Päivän asu - Lindex kukkabomber

Minnean muruja

Menin ja ostin himoitsemani kukkabomberin Lindexiltä. Se on ihana! Kirjoittelinkin jo aikaisemmin kevään kauneimmista kukkabombereista kahdelle budjetille. Sieltä voi käydä kurkkaamassa, että mitkä kukkailottelut valitsin kevään kauneimmiksi.

Bomber oli päällä sunnuntaina kävimme Jyväskylän Designtorilla ja tivolissa. Sunnuntai oli keväisen aurinkoinen, ja fiilis oli korkealla. Siskon ostamat aurkinkolasit päässä oli jo kesän tuntua. Seikkailimme aamupäivän Seminaarinmäellä tutkimassa kotimaista designia ja hurvittelemassa tivolin laitteissa.  Poika on odottanut tivolia koko vuoden. Aina Hippoksen ohi ajaessamme hän on muistanut mainita, että "tuolla se tivoli oli". Vähänpä tiesin, minkälaisen käänteen päivä sai muutamaa tuntia myöhemmin.

Olen niin ihastunut tähän bomberiin, että tekisi mieli pitää sitä joka päivä :D Ja monta kertaa se onkin jo ollut päällä töissä sekä muissa menoissa. Takki on sen verran ohut, että kaipaa ulkona päällensä vielä villakangastakin. Kaukana ei kuitenkaan ole enää kelit, jolloin pärjää pelkällä bomberilla. Sunnuntain asussa päällä oli myös H&M:n vanha toppi, KappAhlin farkkutreggingsit ja Primarkista ostetut (ihanan väriset) tennarit.

Asussa oli sävy sävyyn niin kengät kuin kynnet :) 

Kynsilakka on Essencen ja sävy 83 Pretty Cool Life. Suloisen minttuun taittava vaaleanvihreä. Sopii just eikä melkein takin lehtien sävyyn! Jos sävy ihastuttaa, niin kannattaa pitää blogin facebookia silmällä ;)

Bomber: Lindex // Farkkutregginsit: KappAhl  // Toppi: H&M  // Tennarit: Primark  // Aurinkolasit:Lindex

Mukava päivä sai ikävän käänteen, kun poika päiväunien jälkeen hoiperteli keskelle olohuonetta ja alkoi oksentamaan. Yllättävästä ryöpsähdyksestä osansa sai niin matto, verhot, pöytä kuin pöydällä olleet kirjatkin. Loppuilta menikin sitten pientä potilasta hoitaen ja olohuonetta kuuraten. Haju täytti koko asunnon, ja itseäkin alkoi ällötää. 

Onneksi täällä voidaan jo hitusen paremmin, vaikka ruokahalu loistaa vielä poissaolollaan. Vähän hiljaisempi vappu meillä siis. Onneksi poika ehti iloita tivolissa ennenkuin tauti iski. 

Iloista vappupäivää! Tämä päivä tuntuu ihan lauantailta :)

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Siis tosi ihana asu!! Kelpais mullekin :)

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Aivan ihana bomber ja noihin essencen lakkoihin olen minäkin ihastunut kovasti! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.