Pieni roskisdyykkari ja muita taaperon kuulumisia

Minnean muruja

Vaikka elämä taaperon kanssa melko haastavaa onkin uhmineen kaikkineen, löytyy häneltä myös paljon hauskoja ja ihania juttujakin. Ne meinaa välillä tässä uhman taistelutantereella unohtua. Taapero ja taidot kasvavat ihan silmissä!

Viime aikoina taapero on:

- innostunut roskien viemisestä roskikseen. Kun hän kiikuttaa löytämänsä roskan keittiön roskakoriin, voi siinä samalla kurkistaa, josko roskiksesta löytyisi jotain mielenkiintoista vaihdossa :) Olen huomannut, että innokas roskanviejä oikein silmät palaen kurkkii roskakoriin, josko löytyisi joku aarre. Ihme kyllä, äiti ei ole yhtä innoissaan dyykkauksesta.

- sanoo "poissh" ja ottaa kädestä, kun haluaa, että häntä seurataan milloin minnekin. Yleensä hän kuljettaa äidin tai isän omaan huoneeseensa, jossa arvoisa vieras istutetaan tuolille ihastelemaan "ihahaa, ihahaa"-lauluesitystä, jota maestro itse säestää rummuttamalla käsiään pöytään :) Myös "hyppää poissh, hyppää poissh" löytyy esityslistasta.

- kutittelee äitiä selästä, ja kun kysyn "Taaperoko* siellä kutittelee äitiä?", kurkkaa hän tohkeissaan selkäni takaa ja hihkaisee "too" eli joo :D Joka kerta tämä naurattaa sekä äitiä että taaperoa. *käytän siis hänen nimeään, en sanaa taapero

osaa nimetä kirjasta hienosti autoja, kissoja, koiria, lintuja, karhuja, nalleja ja pupuja. Sekä mörkylin. Kaikki autot ovat nykyään myös rekkoja sekä kaikki linnut ankkoja. Mistä lie tämän päätellyt. Legoukko tai ukkeli on saanut taaperon suussa muodon "ukkis". Aika hellyttävää.

- samaa kirjaa pitää nykyään lukea monta kertaa peräkkäin. Aina, kun kirja on luettu, hihkaisee taapero "uude", ja kääntää ensimmäisen sivun valmiiksi auki. Kun kirjaa on luettu tarpeeksi, ilmoittaa pikku pomottaja päättäväsesti "loppu".

- osoittaa innoissaan kaikkia pieniä ihmisiä (myös omanikäisiään) ja lausuu haltioissaan "vauva". Kun häneltä kysyy, onko hän itse vauva, tulee vastauksena topakka "ei".

Mitä hauskoja juttuja teidät jälkikasvu sanoo tai tekee? Mikä on saanut viime aikoina hymyilemään?

Se olisi viimeinen viikonloppu edessä ennen joulua! Pitänee alkaa paketoimaan lahjoja.

Hauskaa viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.