mitään :D No, ompahan ainakin lämpimät kädet, hih.

kan_iid (Ei varmistettu)

Neuvoja en osaa antaa sillä lapsen pukeminen on aina ollut itellekin haastavaa! Meillä neiti on päättänyt, että nukkuu päiväunensa enää ulkona, joten oon joutunu nyt puntaroimaan mitä laittaa ylle jos ottaa pidemmätkin unoset pakkasessa. Meillä on toppapuvussa vielä käännettävät hihansuut, joten se kaiketi suojaa tuulelta, sinne alle olen laittanut merinovillavuoriset pikkutumput. Facebook kirppareilla moni tekee itse tumppuja ja kutoo yhtä sun toista, että kannattaa käydä sieltä tsekkaamassa :)

Minnea
Minnean muruja

Joo, se on helppoa vielä tuossa vaiheessa, kun käsillä ei tarvitse tehdä mitään :D

Pitääpä tsekata kirpparit ja fb-kirpparit lapasien toivossa! Kiva, kun kommentoit!

Katrinsessa (Ei varmistettu)

Viljamilla on vanhat kunnon teddyvuoriset Elsa Pitkäset, joiden alla on hennesin sellaiset mukavat napakat neulelapaset. Ihan OK on pärjännyt, Elsat ihan Prismasta. Eivät ole kauheen tyylikkäät, mut hintakaan ei ollu paha! Joku 14€. :)

Minnea
Minnean muruja

Okei, Elsa Pitkäset on jääny multa huomaamatta :) Melkoinen viidakko tämä lastenvaatevalikoima! Kiva, kun löysit tänne kommentoimaan!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivatilta saa silkkivilla-lapasia, ovat hyvä aluslapasiksi. Pakkasille kannattaa satsata villavuorisiin rukkasiin (Reimalla isommille esim. Tomino, taaperoiden malleistakin ehkä löytyy) ja vesipilareilla ei ole niin väliä (koska ei rukkaset paukkupakkasilla kastu). Nollakeleille taas on hyvä yhdistelmä villalapaset alle ja välikausirukkaset päälle (meidän ei-enää-taaperolla jo vuosia on luotettu Reiman Askare-malliin). Niin joo ja peukku muuten pysyy paremmin paikallaan aluslapasten kanssa :)

Didriksonin rukkaset on ihan jees myös, mutta erityisen lämpimiä ne ei musta ole (meillä käytössä pikkupakkasilla). Jos vertaa Reimaa ja Didriksonia, niin Reiman kestävyys on ihan eri luokkaa, mutta toisaalta Didriksonin rukkasia saa monesti kympillä tai vähän yli niin silloin hinta-laatusuhde on kohdillaan, ja lisäksi ne istuu lapsen käsiin paremmin kuin Reimat, (meidän 4v.:lla Didriksonit hajoo yhdessä talvessa, Reimat voi laittaa kiertoon hyväkuntoisia kahden talven käytön jälkeen...mutta tästä huolimalla käytetään sekaisin noita molempia :)).

Minnea
Minnean muruja

Hei, kiitti vinkeistä. Taidan jättää Didriksonsin pois laskuista, ja metsästää Reimalta noita Tominoja tai vastaavia! Kiitos kommentista :) Tosi ihanaa, kun täällä blogissa voi kysellä kaikkea tyhmää, ja saa ihania vastauksia ja vertaisutukea!

Jeba
Tuuliajolla

Meillä on molemmille lapsille Hestran rukkaset, juurikin noi Baby Zip Longit ja olen tykännyt niistä itse todella paljon. Super kestävät ja lapsetkaan eivät ole valittaneet että sormet olisi jäässä. Noi rukkaset on etenkin koville pakkasille juuri oivalliset, mutta jos haluaa niin alle voi laittaa vielä villa/puuvillalapaset. Meillä sellasia ei olla tarvittu, koska ollaan pärjätty pelkillä noilla. Suosittelen! Ainut miinus, että ovat törkeän kalliit mutta maksavat itsensä kyllä takaisin. :)

Minnea
Minnean muruja

Joo, mä katoin kans, että melko hinnakkaat ovat, että takaakohan se laadun. Kiva kuulla, että olette tykänneet. Pistän merkin korvan taakse :) Netistä tilaamisessa on se ongelma, että oikeaa kokoa on hankalampi arvioida.

Kiitos, kun kommentoit :) Tuli hyvä mieli kaikista näistä kommenteista ja vinkeistä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.