Päivä puistossa

Minnean muruja

 Kävimme taaperon kanssa eilen leikkimässä Mäki-Matin perhepuistossa hyvän tovin. Puisto on niin herttainen ja viihtyisä vanhoine punaisine puutaloineen! Vaikka sää ei meitä minilomallamme suosinutkaan, emme antaneet sen estää ilonpitoamme. Ennemminkin ilonpitoa häiritsi vahvaksi kasvanut uhma. Yleensä niin iloinen taapero hermostuu nykyään ihan kaikesta! Puistossa raikasikin enemmän itku ja kitinä kuin riemunkiljahdukset, kun taapero pahoitti mielensä milloin pienestä kaatumisesta, ja millon siitä, ettei osannut kiivetä kiipeilytelinettä :/ Voi tätä pienen ihmisen maailmantuskaa.Vanhassa Kunnon Kahvilassa kävimme nauttimassa vastaleivotut korvapuustit ja pillimehut. Kahvilasta kerrottiin, että ikkunalaudalla vartioiva koira on nimeltään Matti. Taapero ja Matti ehtivät vaihtaa kuulumisia ja tarkistaa pihan tilanteen pullansyönnin lomassa :)

Puistosta löytyy kyllä tosi paljon touhuttavaa! Taaperon suosikeiksi nousivat putkurit jäällä, liukurilla liukuminen pienestä mäestä sekä tottakai kiipeileminen. Keinua hän ei oikein malta, vaikka keinumisesta pitääkin. Kokeilimme myös jääpalloa, mutta liukkaalla jäällä kävely tuotti liian monta muksahdusta, ja taaperolta paloi hermo.

Pienen katoksen alla olisi ollut grilli tulilla, ja makkaraa olisi voinut paistaa. Emme huomanneet ottaa omia makkaroita mukaan, joten tyydyimme katsomaan muiden makkaranpaistoa. Kotona meitä odottikin toissapäivänä tehdyn kanapastan rippeet, joten koko aamupäivän seikkailtuamme, suunnistimme kotiin lounaalle. Lounaan jälkeen taaperolle maistui päikkärit melkein kahden tunnin verran! Hurraa!

Meillä on ollut kiva loma :) Ja loman kruunaa tänään vieraaksi saapuva vaari eli minun isäni, joka poikkeaa työmatkallaan meille yökylään. Saatammepa poiketa Rossoon illalliselle. Jyväskeskuksen Rossoon on remontoitu taaperolle mieluinen leikkipaikka, joten siksi Rossoon on mukava mennä syömään :)

Miten sun viikonloppu on alkanut? Oletko ollut talvilomalla?

Mukavaa viikonloppua, ystäväiset!

Ai niin, olen liittynyt kotipaikkani blogiyhteisöön, JKL-BLOGEIHIN . Juttujani löytyy nyt myös heidän fb-sivujensa kautta. JKL-BLOGIT kokoaa yhteen Keski-Suomen alueen blogeja, joten kannattaa käytdä kurkkaamassa, mitä mielenkiintoista luettavaa sieltä löytyykään :)

 

Kommentit

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Pitäisi kyllä käydä lasten kanssa pitkästä aikaa Mäki-Matin perhepuistossa, me ollaan varmaan käyty siellä viimeks kesällä. Mukavaa viikonloppua myös sinne!

Minnea
Minnean muruja

Mäki-Matti on varmaankin paras puisto, missä ollaan käyty! Se on niin viihtyisä, ja iso! Ja vähemmän meilläkin tulee siellä talvella käytyä, mutta kesällä enemmän.

Kiva, kun kommentoit :) Kivaa uutta viikkoa sullekin!

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Ei ole lomaa ollut, vaan perusarkea. Nyt olen viikonlopun luuhannut Jkylässä tyttöjen kanssa kavereiden luona kyläillen. Ihastelin juuri miten paljon täällä on lunta, Trella ei enää yhtään!

Minnea
Minnean muruja

Oho, kyllä sadassa kilometrissä ehtii tapahtua paljon, jos teillä ei ole enää luntakaan! Kyllähän se täältäkin on paljolti sulanut. Kiva, että pääsitte viikonlopuksi tänne lumisiin maisemiin :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanan kuuloinen päivä! :D Vitsi oot varmasti aivan ihana äiti. <3

Kommentoi