Parhaat alelöydöt

Minnean muruja

Hyvää loppiaisperjantaita!  Ihanaa, kun on pitkä viikonloppu edessä! Alkuviikosta kerroin, mitä haluaisin alennusmyynneistä ostaa, eli mille meillä on tällä hetkellä tarvetta. Minun ja taaperon vaatekaapeissa oli ainakin uusien housujen mentävä kolo.

Suunnitelma oli siis selvillä, kun suunnistin kaupoille. No, mitä sieltä täsmäkierrokselta löytyi? Täytyy sanoa, että varsin onnistunut ostosreissu tuli tehtyä, vaikka kaikkea tarvitsemaani en löytänytkään. Omat legginsit ostin normaalihintaisena. Myöskään pojan housuja ei alesta löytynyt, joten niistäkin maksoin mukisematta normaalihinnan.

Lindexiltä löytyi tämä hauska sirkus-teemainen collaripaita pojalle 50 prosentin alella. Väri ei kuvassa pääse edukseen. Oikeasti tämä on semmoinen kiva vihertävänturkoosi.

Lindexiltä bongasin myös nämä pirteät keltaiset collarihousut! Nämä on niin söpöt! Harmaat perushousut ovat H&M:n joggersit. Molemmat normaalihintaisia. H&M:ltä tosin otin Ota3, maksa2-diilillä housujen kanssa yhden collaripaidan sekä bodyn, joten säästin siinäkin.

Cubukselta lähdin ostamaan niitä aikaisemmin mainitsemiani legginsejä. Ja löysin Cubuksen alesta myös kauniita alusvaatteita. Nämä olivat myöskin 50 prosentin alessa, joten hinta ei kukkaroa paljoa köyhdyttänyt. En ole aikaisemmin käyttänyt Cubuksen alusvaatteita, joten mielenkiinnolla katson, mikälaatuisia nämä ovat. Silmääni ainakin miellyttivät.

Olen Sokoksella ennen joulua hiplaillut näitä Balmainin hiustuotteita, mutta jättänyt kuitenkin ostamatta. Nyt, kun lahjapakkaukseen oli lätkäisty -40% tarra, niin nappasin mukaani nämä kätevät matkakoon kosteuttavan shampoon, hoitoaineen sekä suolasuihkeen. Jännityksellä odottelen, ovatko nämä hintansa arvoisia. Onko teillä kokemusta Balmainin hiustuotteista? Voitteko suositella?

Myös muutama muu tarpeellinen juttu tarttui mukaan. Ja onneksi vältyin heräteostoksilta. Oikein tyytyväinen olin näihin löytöihin :) On aina niin tyytyväinen olo, kun on löytänyt jotain tarvitsemaansa edullisesti!

Mitä sinä olet ostanut alennusmyynneistä? Oletko tehnyt hyviä löytöjä? Teetkö valmiin ostossuunnitelman, vai teetkö heräteostoksia?

P.S. pahoittelut kuvien hirveästä laadusta. Valoa oli vähän, joten värit ovat päin mänyä :/

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi Balmainin pussukka on tosi söpö!! :) Ja noista pojan pöksyistä puhumattakaan :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Itsekin olen kyllä tyytyväinen näihin löytöihin :)

Mukavaa loppiaista!

Kommentoi