Päivän asu - turkoosin sävyjä

Minnean muruja

Voi että, mä rakastan turkoosia! Se on yks mun lempiväreistä vaatteissa (ja sisustuksessa) vuodesta toiseen! Mitä tummempi, sen parempi!

Eilen ja toissapäivänä päällä oli niin kiva asu, että päätin ottaa siitä ihan asukuvatkin, vaikka hiukset eivät olleet parhaimmillaan.Tiedättehän,  bad hair day! Kampaamoreissulle olisi nyt kyllä kipeästi tarvetta! Kaunis turkoosi tunika on Nokian Neulomon pop up alesta ostettu, siitä samaisesta, josta vinkkasin silloin blogissakin. 

Ensin mietin, että tunika tuntui liian laatikkomaiselta, ja ehkä vähän isoltakin, mutta nyt se näyttää silmääni just kivalta! Huippuostos, kun oli niin hyvässä alessakin :) Tälle tunikalle on tullut käyttökertoja jo mukavasti, vaikka asukuviin se ei vielä ole tätä ennen päässyt. Haikailin tätä samaa tunikaa myös siinä valko-harmaa-musta-liukuvärissä, mutta jahkailin liian kauan, ja nyt ne on loppuunmyyty. 

Olen vähän arka kaiken valkoisen suhteen, sillä kaksivuotias tahmatassu jättää niin helposti lähtemättömän vaikutuksen vaatteeseen kuin vaatteeseen. Puhumattakaan siitä, että itsekin tunnun onnistuvan vaatteiden sotkemisessa :D Nokian Neulomon syksyn uutuudetkin houkuttelisivat, varsinkin se poltettu oranssi väri, mutta yritän miettiä ostamisiani järkevästi. Että onko tarvetta.

Tunika: Nokian Neulomo Marika-tunika

Farkut: KappAhl

Tennarit: Primark

Huivi: Pieces

Fun fact: Jos ihmettelette noita läiskiä tunikassa osassa näistä kuvista, niin ne johtuu siitä, että mies huumorimiehenä ajatteli, että olisi hauskaa läiskäyttää vettä mun päälle tiskatessaan juuri ennen näiden kuvien ottoa. Nice!

Tässä asussa on siis turkoosia turkoosin päälle. Vaalean turkoosista tummempaan petrooliin. Mitä tykkäät? Liikaa turkoosia?

Mukavaa viikonloppua! Onko sulla suunnitelmia viikonlopuksi? Minä suunnistan huomenna junalla kohti pääkaupunkiseutua :) Jee!

 

*sisältää mainoslinkin

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ei ole liikaa turkoosia, kun se on niin erisävyistä, jos kaikki olisi tummaa petroolia, sit saattaisin olla eri mieltä, mut nyt noin on just hyvännäköinen!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

smagardi
astu harhaan

Ihanasti toteutettu head to toe -look! Tumma turkoosi käy sulle kyllä tosi hyvin. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Niina Maria V.

Ei tosiaan liikaa turkoosia vaan kivasti sen eri sävyjä, just hyvä kokonaisuus :))! Mä suuntaan puolestani mökille ja Tampereelle viikonlopuksi! Kivoja tällaiset pienet irtiotot :) ja hauska fun fact toi tiskiveden roiskuttaminen, oon alkanut omiin asukuviinkin kirjoittamaan tyyliin "behind the scenes", koska usein kaikkea hassua ja odottamatonta sattuu ja tapahtuu :D Ihanaa viikonloppua!!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kivaa Tampereen reissua ja viikonloppua! Nuo "behind the scenes"-jutut on monesti just niitä hauskimpia :D

Senja L. (Ei varmistettu) http://www.sheneverleftwonderland.com

Vau, nätti tunika, ja mikä parasta, siinä on taskut! Mie oikeesti rakastan sitä, kun mekoissa ja tunikoissa on taskut :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Minä myös! Taskut on ihan parasta!

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Kaunis tunika ja hyvä väri sinulle punatukalle. Korostaa hiusten ja ihon kaunista väriä. Olen vatsaflunssassa. Joten viikonloppu menee toipuessa ja lueskellessa.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Toivottavasti olosi on jo parempi! 

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Nokian Neulomolta löytyy kyllä niin ihania tuotteita, tykkään! <3

Minnea
Minnean muruja

Niin on! Kaikkia ihanuuksia on syksyn uutuuksissakin! 

Kirsikka W.

Rakastan tämmöisiä värikoordinoituja lookkeja! Olisipa itselläkin vaatekaapissa enemmän muitakin värejä kuin mustaa ja valkoista, niin olisi mahdollisuus itsekin toteuttaa näitä. Jostain syystä ei vain koskaan tule ostettua mitään värikästä :/

Minnea
Minnean muruja

Tumma turkoosi esim. on helppo tapa testata jotain uutta mustan kaveriksi :) 

josha

Kivan näköinen asu, rento mutta silti ryhdikäs :) Sulle sopii nuo sävyt tosi hyvin.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Oli mukava myös päällä :) 

Nina / monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Tuttu tunne kun jostain väristä tykkää niin se meinaa mennä överiksi. Itselläni oli aikoinaan koti vuorattu turkooseilla tekstiileillä ja sisustusesineillä, turkoosi onkin vähän kirosana itelle. :D tuota petroolin väristä tunikaa en niin turkoosiksi mielläkään ja petrooli onkin yksi lempivärejäni tällä hetkellä. :)

Minnea
Minnean muruja

Joo, onneksi turkoosin/petroolin rakkauteni ei ole 24/7 voimassa, vaan iskee yleensä syksyisin :D

Sweet Sari (Ei varmistettu) http://www.sweetfoodomine.com

Tämä turkoosi on aivan ihana ja sopii sun väreihin tosi hyvin. Minäkin katselin tuota valko-harmaa-musta-liukuvärissä olevaa, mutta päädyin sitten turvalliseen mustaan. ( Kuten aina :) )

Minnea
Minnean muruja

Musta on aina helppo valinta. Se menee kaiken kanssa! Viime aikoina olen haastanut itseäni käyttämään enemmän myös muita värejä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.