Päivän miniasu - metsänvihreää ja pirteää keltaista

Minnean muruja

Lumikerroksen kuorruttamaa huomenta! Onko teilläkin näyttänyt tänä aamuna ihan talven ihmemaalta?

Viikonloppuna keli oli vähän toisenlainen, ja takapihalla saattoi olla jo ihan hupparissa ja ilman hanskoja. Tänään vuorossa on perheen pienimmän päivän asua :D Tyyppihän poseeraa kuin paraskin malli! Hah! Toki näihin kuvauksiin vaadittiin nopean kameraliipaisinsormen lisäksi keksi kuvauspalkkioksi. Keksi näkyykin jokaisessa kuvassa :D 

Olen etsinyt pojalle kivaa kevätpipoa, jossa olisi pieni lippa suojaamaan hieman auringon häikäisyltä, ja plussaa olisi myös tupsu! Tupsut on niin hauskoja, joten miksi ei! Olin nähnyt paikallisen Pono Designin suloisia lippapipoja, ja kun sunnuntaina Jyväskylän Vakiopaineessa järjestettiin pieni kotimaisten merkkien pop up -tapahtuma, niin kävin nappaamassa pipon pojalle. Pojan välikausihaalari on harmaa, ja kesälle on tämä kuvissakin näkyvä ihana metsänvihreä huppari, joten keltainen oli mielestäni sopivin väri! Eikö ole pirteä?

Pono Designilla oli kyllä niin ihania ja käytännöllisiä pipoja raikkaissa väreissä, että tekisi mieli käydä ostamassa itsellekin muutama :)

Huppari ja farkut ovat H&M:ltä. Farkut ostin kirpparilta jo viime syksynä, ja huppari on tämän kevään mallistoa(ja vielä vähän reilu). Kaunis tähdillä varustettu tuubihuivi MOMMI.designin, ja se on lahja mun siskolta. Välikausikengät ostin Viking-merkkiset, koska tykästyin viime kevään saman merkin tukeviin tennareihin. Ja fysio suositteli merkkiä varvastajille.

Tyylikäs dude, vai mitä sanotte? Meinasi eilen muuten vähän naurattaa, kun tyyppi keksi ensimmäisen "tuhman" sanansa! En tiedä olisiko pitänyt kieltää vai nauraa, kun tyyppi iloisesti toisteli "paastaad" eli bastard. Mistähän tämän on kuullut :D

Lippapipo: Pono Design

Huppari ja farkut: H&M

Tuubihuivi: MOMMI.design

Kengät: Viking

 

Kivaa keskiviikkoa! Mitä sulle tänään kuuluu?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ihanat vaatteet sun lapsella! Niin pirteät ja MUODIKKAAT :), noin pienellä muodikkaat, ihanaa!!

Kyllä uskomattomalta tuntuu, että muutaman päivän päästä on vappu??

Minnea
Minnean muruja

Kiitos : ) Kiva, kun saa vielä lapsensa vaateeisiin vaikuttaa, hih! Vaikka pienen lapsen vaatevalinnoissa mennään käytännöllisyys edellä, niin mukavaa on, että myös vaatteiden ilme ja värit on silmää miellyttävät :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.