Päivän asu - tyylikkäänä töihin

Minnean muruja

Huomenta! Monella alkaa varmaankin nyt kuun vaihteessa paluu arkeen ja töihin. Minunkin lomani on nyt vietetty, ja tänään suuntaan haikein mielin töihin. Töihinpaluu on aina hieman tahmeaa ja raskastakin loman jälkeen. Yritän aina tehdä paluusta mahdollisimman pehmeän. Kirjoitin vinkkejä sujuvaan arkeen loman jälkeen viime vuonna, joten kurkkaa lisää vinkkejä sieltä. Kävin sen itsekin lukemassa muistin virkistämiseksi.

Yksi merkittävä piristys arkeen palatessa on kaunis pukeutuminen. Jonkin uuden työvaatteen hankkiminen saattaa nostaa mielialaa kummasti!

Yhteistyössä O.O.T.D. Jyväskylän kanssa pääsin valitsemaan syksyn suosikkejani juuri liikkeeseen saapuneista uutuuksista. Ensimmäisen asun esittelin viikko sitten, ja nyt on aika kertoa hieman tästä toisesta asuvalinnastani. Tämä mustavalkoinen mekko ei ole vielä kovin syksyinen, ja sopiikin siksi mainiosti näihin vielä lämpimiin elokuun päiviin. Villatakin ja sukkisten kanssa mekko menee myös viileämmillä keleillä. Iman-mekko on Happy Holly -merkkinen.

Mekko luo illuusion siitä, että kantajalla olisi vyötärö, ja siksi rakastankin tätä mekkoa niin paljon! Mukava trikookangas on joustava ja mukava päällä. Kuosi ja malli taas tekevät mekosta sopivan siistin myös työ- tai treffikäyttöön. Ja sokerina pohjalla - mekossa on taskut!

Kuvat: Hanna / Hannamariav -blogi

Mitä tykkäätte mekosta? Onko sinulla tapana hankkia syksyisin uutta vaatetta töihin tai opintoja varten?

Mukavaa maanantaita! Ja tsemppiä kaikille töihin palaaville!

 

*mekko saatu yhteistyössä O.O.T.D. Jyväskylän kanssa

 

Kommentit

Saril (Ei varmistettu)

Onpa kiva mekko, ja sopii sinulle ihan täydellisesti!
Tsemppiä ekoihin työpäiviin :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Tämä päällä on itsevarma olo :)

Ja kiitti tsempeistä!

Tosi kiva meko, täydellinen työvaate näille ilmoille! Paljon tsemppiä ekaan työviikkoon, kyllä se siitä taas lähtee :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Tykkään kyllä itsekin tästä tosi paljon :)

Kiitti tsempeistä, niitä tarvitaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.