Päivän asu - hempeä hellemekko Italiassa

Minnean muruja

Ciao! Palaan vielä helteisiin Venetsian reissun tunnelmiin tämän ihanan vaaleanpunaisen kukkamekon muodossa. Ostin Venetsian matkalta kaksi vaatekappaletta, molemmat Promod-nimisestä liikkeestä. Luulin liikkeen olevan italialainen, mutta tarkempi tutkiskelu osoitti liikkeen olevan ranskalainen. Kivannäköisiä vaatteita kauppa pullollaan! 

Toinen ostoksistani oli tämä ihana naruolkaiminen hellemekko. Ihastuin mekon hempeyteen. Tarkoitukseni ei ollut ostaa matkalta mitään, mutta jos totta puhutaan, niin kolmenkymmenen asteen paahtava kuumuus pakotti hankkimaan jotain hyvin kevyttä ja ilmavaa. Tämä mekko täytti tarkoituksensa täydellisesti. Se on viileä sekä ihanan romanttinen, ja sopii mielestäni hääpäivämatkalle kuin gelato Italiaan. 

Selän naruyksityiskohta on kaunis.

Mekko: Promod  Kengät: Ecco  Aurinkolasit: Lindex

Mitä tykkät tästä asusta? Onko vaaleanpunainen kukkakuosi liian romanttinen?

Näitä kuvia katsellessa iskee kaipuu takaisin rosoisiin Venetsian maisemiin! Ensi kesällekin on kyllä varattava joku kahdenkeskinen matka!

Suloista sunnuntaita! Lämpöasteita on tänään luvattu Jyväskylään yhtä paljon kuin Venetsian lomalla oli, joten suunnitelmana on veneretki ja paljon uimista ;)

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Oikein kiva mekko. Itse pitäisin tuota väriä enemmänkin marjapuuronpunaisena kuin vaaleanpunaisena, mutta molemmat värit ovat kauniita. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Olet oikeassa, se on enemmänkin marjapuuron värinen, vaikka ei todellisuudessa ole ihan noin tumma kuin kuvissa :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei ole todellakaan liian romanttinen vaan just täydellinen. <3 Ihanaa kesäpäivää sinne. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Päivä oli mitä mainioin! Toivottavasti myös sulla on ollut mukava päivä!

Siri H
Still Life

Aivan ihana ja hempeä mekko! 

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Istuu kivasti, ja on tälle hellekesälle just sopivan kevyt!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kaunishan tuo mekko on ja väri sopii sinulle! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Tänä kesänä tälle on kyllä käyttöäkin näillä helteillä :)

Kommentoi