Parasta just nyt x 3

Minnean muruja

Tänään paistoi aurinko, ja ilma oli raikas ja kirpeä, kun poljin pyörällä kohti päiväkotia poika turvaistuimessa "hei muu-uu-miiit!" hoilottaen. Olo tuntui onnelliselta juuri siinä hetkessä.

Päivän piristykseksi ajattelin koota taas muutaman jutun, joka tuo hymyn huulille tällä hetkellä. Asioita, jotka ovat parasta just nyt.

1. Aloitetaan kliseisesti säästä! Kesä ei ollut mieleeni kylmänä ja sateisena. Koko ajan odottelin, että koska se lämmin ja aurinkoinen sää oikein alkaa. Koska järvivesi lämpenee, että pääsee uimaan! Ja siinä se kesä meni odotellessa! Elokuussa on aina lupaus uudesta alusta, uudesta jaksosta. Uudesta mahdollisuudesta. Elokuun ajattelin ottaa vastaan sellaisena kuin se tulee. Ja kas, ilma on aurinkoinen ja lämpöasteitakin on luvattu. Ehkä elokuu näyttäytyy niin mukavana senkin vuoksi, että elokuulle on luvassa monta kivaa juttua :)

2. Kosmoskirjat lähettivät minulle Olavi Koistisen esikoisnovellikokoelman Mies jo laski miljardiin. Koko kesän olen lukenut naiskirjailijoita, joten nyt oli virkistävää tarttua miehen kirjoittamaan teokseen. Koistisen novelleissa on hieman hukassa olevia poikia ja miehiä. Tarinat ja niiden henkilöt ovat omalaatuisia ja ehkä juuri siksi niin kiinnostavia. On kiehtovaa päästä sukeltamaan teini-ikäisen pojan pään sisälle. Nähdä, miltä maailma näyttää kahdeksasluokkalaisen pojan näkökulmasta. Minkälaisten ongelmien kanssa painii kolmekymppinen mies, jonka elämäntehtäväksi on tullut laskea miljardiin. Hahmot ovat omituisia, hellyttäviä ja ärsyttäviä. Ja kirja on koukuttava!

3. Farkut! Koko kesän olen tanssahdellut menemään kevyissä mekoissa, lepattavissa culottes-housuissa ja ohuissa legginseissä. Nyt töiden alkamisen kunniaksi vetäisin farkut jalkaan, ja kylläpä tuli skarpimpi olo. Farkut jalassa tuntuu ryhdikkäältä, kuin olisi taas asiat järjestyksessä ja nainen ruodussa. Olo tuntuu omalta, kun denim kietoutuu jalkojen ympärille. Eikä ulkona palele :)

Mikä on parasta sun elämässä just nyt? Mikä tekee iloiseksi?

Kivaa tiistaita!

Kommentit

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Hmm.. pitää ihan miettiä. Tuo aamupyöräily vie muistoissa kouluaikoihin, pyöräilyssä on jotain vapauttavaa.. Mun lista: kahvi hitaasti hörppien hiekkalaatikolla. Samis leggarit.. vauvan hymy.. Ihanaa aamua sulle!

Minnea
Minnean muruja

Kivalta kuulostaa sunkin lista! Voi, vauvan hymy on maailman ihaninta!

Ihanaa aamua myös sulle <3 

Yhtä sirkusta!

Just nyt tuntuu hyvälle, jos oikeasti säätiedotus pitää paikkansa ja tuleva lomaviikko Kreikassa. Töihinkin oli ihan kiva tulla...

Minnea
Minnean muruja

Peukut pystyyn ja varpaat ristiin, että säätiedotus on meille hellä! Hyvä, että sulla on takataskussa tuo Kreikan matka :)

LPP (Ei varmistettu) https://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Eniten hyvälle tuntuu tällä hetkellä oma "loma" ♥
Muu perhe on reissussa ja minä _yksin_ koiravahtina kotona :)

Minnea
Minnean muruja

Oi, kuulostaa rentouttavalta olla yksin kotona! Se voi olla ihanaa luksusta perhe-elämän keskellä :)

mandariiini
projektiaurinko

Parasta on ehdottomasti tuleva koulunalku ja viikonlopun hääjuhlat. Mutta jos pysytään vielä tässä hetkessä niin kissanpentu, joka jaksaa hymyilyttää kotona joka päivä. <3

 

 

Minnea
Minnean muruja

Syksyssä jännittää aina koulun alku, vaikka ei edes itse olisi koulussa! Siinä on jotain niin kutkuttavaa! Mukavaa koulusyksyä!

Ja ihanilta kuulostaa myös nuo sun muutkin parhaat jutut :)

MariAnnukkaV (Ei varmistettu) http://www.ikkunalla.com

Aurinko kyllä tekee onnelliseksi niinä päivinä, kun paistaa. Mutta sadapäivissä on myös oma tunnelmansa, kunhan niitä ei ole liian usein. :D Lisäksi tällä hetkellä minut tekee onnelliseksi eräs kohtaaminen, vaikka (ja ehkä just siks) en tiedä mitä siitä seuraa vai seuraako mitään.

Minnea
Minnean muruja

Kuulostaa ihanalta ja jännittävältä kohtaamiselta! Kaikki on mahdollista!

Niinapaju (Ei varmistettu) http://www.niinapaju.com

Parasta on ehdottomasti loma. Se alkaisi parin päivän päästä ja tulee kyllä niin tarpeeseen! :D

Minnea
Minnean muruja

Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.