Päivän asu - syksyn luottoasu

Minnean muruja

Te toivoitte, minä toteutin! Päivän asukuvissa esittelyssä tämän syksyn luottoasu eli sellainen asu, jossa tuntee olonsa sekä mukavaksi että itsevarmaksi. Luottoasu on parhaimmillaan sellainen, jonka voi vetää päälle joka päivä, ja varsinkin niinä päivinä kun asukriisi on pahimmillaan.

Muistatte ehkä, että haaveilin samantyylisestä asusta aikaisemmassa postauksessa. Päätinkin siis ryhtyä tuumasta toimeen, ja toteuttaa denimin ja keinonahkaleggingsien lyömättömän liiton. Tämä yhdistelmä on juuri sopivan rock chic!

Denim-tunika: NOSH  Leggingsit: H&M  Pitsipaita: Lindex  Kengät: SoWhat  Laukku: Marc by Marc Jacobs

Olen jo pitkään etsinyt farkkupaitaa tai -tunikaa. Sellaista rennonmallista, ja sopivan pituista. Useimmat farkkupaidat ovat melko lyhyitä, ja en koe oloani sellaisessa kovin kotoisaksi. Tämän NOSHin "farkku"tunikan löysin NOSHin syysalesta. Materiaalihan ei ole farkkua, mutta se ei haittaa, kun ulkonäkö on kivan denimmäinen, ja pituus juuri sopiva. En tosin ole ihan varma, istuuko tunika ihan niinkuin pitää, vai onko se kuitenkin hieman liian iso. Olenkin pitänyt sitä auki.

Keinonahkaleggingsit ovat H&M:ltä tehty edullinen löytö. Kyse on siis näistä leggingseistä. Ovat päällä todella mukavat :) Jalassa ovat myös viime postauksessa esitellyt syksyisen viininpunaiset tennarit, jotka kruunaavat koko lookin. Tässä asussa on mielettömän mukava olla! Ja koska asu kaipasi laukkua, heitin olalle ihanan pikkuisen Marc Jacobsin lintulaukun. Lintulaukku, samoin kuin muutkin MBMJ-laukkuni ovat suurimpia aarteitani. Harmittaa, ettei niitä enää valmisteta.

Kuvat: Hanna /Hannamariav-blogi

Meinasi muuten jäädä nämä kuvat ottamatta! Kun meidän piti lähteä Hannan kanssa ottamaan näitä (ja näitä ja näitä) kuvia, repesi taivas, ja alkoi satamaan kaatamalla! Seisoin kotona asu ja meikit valmiina, ja tuskailin, että näinkö tässä nyt kävi. Viestittelimme Hannan kanssa, ja pidin sormia ristissä, että kyseessä olisi vain rankka, mutta hetkellinen kuuro. Kun hetken näytti siltä, että sade lakkaa, otimme riskin, ja pyöräilimme molemmat kovaa kyytiä kuvauspaikkaan :D Onni oli puolellamme, ja sade loppui! Olisi jäänneet monet kivat kuvat ottamatta.

Mukavaa maanantaita! Mitä tykkäät tästä asusta? Mikä on sun luottoasu?

 

Kommentit

Katja_optimism (Ei varmistettu)

Verkkatakki ja trikoot on luottokombo, niissä olisin aina. Yritän ihmisten ilmoille tsempata farkut ja jonkun paidan ja kaupungille ajoittain mekkoja. Jotenkin mitä vanhemmaksi tulee, sitä mukavuudenhaluisempikin on.

Katja_optimism (Ei varmistettu)

Tuli muuten tämä vanha adu mieleen postauksestasi! :) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/2016/09/05/talla-hetkella/

Minnea
Minnean muruja

Vitsi, miten kiva asu! Ja elementit on tosiaan aika samat :)

Yhtä sirkusta!

Oi toi on ihana asu. Mulla on muuten tuollainen pitkä, ohutta farkkua mekko/takki/tunika. Siinä on painonapit edessä ja voi käyttää siis kolmena erilaisena...olen käyttänyt vain takkina. Pitääkin ottaa se noinkin käyttöön; auki ja paitana!

Kiitos vinkinstä :D

Kommentoi