Päivän asu - Festival vibes!

Minnean muruja

Festarikausi on kuumimmillaan, ja itsekin vähän haaveilen yksille festareille osallistumisesta tälle kesälle. Biletyskunto eikä aika enää riitä monen päivän popittamiseen, enkä sellaista kaipakaan. Ihanaa olisi kuitenkin päästä rentoon festarihuumaan yhden päivän verran.

Sellaiseen pieneen huumaan, johon kuuluisi vähän kylmää viiniä, hyvää ruokaa ja muutama lempibändi/artisti, ja joka päättyisi jo keskiyön hujakoilla omaan sänkyyn, tai hotellin hemmotteleviin valkoisiin lakanoihin.

Festarit mielessäni kokosin tämän asun liehuvasta maksimekosta, sandaaleista ja sulkakorviksista. Tuo hauskakuvioinen maksimekko on ostettu vuonna 2013 Lontoon Primarkista, ja on palvellut hyvin jo monta kesää :) Materiaali on kevyttä ja kauniisti laskeutuvaa kangasta , ja mekko istuu mukavasti. Hinta oli Primarkille tyypilliseen tapaan hyvin edullinen, muistaakseni 10 punnan hujakoilla. 

Ootko menossa festareille tänä kesänä, tai jo kenties useammat festarit tanssinut?

Tykkäätkö maksimekoista, ja mitä sanot tästä asusta?

Mekko: Primark

Sandaalit: Cellbes (saatu)

Korvakorut:  My Favorite Piece

Aurinkolasit: Lindex

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Todella kaunis mekko ja hyvin osattu yhdistää kuvauspaikaan. :) Mä en ole lainkaan festarityyppejä, Flow:hun olisin mennyt mutta se on juuri se viikonloppu kun saan sukulaisia Australiasta kylään ja haluan näyttää heille muutakin kuin juopuneita ihmisiä. :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) En minäkään kova bilettäjä ole, sellaiset rauhalliset yksipäiväiset aikuistenfestarit (aikuismaiset, ei aikuisviihde) olis mulle sopivat :)

Millie's
Randomilla

Onpa kerrassaan ihana mekko. Mäkin haluun! :) 

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Tämä on kyllä mukava mekko! Käy kurkkaan alennusmyyntejä, jos löytyis joku kiva mekko :)

Yhtä sirkusta!

Sopii sulle tooooosi hyvin tuo mekko! Tuon voi laittaa kyllä kaikkiin kesän rientoihin. Hyvä löytö.

Ja en mene festareille :) En muuten ole ikinä ollutkaan. Minulle riitti, kun kerran kävin parkkipaikalla katsomassa sitä menoa :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Monta vuotta on kyllä mennyt omista viimeisistä festareista. Mitään rymymeininkiä en etsi.

Ansku /MoMo (Ei varmistettu) http://jklhkibjl.blogspot.fi/

Onpa kiva mekko! Primarkista oon itsekin tehnyt löytöjä, jotka on palvelleet vuosia :)

Pakko kysyä, että millaset liivit sulla on käytössä olkaimettoman mekon kanssa? :) Oon pitkään metsästänyt hyviä olkaimettomia :D

Minnea
Minnean muruja

Mulla on itseasiassa vain yhdet olkaimettomat liivit olemassa :D Ostin yhdet hyvät Sokokselta häämekkoa varten muutama vuosi sitten, ja niitä oon käynnänyt ne harvat kerrat, kun olkaimettomia vaatteita käytän. Merkkiä en valitettavasti muista, mutta ovat kyllä tukevat, ja niissä on se sellainen silikonireuna, joka auttaa pitämään ne paikallaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.