MÜNCHEN PHOTO DIARY

Minnean muruja

Matkasin elämäni ensimmäistä kertaa Saksaan, kun menimme pienellä porukalla Müncheniin TrendSet -messuille viime viikolla. Lumisia reissukuulumisia luvassa nyt valokuvapäiväkirjan muodossa.  Münchenin nähtävyyksien kiertäminen lumimyräkässä oli haasteellista. Moni kaunis paikka jäi katselematta sään vuoksi.

Metro oli helppo ja kätevä kulkuneuvo, ja pelasti pyräkässä taivaltamiselta. Hotellilta messukeskukseen pääsi alle 20 minuutissa. 24 tunnin ryhmälipulla oli hintaa vain vähän reilut 13 euroa. 

Messukeskus tuli tutuksi kahden päivän ahkeran kiertämisen tuloksena. TrendSet -lifestylemessut saivat tyydyttävän arvosanan messuraadiltamme.  Raatimme kokenein jäsen muisti mainita useaan otteeseen, että Frankfurtin vastaavat messut ovat paljon suuremmat (=hyödyllisemmät).

Itse pidin erityisesti kauniista esiinpanostaan täydet pisteet saaneesta Werner Voß:n osastosta. Maalaukset olivat lumoavia!

Messujen toisen päivän asu oli rento musta H&M tunika ja KappAhlin demin treggingsit.

Messukeskuksen pretzel-viidakosta löytyi myös varsin herkullinen chicken curry.

Oman elämänsä maailmanmatkaajien hipsterityylinen tilpehööri ihastutti.

Hotellimme Hotel Isartor oli kätevän kävelymatkan päässä Münchenin suosikkinähtävyydestä, Marienplazilta. Kävimme aukiolla nauttimassa messujen jälkeiset oluet paikallisessa pubissa. Meitä huvitti naapuripöydän ruokatilaus; yksi keitetty makkara ja yksi pretzel.

Jälkiruokaosastossa ei ollut valittamista. Bonuksena ravintolavinkki: Hans Im Glük! Supersuosittu burgergrilli veti meidätkin uteliaina sisäänsä, sillä se oli ainoa paikka, johon oli aina jonoa. Hauskasti sisustettu ravintola tarjoilee yllättävän edullisia burgereita sekä suloisia cocktaileja.

Oletko sinä käynyt Münchenissä tai muualla Saksassa? Minkälaisia reissumuistoja sulta löytyy?

Lempeää viikonloppua!

Kommentoi