Paska päivä!

Minnean muruja

Äh, voisiko tämän päivän peruuttaa, ja palata takaisin nukkumaan? Paska päivä!

Ei riitä, että on jo kahtena aamuna luullut, että vihdoin koitti perjantai, ja sitten pettynyt pahasti huomatessaan, että olikin keskiviikko tai torstai. Elämä tuntuu välillä ikuiselta keskiviikolta, jossa viikonloppu on aina vähän liian kaukana. Niin, siis tämän päivissä sekoilun lisäksi tälle aamulle on riittänyt kökkäreitä ihan vaikka muille jakaa. Ehkä se on vaan mun oma asenne ja väsymys, mutta mitä sanoisitte tälläisestä aamusta?

- Kaksivuotias ei halua herätä, vaan paiskaa huoneensa oven kiinni kuin pahimmassa teini-iässä kuohuva, ja korostaa mielenosoitustaan toteamalla napakalla äänellä "äiti pois!".

- Yrität kiukkuisena meikata kylppärissä nopeasti väsyneitä kasvoja inhimillisemmäksi, ja samalla kuulostella, mitä kaksivuotias puuhailee. "muumi uimaan" ei lupaa hyvää. Kaksivuotias on napannut keittiöjakkaran, ja innoissaan on viemässä muumia uimaan keittiön lavuaariin hanan ollessa jo toki täysillä. Onneksi se on vain pehmolelu ja onneksi se on vain vettä (hanavettä, eikä esim. vessanpöntön vettä!). Muumi kuivumaan kylppäriin, ja kamat kasaan lähtöä varten.

- Kun pakkaat laukkua, kaksivuotias on bongannut kaappiin piilotetun kitaran, ja suostut kulmat kurtussa pieneen musiikkisessioon, jossa kahden miehen bändi soittaa ja laulaa "kaikki mukaan vaan, kaikki mukaan vaan. Kaikki mukaan vaan, laulaamaan!"-biisiä, ja samalla marssimalla ympyrää. Kaksivuotias ei toki haluaisi lopettaa kiertuetta lyhyeen jammailuun, ja pitää kitarasta kiinni kuin hukkuva viimeisestä oljenkorresta. Kitara on saatava mukaan päiväkotiin!

- Ulkovaatteet. Tarvitseeko niistä sanoa sen enempää? Toki aurinkoisena kesäaamuna ainut vaate, jonka kaksivuotias haluaa laittaa päälle on villahaalari.

- Kun äiti ihan täysin epäreilusti kieltää ottamasta kitaraa päiväkotiin, niin kaksivuotias tarttuu kaikkeen lähellä olevaan, ja jankkaa "saako ottaa mukaan?" Tyranni äiti heltyy sen verran, että antaa kaksivuotiaan ottaa mukaan tähänkin aamuun niin sopivan "tired and exhausted since 2015" -kangaskassin (voitettu @koti-iska88official-instatilin kilpailusta, jee! ). Tyytyväisenä erävoitosta kaksivuotias raahaa kangaskassin koko matkan päiväkotiin saakka hymy huulillaan.

- He*#&%2n tietyöt, eikö ne ikinä lopu! Rentouttavaa polkea ylämäkeä kuoppaisella ja kivikkoisella kapealla väylällä, ja samalla väistellä vastaantulijoita kurvaamalla aina välillä autotien puolelle. Jännistystä päiväkotimatkalle! Tuntuu, että kun saavat yhden kohdan myllättyä, niin palaavaat aukaisemaan edellisen kohdan uudelleen.

- Töissä työkoneesta on hävinnyt rakas Google crome, joka on tallentanut kaikki viisi miljoonaa käyttäjätunnusta ja salasanaa kiltisti viime vuosien aikana. Ei kuulemma tällä hetkellä toimi, käytä exploreria. Kyllä on sujuvaa, kun explorer on maailman hitain, eikä tajua mitään. Onnittelen myös itseäni hiljaa päässäni kiroillen, että en ole kirjoittanut kaikkia salasanoja ylös jonnekin. En pääse mihinkään, koska en tokikaan muista salasanaa. Olo on kuin olisi jäänyt lukkojen taakse.

Kiitos ja anteeksi! Helpotti! Olisi näitä ollut vielä lisääkin, mutta säästän teidät enemmiltä valituksilta, ja kerron ne miehelle illalla, jos selviän joskus kotiinkin saakka!

 

 Miten sun aamu on mennyt? Samaistuuko kukaan?

Kivaa per...TORSTAITA!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Onhan alku päivälle sullakin ollut :) Onneksi on muitakin.

Minulla ei ole enää noita muksuhuolia (vain teinihuolia), mutta oma nukkuminen, kääk.  Olen tosi väsynyt...

Nukkumaan menin kuten normaalistikin klo 23 (aamulla klo soi 06.30).

Kello 00.00 katsoin kelloa, että voi hitto enää 6.5 tuntia aikaa nukkua...ei olisi pitänyt sanoa, koska painajainen oli vasta alussaan...klo 01.00, ei uni ei tule, menen vessaan ja ajattelen enää 5.5 tuntia aikaa nukkua. PRK.. Klo 02.00 nousen sängystä (olen lukenut, että jos uni ei tule, silloin kannattaa nousta ylös ja mennä takaisin, kun nukuttaa). 4.5 tuntia aikaa. Vähän aikaa kävelin ja ihmettelin, mutta mitä sitä osaa yöllä tehdä, kun kaikki nukkuvat? Menin siis takaisin sänkyyn. Pyöriminen jatkui..klo 03.00 menin jälleen vessaan. 3.5 tuntia aikaa nukkua. Vieläkin pyörin ja pyörin, enää en katsonut kelloa. Unta tuli noin 3 tuntia. JEE

Mitään mieltämullistavaa ei ollut tapahtunut, jota olisin miettinyt. Uni ei vain tullut. Sitten kun se meni yli, se meni kunnolla...

Iltaa odotellessa....huoh

Minnea
Minnean muruja

Kiva, että on vähän vertaistukea, vaikka ei toki ole kivaa, että et ole saanut nukuttua. Parempaa ensi yötä! Tuo kellon kattominen on kyllä niin virhe! Itse yritän olla katsomatta kelloa, sillä se vaan pahentaa asiaa, kun näkee tuntien lipuvan ohi.

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Voi ei..! Eihän tässä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa :D Kurjat aamut ovat niiiin inhoja... Toivottavasti loppupäivä menee paremmin. Tsemiä tähän päivään!
http://westendmum.fi

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) En tiedä itsekään, nauraakko tai itkeä. Sisko laittoi viestiä, että häntä nauratti. Ehkä tämä tästä tosiaan ilon puolelle kääntyy.

Outi / Pisteitä Ruudulla (Ei varmistettu) http://pisteitaruudulla.blogspot.com

Hei mulla on ollut ihan sama fiilis, että kokoajan olisi perjantai, vaikka on tiistai/keskiviikko/torstai. No, nyt se sentään tulo, joten toivottavasti perjantai on hieman parempi päivä sinulla! :-)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, tämä perjantai on ollut jo huomattavasti parempi kuin eilinen "perjantai" :D

Nina / Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Aamu lapsen kanssa kuulosti niin tutulta. :D Onneksi nämäkin päättyvät usein siihen, että lapsi lopulta tekee jotain niin ällösöpöä että äiti heltyy ja unohtaa kaiken sen kiukuttelun. <3 Google Chromen salasanojen tallennus on kyllä pelastus maailmalle, mutta huhh, eipä oo itselle vielä käynyt noin että se olisi kadonnut taivaan tuuliin. Voisin olla melko hukassa itsekin. :D

Minnea
Minnean muruja

Se on ihan totta, että yleensä aina kaikki päättyy hyvin :) Ja lapsilla on kyllä ärsyttävä tapa olla niin suloisia, ettei heille voi olla kiukkuinen kauaa :D

Onneksi chrome palasi tänään toimimaan!

kan_iid (Ei varmistettu)

Ihana tuo "muumi uimaan",hih. Sivusta seuraavalle ne on hauskoja juttuja, mutta kun itse tuossa tilanteessa äidin roolissa niin siitä on hauskuus kaukana, TIEDÄN! Se on jotain huonoa karmaa, että kaikki tommoset sattuu just sellaselle aamulle ko itellä väsyttäs, not cool. Mutta hei, nyt on PERJANTAI, jee! Hyvää viikonloppua!

Minnea
Minnean muruja

Kyllä nämä itseäkin naurattaa, jälkikäteen ainakin :)

Mukavaa viikonloppuu!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Heippa,

Ei käy kateeksi tuota aamuasi, mutta ehkäpä niitä on vain joskus ihan harvoin. Mutta nyt on onneksi ihan oikeasti perjantai, joten nou hätä, viikonloppu on lähellä. Onneksi myös sää suosii ja murheet voi unohtaa. Google Chromekin varmasti toimii taas maanantaina. Aurinkoista viikonloppua. :)

Minnea
Minnean muruja

Onneksi näitä huonoja päivä ei ole kovin usein. Ehkä alan olla loman tarpeessa, ja energiat loppu, kun ärsyynnyn pienistäkin jutuista. Kiva, kun kommentoit, ja aurinkoa myös sun viikonloppuun!

Krissu H (Ei varmistettu) http://unihiekkaahiuksissa.blogspot.fi/

Eiikä, mikä aamu! :D Pelolla odotan sitä, jos ja kun joskus omia lapsia on, miten aamuista tullaan selviämään! Joskus kun tuntuu sellaiselta seikkailulta päästä töihin pelkän itsensä kanssa, minä kun en ole niitä aamuihmisiä. :D Kirjoitit tämän todella hauskasti ja elävästi, tykkäsin! :)

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Eikä! Kuulostaa aivan hirveältä aamulta :( Onneksi jokainen aamu ei ala noin.

Kommentoi