Päivän asu - Riemua ja iloisia värejä!

Minnean muruja

Haluatteko kuulla, mikä tarina tämän tunikan takana on?

Tunikan kankaan nimi on Riemu, ja se on kotimaisen Vimman mallistoa. Sanovatko Riemu ja Vimma sulle mitään? Vielä muutama vuosi sitten en tiennyt tuon taivaallista kotimaisista kankaista tai fb:n ompeluryhmistä. Siskoni hurahti ompeluun, ja olen riemukseni päässyt osalliseksi tästä hassusta kangasmaniasta, joka monet suomalaiset käsistään kätevät naisihmiset on vallannut. Muistako vielä siskon edellisen minulle tekemän tunikan?

Uusia herkullisia kotimaisia kankaita ja printtejä puskee ulos kuin sieniä sateella, niihin ihastutaan, ja niitä hamstrataan metritolkulla! Ja sitten niistä tehdään mitä kauneimpia ja persoonallisempia vaatteita! Kangashamstaus! Se on kuulkaas ihan oma maailmansa se!

Mutta palataanpa takaisin tähän omaan riemunkirjavaan tunikaani. Näin viime vuonna tämän kankaan siskoni ystävän päällä, tunikana tietysti. Ihastuin tuohon kummalliseen vesivärimäiseen kuviointiin ja räikeisiin väreihin. Normaalisti en välitä näin kirjavista vaatteista, mutta joku tässä boheemin taiteellisessa kankaassa viehätti minua suuresti! Sama kangas ja sama tunika pompahti silmiini monta kertaa instassa, ja sitten se oli menoa. Kysyin siskolta, mistä tuota kangasta voisi saada, ja että voisiko hän tehdä minulle siitä tunikan. Tahtoo, tahtoo, tahtoo! 

Kangastahan ei enää ollut Vimman verkkokaupassa, eikä oikein missään. Unohdin asian välillä, mutta Riemu kummitteli ajatuksissani kuitenkin vähän väliä. Onnekseni sisko sattui bongaamaan kangasta myynnissä - ompeluihmisten fb-ryhmässä, missäpä muuallakaan. Ja niin minä sain viimein tämän ikioman Riemu-tunikani.

Ja se on ihana ihana ihana!

 Nämä kuvat nappasimme siskon kanssa viikonloppureissullamme Helsingissa Clarion hotellin aulassa samalla, kun ihmiset menivät aamupalalle :D Clarion oli kaikin puolin upea! Voin lämpimästi suositella! Menen varmasti uudelleenkin!

Mitä tykkäät tästä kankaasta ja tunikasta? Very cool vai too-much-everything?

Väriä ja riemua tiistaihisi! Onko kangashamstaus sulle tuttua touhua?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

No on ainakin väriä! Yksi kiva juttu värikkäissä vaatteissa on se, että kaatuupa tai tippuupa päälle mitä tahansa ruokaa, juomaa, ei tule paniikkia :D

On ihana tunika (rakastan tunikoita) ja sopii myös sinulle loistavasti!

Minnea
Minnean muruja

Hihii, sanoin ihan samaa siskolle! Että tässä ei ihan heti pienet tahrat näy :D 

Kiitos!

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Aivan ihana - upeat värit! <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Itsekin mietin, että onko tämä jopa liian värikäs :D Mutta toisaalta parempi överit kuin vajarit, vai miten se meni...

Kirsikka W.

Aivan ihana! Todella kaunis malli, ja värit sopivat sulle kyllä tosi hyvin :)
Edelleen odottelen sitä, että milloin siskosi pistää jonkin pienen nettimyymälän pystyyn, itse kun en osaa ommella sitten yhtään, ja lähipiirissäkin on lähinnä vaan neulojia!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Ja tiedätkö mitä? Siskon suunnitelmat on kovassa vauhdissa! Kun hän saa malliston kasaan, niin kerron sitten lisää :)

Kirsikka W.

Ihan mahtava kuulla :) Jään tänne sormet ja varpaat syyhyten odottelemaan!

Suttastiina

Aivan ihana piristys harmaaseen päivään!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Tämä, jos mikä on piristävä :D

Siri H
Still Life

Itsekin oon ihastellut tuota kangasta, niin herkullinen ja pirteä sekasoppa :) Toivottavasti tuosta tulisi Vimman valikoimaan joku sun mekon tapainen tunika! Sopii kyllä sulle tosi hyvin!

Minnea
Minnean muruja

Minäkin toivoin, että Vimma olisi tehnyt tästä tunikan...paita taisi olla valikoimissa, samoin maksimekko.

Kiitos :)

Torey
Näissä neliöissä

Ihana ihana ihana! Mä käytän yleensä "turvallisia" vaatteita. Viihdyn farkuissa, mustassa, valkosessa ja harmaassa. Mut välillä joku kuviollinen, kirkas tai pastelliunelma vaan hurmaa täysin ja se on saatava. Tuossa sun tunikassa on sopivasti kaikkea!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Minäkin viihdyn yleensä hieman hillitymmissä sävyissä, mutta tää kolahti :)

smagardi
astu harhaan

En normaalisti hirveästi pidä värikkäistä vaatteista, mutta tossa kankaassa kaikki todellakin toimii. Upea! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Mulla on samat fiilikset :)

Teresa Saari (Ei varmistettu) https://stailiby.com/

Ei todellakaan ole liikaa! Ihana asu! Suomalaiset on vähän arkoja ehkä värien kanssa, kivaa vaihtelua nähdä vähän rohkeampaa värienkäyttöä :) Ja huulipunan sävy tunikaan on bueno.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kivasta kommentista :)

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Hiih! Ihana mekko ja ihana Riemu. Tiedän kaiken mistä puhut! Itseasiassa tuo kangas vilahti viime viikolla Vimman outletissa ja ehdin sen tilata. Onko tuo SK:n Nosh paitakaavalla? Tervetuloa Vimmahurahdukseen. Omaa intoa vähän hidasti tj Rahkolan kommentit Hesarissa, mutta tänään valmistui taas uusi Vimmamekko.

Minnea
Minnean muruja

Hihii, arvasinkin, että kangashamstraus olisi lähellä sun sydäntä! Tämä on itseasiassa hieman muunneltu versio mun Neulomon Marika-tunikasta.

Merikapteenin vaimo (Ei varmistettu) http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/

Mahtava kangas ja tunika sopii sinulle täydellisesti :)
Sydän sydän sydän (= kirjoitin sen, koska jos teen sen merkeillä, se näyttää hassulta täällä jostain syystä :) )

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Tämä on kyllä piristävä tunika!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.