Päivän asu - kesän viimeiset alppiruusut

Minnean muruja

Pitihän se minunkin päästä katsomaan Jyväskylän alppiruusupuistoa! Olin ihastellut somen täyttävää alppiruusukuvien vaaleanpunaista kirjoa, ja kun huomasin, että Jyväskylästäkin alppiruusuja löytyy, pakkasimme eväät reppuun ja suunnistimme heti Lontoon loman jälkeen pienelle piknikille Mäyrämäkeen. 

Kaunein kukkaloisto oli jo poissa, sillä olimme liian myöhään liikenteessä. Kesä on auttamatta kääntymässä syksyyn! Emme antaneet sen haitata, sillä päivä oli kauniin aurinkoinen ja paikka oli lumoava vielä viimeistenkin kukkien loisteessa. Puisto ei ole suuri, mutta se ihastuttaa romanttisella kauneudellaan ja puiston läpi kulkevilla pitkospuilla. Ensi vuonna tulemme käymään jo aikaisemmin!

Retkelle päälle valikoitui toinen Lontoosta ostamani GAPin mekoista. Sen toisen näet Lontoon ostos-postauksesta. Saimme napattua muutaman asukuvan sillä aikaa, kun poika rymysi pusikoissa. Vähän väliä pieni mies humpsahti pensaiden väliin tai pieniin ojiin :D

Mekko on helppo vetää päälle, sillä se käy rentona ja viileänä kesämekkona, tai jos siihen lisää jakun tai villatakin, niin se menee asiallisemmassakin tilaisuudessa. Päällä mekko on mukava, ja tykkään tuosta vaaleasta väristä ja kesäisestä kuviosta. Asussa päällä oli myös ikuisuuden vanha HM:n villatakki, joka on varmaankin laadukkain ikinä HM:ltä ostamistani vaatteista. Veikkaisin, että ikää tällä villatakilla on noin 7-8 vuotta. Ja se on edelleen kuin uusi.

Mitä sanot, eikö ole taianomainen tunnelma? Oletko sinä käynyt alppiruusupuistossa täällä Jyväskylässä tai Helsingissä?

Mitäs tykkäsit tästä asusta? Vetoaako helpot paitamekot?

Kivaa tiistaita ja elokuun ensimmäistä! Joko olet palannut arkeen, vai vielä lomalla?

P.S. Sain tehtyä inventaarion vaatekaappiin, ja parhaimmat herkut löytyy nyt Huuto.netistä. Hakusanoilla Primark, Neulomo, Lindex, Zizzi, Zara ja Vero Moda pitäisi löytyä!

Kommentit

MINI-blogie (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Paitamekot on kyllä kivoja, itsellä löytyy yksi musta kaapista (mutta se ei mahdu tällä hetkellä päälle). Juuri katsoin Zalandolta ja ajattelin tilata paitamekon alkusyksyyn (rento ja kiva kotoiluun ja lasten kanssa kerhoiluun). Tuo alppiruusupuisto täytyy kyllä ensi kesänä käydä katsomassa, jossain muussakin blogissa oli siitä juttua. Kivaa alkanutta elokuuta!
-Elina
http://elinamaista.blogspot.fi

Minnea
Minnean muruja

Paitamekot ovat itselleni melko uusi tuttavuus, mutta hurmasivat rentoudellaan :) Ehdottomasti kannattaa käydä! Ens kesänä mekin mennään jo aikaisemmin, ehkä heinäkuun alku vois olla hyvä ajankohta!

Kiitos, kivaa elokuuta myös sinulle :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei en tiennyt että alppiruusut kukkivat vielä noinkin paljon! :) Tosi kaunis miljöö ja asu. <3

Minnea
Minnean muruja

Nämä kuvat ovat muutaman viikon takaa, joten juuri nyt eivät varmasti enää kuki. Heinäkuun alussa olisi varmasti ollut komea kukkaloisto!

Kiitos :)

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.

Rhodot ovat tosi ihania, mutta vaativia maaperän suhteen. Pitää olla hapan maa. Mekkosi oli nätti ja kesäinen, kuten itsekin sanoit. Väri oli tosi kaunis. Samoin printti.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos!Olisi ihana tuommoinen alppiruusupensas (vai puu?) takapihalla, mutta tosiaan mun taidoilla se ei varmasti selviäisi hengissä :D

Jane / Yhtä kuin kolme - blogi (Ei varmistettu)

Ihanan kesäinen, keveän ja rennon näköinen asu. Tykkään =)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Elina / paperiajamustetta (Ei varmistettu) https://paperiajamustetta.wordpress.com/

Tosi nätti asu!&lt;3 Itse tykkään paitamekoista, vaikka juuri nyt en sellaista omistakaan. Enkä tiennyt, että Jyväskylässäkin on alppiruusupuisto, mutta Helsingin puistossa olen käynyt.:)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Joo, en minäkään tiennyt, että täällä on alppiruusupuisto. Jostain paikallisen blogista sen bongasin :)

Yhtä sirkusta!

Pitäisin! Siis tuota sua :) eli oikein kiva on!

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :)

Justus Hämäläinen (Ei varmistettu) http://piikkisika.com

Onpas kauniita kuvia ja hieno mekko, sopii sinulle tosi hyvin.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Helppo oli saada kauniita kuvia, kun paikka oli niin lumoava :)

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Tosi kiva mekko, sopii sulle ja kehon malliin todella hyvin! :)

hanna
www.hannamariav.com

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.