Päivän asu - trendikkäässä pallokuosissa helmat hulmuten

Minnean muruja

Sää suosi meitä koko syyslomamme ajan, ja saimme nauttia auringosta niin Helsingissä kuin Tukholmassakin. Tukholmassa lämpöasteet kipusivat jopa 18:sta! Nappasimme nämä asukuvat aamuauringon noustessa hieman ennen laivan saapumista Helsinkiin. Ihana vaaleanpunainen kajo ei välity kuvista niin kauniina kuin mitä se oikeasti oli, mutta ehkä pääsette kiinni tunnelmaan :)

Eilen esittelin laivalta tekemäni ostokset, ja tänään näette asukuvien muodossa, miltä Freequentin pallokuvioinen tunika näyttää päällä :) Tunnustettakoon, että laitoin tämän viimeisenä aamuna päälle, koska minulla ei enää ollut muita puhtaita vaatteita :D Pakkaan aina mukaan tosi minimaalisesti, ja joskus se kostautuu, hah!

Freequent on minulle nimenä tuttu, mutta en aikaisemmin ole omistanut yhtäkään merkin vaatetta. Pienellä googlettelulla löysin, että merkin vaatteita löytyy ainakin Zalandolta, Booztilta, Stylepitiltä sekä Kekäleeltä. Jos ihastuit juuri tähän mun tunikaan, niin sitä näyttää löytyvän ainakin täältä!  Löytyykö sulta Freequentin vaatteita? Ovatko olleet kestäviä?

Näitä kuvia katsellessani tästä tunikasta tulee vähän sellaiset äitiysmekkofiilikset. Ehkä se on tuo kaulus tai nuo hihat, mutta jotain mammamaista tässä on. Näetkö saman?

Ihastuin kuitenkin juuri tuohoon rypytettyyn kaulukseen ja noihin hassuihin pussihihoihin tässä tunikassa. Ja pallokuosi on ilmeisesti taas trendikäs. Tunika on tosi kevyttä materiaalia, ja miellyttävä päällä. Uskoisin, että tunika on monikäyttöinen niin töissä kuin vapaa-ajan riennoissa. Se menee farkkujen kanssa, mutta mustien sukkahousujen kanssa asusta saa juhlavamman.

Tunika: Freequent

Farkkutreggingsit: KappAhl

Kengät: Skopunkten

Mitä tykkäät asusta? Tuleeko sulle äitiysvaatevibat tästä?

Mukavaa sunnuntaita! Tänään olisi taas tarkoitus leipoa. Ja jos hyvin käy, niin näette blogissa huomenna, että mitä!

Kommentit

Lilies
Lilies & Life

Ihania kuvia! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Mukava reissu näkyy varmasti kuvissakin!

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Eikä, sä olet niiiiiin mun idoli näissä asukuvissa! Itse olen ihan uskomattoman epävarma itsestäni, tyytymätön ulkonäkööni ja huono olemaan kameran edessä, mikä näin yli kolmekymppisenä on sekä ärsyttävää että tosi surullistakin. Susta jotenkin huokuu ihana hyvä olo, mitä haluaisin itsellenikin &lt;3.

Minnea
Minnean muruja

Voi ei, miten ihana kommentti! Kiitos!

Hassua kuulla olevansa jonkun asukuva-idoli :D En minäkään täysin tyytyväinen ulkonäkööni oli, mutta kameran edessä pönöttäminen tulee kyllä luonnostaan. Ja harjoitus tekee, jos ei nyt mestaria, niin ainakin itsevarmemmaksi! Itse asiassa tuntuu, että blogin ja asukuvien myötä olen tullut itsevarmemmaksi kehostani ja kuvissa olostani.

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Kaunis kuosi paidassa, ei itselleni kyllä tule mammavibat sen enempää kuin muistakaan tunikoista! Onnellinen lomafiilis välittyy kyllä kuvista! &lt;3 Leppoisaa sunnuntaita!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Onnellinen lomafiilis kyllä näkyy :)

Niina /Kuiskauksia-blogi (Ei varmistettu) http://pikku-bambin.blogspot.fi/

Ihania asukuvia! Tykkään tuosta tunikan kuosista. &lt;3 Nyt tuli myös se tunne, että olisipas kiva päästä laivalle. :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Aamun vaaleanpunainen kajo, ja tyytyväinen syyslomalainen saivat aikaan kivat kuvat :)

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Tosi nätti tunika. Sopii hyvin sinulle :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, kivasti sanottu :)

Outi / Pisteitä Ruudulla (Ei varmistettu) http://pisteitaruudulla.blogspot.com
Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

ElizabethRinne
Fashion Poetry

IHANA mekko eikä yhtään mammamainen vaan todella tyylikäs! Sopii sun kroppaan todella hyvin :) Nämä kuvat muuten ovat jotenkin ihanan tunnelmallisia ja vaikutat superonnelliselta ja tyyneltä. Kerrassaan kaunista katseltavaa!

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.