Päivän asu - Lindex-leningissä Lontoossa

Minnean muruja

Sanoinko jo, että Lonoossa oli kuuma? Siellä oli tuskaisen ja tunkkaisen kuuma! Joka päivä mittari huiteli noin 28-29 asteessa, ja majapaikkamme vierashuoneessa oli lämpoiset oltavat öisin! Mun on vaikea nukkua, jos on liian kuuma.

Onneksi pakkasin reissuun mukaan useamman kesämekon, koska pitkille housuille tai takeille ei todellakaan ollut tarvetta. Tai Liverpoolissa olisi ollut, mutta Lontoossa ei todellakaan.

Tämän mekon löysin viime kesän alennusmyynneistä, mistäpä muualtakaan kuin Lindexiltä! Lindex on salakavalasti hiipinyt vaatekaappiini muutaman viime vuoden aikana. Blogissakin Lindex on näkynyt päivän asuissa, huhtikuussa esittelin toista Lindexin alelöytöäni, ja juhannuksenakin päällä oli Lindexiä.

Hassua, että Lontoostakin löytyy Lindex, ainakin Stratfordin Westfield-ostoskeskuksesta. Lontoossa asuva ystäväni ei ollut liikkeestä tai merkistä aikaisemmin kuullut, joten esittelin sen hänelle Westfield-ostosreissullamme. Ja hänhän ihastui ikihyviksi :) Jopa niin paljon, että ostosreissulta tarttui mukaan kaksi mekkoa! Minä taas lupasin itselleni, etten saa ostaa Lontoon Lindexiltä mitään, koska liikkeitä löytyy täältä kotosuomestakin. Olisi vähän hölmöäkin lähteä shoppaamaan Lontooseen samoihin kauppoihin, jotka löytyy omasta kotikaupungista.

Mekko on kevyttä ja satiinin tuntuista kangasta, ja on mukava päällä. Tykkään mekon vesivärimäisestä kuvioinnista, ja rennosta mallista. Laukkuna on second hand löytöni Marc by Marc Jacobsin Too Hot To Handle Sia. Rakastan tuota laukkua, vaikka siihen ei saakaan mahtumaan koko elämää, niinkuin isompaan kaveriinsa. 

Olimme näiden kuvien aikaan kävelemässä Tower of Londoniin, ja pistäydyimme katsomaan entistä työpaikkaani. Tai siis olisimme pistäytyneet, jos se olisi ollut auki. Paljastan entisen työpaikkani tulossa olevassa Tower of London -postauksessa!

Mitä tykkäät päivän asusta? Muita Lindex-faneja? Onnistutko sinä bongaamaan kaikkea kivaa Lindexin aleista?

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua! Kuka on menossa Suomipop-festareille?

Kommentit

Uusi Alku

Onpas kiva ja mukavan näköinen asu! Just sellainen "mitä pakata reissuun"-postauksen mekko :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Tää on kyllä hyvä reissumekko!

Yhtä sirkusta!

Ihan sama juttu mulla, en ikimaailmassa menisi esim. H&M:ään ulkomailla tai sinne Lindexiin...Mieluummin sellaisiin, joita ei koko Suomesta löydy (paitsi Mangoon on mentävä aina)...Oikein nätti, kesäinen mekko ja sopii loistavasti sinulle!

Minnea
Minnean muruja

Kiotos :) Jännempää käydä katsomassa ulkomaisten kauppojen tarjontaa!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kivan pirteä mekko. Minä ostan itselleni vaatteita tosi harvoin, mutta tyttärelle sitten vähän enemmän. Lindex on oikein hyvä, se oli vielä joku aika sitten aikalailla ykkönen, mutta nyt meillä on ollut täällä Cubus jonkin aikaa. Sieltä tyttäreni löytää aina jotain ostettavaa.

Minnea
Minnean muruja

Lindex on kyllä viime aikoina parantanut huomattavasti! Cubus on myös kiva :)

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Todella kaunis mekko. Graafinen. Ja kuten sanoit herkkä ja akvarellimainen. Kiva että jossakin on sentään ollut lämmintä!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Lontoossa vain oli jo vähän liian lämmin :D Mutta saisi kyllä lämmetä tällä Suomessakin pikkuisen.

Kirsikka W.

Lindexiltä löytyy kyllä usein paljonkin kivaa. Monet käytössä olevat perusvaatteet on joko sieltä tai KappAhlista, joilla on omasta mielestäni jollain tavalla samankaltainen vaatetyyli. Olet kyllä haka valitsemaan omalle vartalotyypillesi sopivia vaatteita, tää mekko näyttää (jälleen kerran) tosi hyvältä sun päällä!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, ihanasti sanottu :) KappAhl on myös hyvä, vaikka Lindex vetääkin pidemmän korren omassa vaatekaapissani :D

Outi / Pisteitä Ruudulla (Ei varmistettu) http://pisteitaruudulla.blogspot.fi

Lindex on yllättänyt minut viime aikoina monipuolisuudellaan! Jossain vaiheessa se kauppa tuli ohitettua, kun sieltä ei kerta kaikkiaan löytynyt mitään, mutta nyt sieltä löytää jo vähän liikaa kaikkea! :-D

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Kiva asu - sopii sulle hyvin! Itse en juurikaan löydä mitään Lindexistä.. :/

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Elina // Vauhtihirmun elämää (Ei varmistettu) http://elokuinen2015.blogspot.fi/

Kivan näköinen mekko! Todella vähän olen itselleni ikinä löytänyt Lindexiltä mitään. Toisaalta kun mietin, niin en ole kyllä antanut mahdollisuuttakaan nyt hetkeen.. Ja ihana väri laukussa, wau! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.