Päivän asu - Lindexin alelöydöt

Minnean muruja

Huomenta! Päivittelin tammikuussa, kun Lindex päätti kukkaroni kauhistukseksi laittaa aletuotteisiinsa vielä ison lisäalennuksen. Tilaukseen lähti muutama tosi kiva juttu. Toivoitte, että alesta tekemäni löydöt esiteltäisiin päällä, joten täältä tulee!

Villatakki: Vila // Musta toppi: Lindex // Keinonahkahame: Lindex // Korvikset: Pramea (saatu)

Kaikki ostokseni osuivat nappiin, eikä mitään tarvinnut palauttaa. Ihanan violetti keinonahkahame sopi niin kivasti yhteen mustan pitsisomisten topin kanssa, että yhdistin ne molemmat samaan asuun. Vilasta ostamani villatakki tekee asusta rennon.

En ole hameihmisiä, enemmän tykkään mekoista, mutta omia vaatetottumuksia on kiva välillä ravistella. Keinonahkahame kaipaa tosin alleen sukkahousut, sillä se tarraa muuten ihoon kiinni :D Tämä asu oli päälläni kotona, joten en viitsinyt sukkahousuja laittaa. 

Mitä tykkäät tästä hameesta?

Tässä asussa olo oli naisellinen, mutta kotoisa. Värit ovat mieleeni, ja minulta löytyykin aika paljon violetin sävyjä kaapista. Asun kruunaa hauskat Pramean korvikset! Blogin fb-sivuilla on muuten menossa huikea arvonta, jossa violettiin ja Pramean korviksiin mieltyneet voivat voittaa omat korvikset :)

Kirjoittelen tätä postausta autosta. Olemme matkalla Ikeaan. Mies on kyllästynyt nukkumaan huonosti, ja uusi sänky olisi tarkoitus ostaa. Haaveilen myös uudesta matosta keittiöön ja eteiseen. Poika odottaa Ikean lihapullia :D

Koska kirjoittaminen puhelimella liikkuvassa autossa on hankalaa ja kankeaa, päätän postaukseni lyhyeen.

Innostuitko tästä asusta? Tykkäätkö violetista väristä vaatteissa?

Leppoisaa lauantaita! Palailen huomenna maaliskuun Bette Boxin kanssa, jos ehdin tänään ottaa kuvat :)

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Tosi kaunis asu. Sopii sulle loistavasti. Itsekin voisin tuon päälleni laittaa! Minunkin postauksessa on tänään alennusmyyntilöytöjä ja yksi normihintainenkin!
Toivottavasti löydätte sängyn ja matot! Laitahan matoista sitten kuvia ja juttua...Hauskaa Ikea-päivää!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Huomasinkin, että olet taas tehnyt hyviä löytöjä!

Uudet patjat löysimme, mutta matot jäivät ostamatta :/ Päivä oli muuten hyvä, mutta illalla kotona iski migreenipäänsärky.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, kiva kuulla :) Minustakin violetti sopii monen värin kanssa yhteen. Samoin se sopii hyvin niin tumma-, vaalea- kuin punahiuksiselle!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kokonaisuus on kaunis ja luumun väriset vaatteet pukevat sinua upeasti! :) -N-

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta kommentista :)

Kirsikka W.

Tosi kiva hame! Sopii todellakin erinomaisesti neulejakun ja pitsitopin kanssa yhteen :)
Hauskaa Ikeapäivää, toivottavasti kaikki saavat toiveensa läpi!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Itsekin tykkäsin tästä kombosta!

Ikea-päivä oli oikein onnistunut, vaikka mattoja ei löytynytkään.

janitajohanna
Janita Johanna

Kiva asu ja väri sopii sulle hyvin! Ihanaa viikonloppua ja kivaa Ikeareissua <3.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Ihanaa viikonloppua myös sinulle!

Saranda
Tyhjä ajatus

Violetti sopii sulle tosi hyvin. <3 Toivottavasti löytyy sopiva uusi sänky! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, ihana <3 Uudet patjat löytyivät, ja päivä oli illan päänsärkyä lukuunottamatta oikein onnistunut!

marja liljestrom (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Kauniisti sopivat yhteen vaatteet. Pitkä violetti villatakki on ihanan värinen. Nahkahame rohkean rouheva yhdistettynä pitsiin.
Haluaisin tässä kertoa, että Hanna Voutilainen potkaisi minut ulos lifestyle kommentointi ryhmästä ilman syytä. Hänen postauksensa oli instassa, jota vasta harjoittelin. Kirjoitin hänelle, että en osaa vielä instaa niin hyvin, mutta huomenna kaverini auttaa. Sitten hän kirjoitti, että onko somea osaamattoman paikka edes tässä ryhmässä?

Seuraavana päivänä alettiin ystävän kanssa laittamaan viestiä hänelle. Mutta selvisi, että hän oli tehnyt minulle estot ryhmään ja kaikkiin somekanaviinsa. Miten siis olisin voinut kommentoida häntä. Ystäväni pääsi kyllä puhelimellaan kaikkiin em.

Tämä oli ensimmäinen tosi ikävä kokemus blogimaailmasta. Olen kyllä aistinut ettei hannavoutilainen HANNAMARIA pidä minusta. Mutta en voi enää vaikuttaa asiaan. Miten voisin.Ryhmä on ollut minulle aloittelevalle blogin pitäjälle tärkeä, jotta oppisin bloginkirjoitustaitoa. Olen saairaalassa ja tämä on sieltä kirjoitettu. Älä välitä tekstivirheistä.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kauniista sanoistasi!

Ikävä kuulla, että jouduit pois ryhmästä. Fb-ryhmissä on monesti aika tiukat säännöt, joita täytyy noudattaa, tai lähtö tulee nopeaa. Kannattaa yrittää laittaa Hannalle viestiä, josko hän ymmärtäisi tilanteesi, ja pääsist taas mukaan ryhmään.

Toivottavasti olet kunnossa, ja pääset pian pois sairaalasta! Pikaista paranemista (jos siis olet itse sairaalahoidossa, etkä esim. vierailemassa)!

ElizabethRinne

Ihana asukokonaisuus, joka pukee sua todella hyvin! <3 Ihanaa sunnuntaita ja rentoa Ikean reissua! :)

Mira Elisabet | http://fashionpoetry.eu

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, ihana! Sun kommenteista tulee aina niin hyvä mieli! Ihanaa sunnuntaita myös sinulle!

ElizabethRinne

Mukava kuulla! :) Kiitos! 

Kommentoi