Päivän plussat ja miinukset

Minnean muruja

Hei, se ois viikonloppu taas ihan kosketusetäisyydellä! Jei! Tarkoitukseni oli tänään kirjoittaa Päivän positiiviset- postaus. Aamulla(ja viime päivinä) ei ole mennyt hommat ihan putkeen, joten rehellisyyden nimissä ajattelin kirjoittaa ylös viime päivien plussia ja miinuksia. Onneksi plussat kuitenkin voittavat miinukset! Aloitetaan kuitenkin niillä miinuksilla.

- Esitin modernia tanssia tänään töihin tullessani hoippuroidessani vetisellä ja jäisellä jalkakäytävällä. Tanssinäytös päättyi komeaan vesiliitoon, jossa mäjähdin kaaressa kyljelleni. Auts! Onneksi ei käynyt kämmenien pieniä nirhaumia ja kastuneita vaatteita pahemmin. Tämä oli muuten vasta ensimmäinen kaatuminen tälle talvelle!

- Uusi upea puhelimeni on melko liukas kaveri, ja hölmönä jätin sen hetkeksi sohvan selkänojalle. Fail! Siitähän se luiskahti sohvan väliin ja kolisi iloisesti sohvan metallitankoihin pudotessaan lattialle. Onni onnettomuudessa on, että vain näyttöä suojaava lasi sai naarmuja ja muutaman halkeaman. Selvisin siis säikähdyksellä ja näytönsuojalasin vaihdolla. Puuh! Nyt vannon ostavani kännykkään suojakuoret.

- No se taaperon uhma! Viime päivät ovat olleet melko raskaita, kun olen saanut vääntää kättä kaikesta kiljuvan ja huutavan pienesti flunssaisen kiukkupussin kanssa. Ruuat ovat lennelleet ja tavaroita on paiskottu. Pukeminen on ollut olympiatason painiottelun tasoinen suoritus. Myös päiväkodista tuli viestiä, että normaalisti niin mallikkaasti käyttäytyvä taapero on alkanut osoittaa omaa tahtoaan. Huh! Toivon, että kun flunssa hellittää, paranee taapero yhteistyökyky sekä ruokahalukin. Toivossa on hyvä elää ;)

 

 

Kuvat: Pinterest

+ Eilen mainitsemani hutimenneet huuto.netin laukkukaupat näyttävät toteutuvan sittenkin. Reippaana tyttönä etsin päättyneen myynti-ilmoituksen käsiini, ja laitoin myyjälle viestiä, että jos laukku on vielä myynnissä, olisin kiinnostunut ostamaan sen. Ja ilokseni vastaukseksi sain, että kaupat onnistuu! Jee! Kun olen laukun hyppysiini saanut, voin esitellä sen ja kaverinsa täällä blogissakin.

+ Eilinen illallinen meni taaperon osalta jopa melkein putkeen! Lihapullat ja muusi upposi pieneen mieheen yllättävän hyvin! Muutaman heikon syömispäivän jälkeen tämä tuntui kuin lottovoitto olisi napsahtanut kohdalle! Toki ruokailun lopuksi oli pakollinen "heitän viimeiset tomaatinpalat lattialle"-vaihe, mutta rakas mieheni pysyi lujana, ja ohjasti taaperon korjaamaan jälkensä ITSE! Ensimmäinen kerta, kun taapero on suostunut korjaamaan sotkunsa! Jippii! Toinen lottovoitto heti perään! (pienet ilot vai miten se nyt menikään).

+ Muutama ihana pieni blogiyhteistyö on tulossa lähiaikoina. Olen niin innoissani ja suunnittelen kuvia ja tekstiä jo päässäni valmiiksi. Olen niin onnellinen, kun pääsen pienen blogini kanssa osalliseksi jostain kivasta! Olen kyllä niin iloinen blogista muutenkin! Tämä harrastus on ihan omani, ja vaikka välillä tuntuu, ettei aikaa ole tarpeeksi, on kuitenkin inspiroivaa ja antoisaa saada toteuttaa itseään blogin muodossa. Ja joku vielä lukeekin sekavia jorinoitani! Jei!

+ Jotta ei menisi ihan negistelyksi taaperon osalta, niin ilahdutan teitä vielä muutamalla sanalla, jonka taapero on viime aikoina löytänyt :) Hän tykkää kovin Pipsa Possu -kirjoista, ja riemuissaan tulee luokseni kirja kädessä hokien "pissa possu, äiti lukee pissa possu". Toisesta kirjasta on tarttunut mukaan hymyn huulille nostattava motoristi(?) "pakukaija" eli papukaija :D Lisäksi taapero on jotstain löytänyt sanavarastoonsa hihkaisun "tottakai!". Yhtenä iltana hän yllätti minut, kun tiedustelin, haluaako hän lisää maitoa, oli vastaus innostunut ja äänekäs "TOTTAKAI!". Yleensä tuo tottakai esiintyy vielä ihan oikeassa yhteydessäkin. So proud!

+ Kai plussana saa mainita alkavan viikonlopunkin? Mitään suuria suunnitelmia minulla ei vielä ole, mutta jos sopiva väli tulee, niin ajattelin hipsiä leffaan katsomaan Orcar-voittaja leffoista Manchester by The Sea tai Moonlight.

Mukavaa viikonloppua! Mitä miinuksia ja plussia sulla on takataskussa viime päiviltä? Onko sulla suunnitelmia viikonlopulle?

 

Aikaisempia "Päivän Positiiviset"- postaukset: täällä sekä täällä. Aikaisemmat "Viikon parhaat x 3"-postaukseni löydät täältätäältä ja täältä  :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.