Päivän asu - ihan oma Kesäsoma!

Minnean muruja

Hello yellow! Katse pysähtyy aina keltaisen raikkaaseen ja piristävään sävyyn. Vaatekaappiini on hiipinyt kesävaatteiden kohdalle aika paljon aurinkoista keltaista. Keltainen ja musta ovat skarppi pari, eikö?

Ehkä tunnistattekin tämän kuvissa näkyvän huippuihanan tunikan? Se on Kanto designin Kesä soma tunika, jonka nappasin itselleni siskon suunnittelelmasta Juhla-mallistosta.

Tunika oli ensimmäistä kertaa päällä näissä Jyväskylän designtorin aikaan otetuissa kuvissa. Pääsin fiilistelemään Kanto desiginin uuden malliston julkaisua ja vastaanottoa. Oli niin kivaa olla siskon mukana. Myös siskolla oli tapahtumassa päällä Soma tunika, joten olimme oikein tiimivaatteissa :D Designtorille yhdistin tunikan simppelisti mustiin leggingseihin, mutta olen pitänyt tätä myös farkkuleggingsien kanssa. Keltainen ja denim näyttävät raikkailta yhdessä.

Soma tunikan malli on mielestäni tosi kaunis! Hieman pallomainen ja takaa pidempi helma miellyttää silmää, ja on mukava päällä. Tunikan materiaali tuntuu ihanan pehmoiselta. Materiaalista pitivät myös designtorin vieraat, sillä lähes jokaisen kangasta hypistelevän kommentti oli ilahtuneen yllättynyt; "ompa tämä ihanan tuntuista!"

Kesäksi halusin tämän lyhythihaisen tunikamallin, mutta syksyksi olisi tarkoitus hankkia sama tunika pitkähihaisena. Sisko on jo vähän väläytetllyt syksyksi tulevia kankaita, ja aika herkkuja on tulossa! Syksystä tulikin mieleeni, että jos olet kätevä käsistäsi, ja somekin on hallussa, niin Kanto designilla on juuri nyt haussa muutama henkilö, jotka pääsevät valitsemaan mieleisensä kankaan, ja ompelemaan päässänsä kummittelevat visiot todeksi. Jos siis tykkäät ommella, ja haluaisit päästä testaamaan Kanto designin kankaita, niin kurkkaa instan puolelle @kanto_design_oy.

Tunika: Kanto design  Leggingsit: H&M  Kengät: Skopunkten

Mitä tykkäät tästä asusta? Löytyykö sulta keltaista vaatekaapista?

Kivaa keskiviikkoa! Helle jatkuu, ja tiemme vie varmaankin taas rannalle :) Viimeistä lomaviikkoa viedään :/

 

* Tunika saatu siskolta <3

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Raikas tuo keltainen. Aika vähän on keltaisia vaatteita, jokunen silti löytyy :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Sulle sopii keltainen todella hyvin! Itselläni se näyttää jotenkin aina väärältä, lähinnä ehkä siksi että oon niin kalpea talvella. Näin kesällä asia saattaisi olla eri - siinähän sitä olisi kun on violetti tukka ja keltainen paita :D

hanna
www.hannamariav.com

Katja_optimism (Ei varmistettu)

Ottaisin kyllä heti tuon keltaisen itselleni! Kaunis on! :)

Ja pakko kertoa, että luin monta kertaa otsikosta "ihan oma kesäLoma" ja etsin tekstistä kohtaa, että minne olet karannut viettämään omaa lomaa ja ihmettelin kun ei löydy. Lopulta älysin ettei otsikossa luekaan niin. :D

Katja
http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.