Päivän asu - rokkaavaa ruutua

Minnean muruja

Lunta tulvillaan, on raikas talvisää!

Pirteää talvista huomenta! Tänään päivän asussa on rokkaavaa ruutua ja keimailevaa keinonahkaa. 

Tiedättekö, mikä merkki on noussut viime vuosina yhdeksi mun suosikkivaatemerkiksi? Tämän asun monikäyttöinen ruututunikakin edustaa tätä merkkiä! Kyseessä on ihastuttava JUNAROSE, jonka valikoimista löytyy todella tyylikästä plussakoon muotia kokohaarukalla 38-54.

JUNAROSEn nuorekkaat ja raikkaat vaatteet eivät näytä perinteisiltä plussamuodin kaavuilta, vaan ovat hyvin trendien ajanhermoilla. Vaatteiden leikkaukset imartelevat kurvikasta vartaloa. Aikaisemmin onnistuin löytämään JUNAROSEa vain muutamasta nettikaupasta, mutta nyt merkin vaatteita löytyy suureksi ilokseni ihan täältä Jyväskylästä, O.O.T.D.:n liikkeestä Jyväskylän Keljosta.

Minusta on aina mukavampi sovittaa vaatteita liikkeessä kuin ostaa netistä. Näkee heti, sopiiko vaate itselle, ja saa tarvittaessa asiantuntevan myyjän mielipiteen ja apua vaatteen valinnassa. Ja voin kertoa, että O.O.T.D.:n liikkeessä on ihanan ystävällinen ja asiantunteva palvelu! Oletko jo käynyt?

En muista milloin mulla viimeksi olisi ollut ruutupaitaa! Jotenkin en näe itseäni ruutupaitatyyppinä. Kun sain yhteistyössä O.O.T.D.:n kanssa valita muutaman vaatteen heidän valikoimistaan, ihastuin kuitenkin heti tähän rentoon ruututunikaan. Näin heti mielessäni rokkaavan asukokonaisuuden näiden keinonahkaleggingsien, munakoison sävyisten kynsien ja mustien nilkkureiden kanssa. Mukavan rento, mutta kuitenkin naisellinen toimistoasu, jossa viihdyn. Ehkä tästä tunikasta ei tule niin tukkijätkäfiilis, sillä tässä ei ole kauluksia, ja tunikan malli on naisellinen.

Asusteiden vaihdolla tästä tummanpuhuvasta toimistoasusta saa iltamenoihin sopivan. Hiukset sotkunutturalle, isot korvikset ja tummempi meikki, ja olen valmis lemppariartistin keikalle hämyiselle klubille! Sinisävyinen ruutu sopii mainiosti yhteen myös tummien denimfarkkujen kaveriksi. Veikkaan, että tunika saa paljon käyttöä, sillä se on niin mukava päällä!

Tunikan kauneimpia yksityiskohtia on rypytys rinnan kohdalla.

Mitä sanot - ruutupaita jatkoon vai ei? Mitä tykkäät tästä asusta? Liian tumma toimistolle vai juuri hauskan erilainen?

Kivaa uutta viikkoa! Tänne Jyväskylään on ainakin luvattu melkoisia pakkasia, hyrrr! Meidän päivä menee sairastupaa pitäessä.

 

* Ruutupaita saatu yhteistyössä O.O.T.D:n kanssa

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mä en ymmärrä mikä mua vaivaa - ihailen aina ruutupaitoja, ostinkin joskus pari kappaletta, mutta en vaan osaa käyttää niitä! Miksi oi miksi. Ruutu näyttää niin kivalle! :)

Minnea
Minnean muruja

Mulla on ollu vähän sama homma, en oo osannu käyttää. Siksi yllätyin itsekin, kun tähän ihastuin :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ehkä pitäis itsekin vaan pukea päälle eikä miettiä liikaa! :)

Suttastiina

Ruudulla on hetkensä :D

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Onpas kaunis tunika. Itse rakastan ruutua.

Johanna Y. (Ei varmistettu) http://arjenmiljonaari.blogspot.fi

No jatkoon ehdottomasti! Tyylikäs, mutta sopivan rento. Junarose on mun nykyinen suosikkini Zizzin rinnalla.

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Näyttää tosi kivalle sun päällä ja ihana leikkaus! :) Itse en oikein ymmärrä mutta jotenkin en vain osaa käyttää ruutua (graafisemmat ruudut menöö kyllä) vaikka muille se sopii! :D

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Mariannukkav (Ei varmistettu) https://www.ikkunalla.com

Tykkään itsekin Junarosen vaatteista, ja on kiva, että heillä on myös saatavilla noita kokoja myös vähän pienempänä.

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Ei missään nimessä liian tumma, kiva on! <3 Tsemppiä sairasteluun!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.