Päivän asu: denimiä ja oranssia

Minnean muruja

Eilen oli mahdottoman kiva päivä! Joskus vaan on sellaisia päiviä, että on niin innostunut kaikesta, että meinaa melkein nousta ilmaan :)

Viime joulukuussa mietin tätä tulevaa vuotta, ja lupasin itselleni, että tänä vuonna keskityn enemmän omaan hyvinvointiin, herättelen omia harrastuksia taas eloon, sekä panostan parisuhteeseen. Nyt on menossa vasta maaliskuu, ja homma on hyvällä mallilla. Yhdet treffit olemme miehen kanssa viettäneet, ja lisää on suunnitteillla. Olen päässyt käymään lähes viikottain uimassa töiden jälkeen. Uiminen on ihan parasta! Keho kaipaisi lisääkin liikuntaa, joten ehkä yritän nipistää aikaa vielä johonkin toiseenkin lajiin, esimerkiksi joogaan. 

Hyvinvoinninsta puheen ollen, olemme järjestämässä siskoni kanssa siskosten hemmotteluviikonloppua loppukeväälle. Suunnitelmat on jo melkein valmiit hotellia ja hemmotteluhoitoja myöten. Olen onnekas, kun mieheni pystyy ja haluaa olla poikamme kanssa kaksin viikonlopun, jotta minä saan pitää itsestäni huolta ja rentoutua. Olemme siskon kanssa ihan innoissamme tästä viikonlopusta! Siitä tulee mahtava!

Eilisissä hyvissä fiiliksissä päätin myös kuvata (ehkä ensimmäistä kertaa?) päivän asua tänne blogiin. Päällä oli hyvin tyypillinen työasu, eli farkut ja paita. Paita on Lindexin tammikuun alesta bongattu Holly&Whyte-mallistoa. En tiedä, olisiko minulla tullut noin räikeää paitaa ostettua, mutta -70% hintalappu houkutteli ostamaan. Malli on kivan rento, mutta asiallinen :) Paita on kevyttä ja ohutta materiaalia, ja laskeutuu kauniisti.Tykkään tosi paljon tuosta Holly&Whyte-mallistosta, ja se onkin suurin syy, miksi Lindexille yleensä poikkean. On niin hienoa, että Lindexillä ei enää ole ns. plussakoon mallistoa, vaan useissa vaatteissa koot jatkuvat isompiin kokoihin saakka. 

Mitä tykkäät asusta? Ja mitä sanot asukuvista mun blogissa? Piristääkö satunnaiset asukuvat, vai onko kuvaaja, joka ei ymmärrä asukuvauksesta, ja malli, joka ei osaa poseerata, täysi katastrofi? :D

Hauskaa päivää, ystäväiset!

Kommentit

Millie's
Randomilla

Tosi kivannäköinen sun päällä ja ihanan värikäs paita. :) Mä oon ajatellut ihan samaa 'aluevaltausta', siis asukuvia itseni päällä ja jännittää kyllä samat asiat. Nämä mun mielestä piristää. Ja poseeraamaan ja kuvaamaan kuitenkin kehittyy, uskoisin näin. 

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentista :) Vähän mietin, että pitäisikö jättää asukuvat nuoremmille ja nätimmille, mutta toisaalta, hyvähän se on että netissä näkyy kaikenlaisia naisia(ja miehiäkin toki).

Ei muuta kun asukuvia kehiin sunkin blogiin :)

Yhtä sirkusta!

Mä tykkään katsoa asukuvia, koska tykkään paljon vaatteista! Ei kuvaajan mikään ammattilainen tartte olla. Mun kuvaaja on joko minä itse :) tai työkaveri tai mies tai tytär eli ihan amatöörikuvia. Asiallinen asu töihin :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Monissa blogeissa on niin ammattimaisia kuvia, että paineet nousee itselläkin saada huippukuvia. Mäkin tykkään lukea muiden asupostauksia, joten ehkä laitan omankin lusikan soppaan :)

Inka P (Ei varmistettu)

Ihanan keväinen asu! :-)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kiva, kun kommentoit!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kauniita kuvia - ja sun hiukset on täydelliset (malli ja väri molemmat)!

Lindex on ihan lempikauppa, löydän aina sieltä jotain kivaa. Yleensä odotan että joku mielitietty vaate/asuste on mennyt sinne alennuskoriin ennen kuin ostan sen täyshintaisena, ja nappaan sen mukaani sitten sieltä. Ovelaa! Jostain kumman syystä just ne mielitietyt tuotteet ovatkin löytyneet -70% alennuksella - ja arvaa kuinka paljon on tullut hurrattua. :-D

ps. oranssi väri piristää niin ihanasti! Piristävää viikonlopun jatkoa! <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Lindex on kyllä parantanut tuon Holly&Whyte:n myötä! Minäkin odottelen yleensä aleja, ellei ole joku sellainen tuote, jonka välttämättä haluan. Aleista kun ei koskaan voi olla varma.

Juulia S. (Ei varmistettu) http://juuliasallinen.blogspot.fi/

Lindexiltä todellakin löytyy nykyään aivan ihania vaatteita! Kaunis pusero, sopii sulle todella hyvin. :) Ja mitä asukuvaukseen tulee niin sanoisin, että rohkeasti kuvailemaan vaan! Ei asukuvien tarvitse olla mitään muotilehti-tasoa - ja sitä paitsi, kameran edessä olemisessa (ja kuvaamisessakin) kehittyy todella nopeasti, kun hommaan on vaan intoa!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta kommentista :) Kivaa viikonloppua!

Suttastiina

Tosi pirteä paita! Pitää mennä katsomaan josko paikalliselta Lindexiltä löytyisi tuollainen oranssi ihanuus :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Omani ostin jo tammikuun alesta, mutta saattaa näitä toki vieläkin olla kaupassa. Toivotaan, että löytyy :)

jane / yhtä kuin kolme (Ei varmistettu)

Kivalta väriyhddisteltä näyttää, keväinen ja raikas!

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Ihanan pirteä oranssi paita, itse en osaa oikein käyttää värejä pukeutumisessa (paitsi pinkit ulkoilutakit), vaikka just nyt keväällä oranssi ja keltainen sopisi kivasti farkkujen pariksi.

NinaMSR (Ei varmistettu) Http://www.montasyytarakastaa.com

Ihanan pirteä ja keväinen asu. Itse tykkään myös paljon Holly &amp; White mallistoista, niiden värimaailmasta ja kaapista löytyykin useampi vaatekappale :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.