Pieni salainen paheeni

Minnean muruja

Perjantain posti toi Sokoksen toukokuun mainoslehden, ja minä hihkuin innosta. En hihkunut niinkään siksi, että olisin innoissani lehden selailusta tai mainioiden tarjousten bongailusta. Olin innoissani, sillä pääsin toteuttamaan pientä salaista pahettani.

Sokoksen mainoslehden välissä tulee usein kosmetiikan uutuustuotteiden tai muuten sillä hetkellä tarjouksessa olevien tuotteiden näytteitä! Tunnustan, minä olen ilmaisten kosmetiikkanäytteiden hamsteri. Pieni Marimekon pussukkani on pullollaan erilaisia kasvovoiteiden, seerumien ja hiustuotteiden näytepakkauksia. Ihan hassua, miten iloiseksi voi tulla siitä, että lehden väliin on sujautettu jotain uutta, jännittävää ja ilmaista!  Ilmaista!Hassua on myös se, etten raski käyttää näitä hamstaamiani näytteitä, vaan säästelen niitä kuin kalleimpia aarteita. Mitä varten? Siihen en osaa vastata. Lyhyille matkoille nappaan pussukastani muutaman kasvovoiteen mukaan. Varsin kätevää, kun ei tarvitse raahata tilaa vieviä pulloja ja purnukoita. Joskus joku tuote on niin houkutteleva, että näyte on testattava heti, mutta useimmiten kiikutan aarteeni pussukkaani talteen. Varmaankin pahan päivän varalle, tai ihan vain keräämisen ilosta. 

Näytteiden hamstausta voi harrastaa naistenlehtien välistä löytyvillä ylläreillä, mutta myös tavarataloissa piileskelee usein näytteitä tuotteiden seassa. Löytäjä saa pitää! Mutta kohtuus toki kaikessa. Ei saa rohmuta montaa näytettä, vaan yksi laatuaan on sovelias määrä. Minua ilahduttaa aina myös Bette Boxiin sujautetut näytteet (silloin kun en eivät ole varsinaisten tuotteiden tilalla). 

Haluatte varmaankin kuulla, mikä on oman salaisen paheeni aallonpohja? Se noloin hetki, jolloin jopa mieheni on nauranut hölmöilylleni. Tämä tapauhtui kerran, kun tässä samaisessa Sokoksen mainoslehdessä oli erittäin herkullinen näyte, josta innostuin, ja joka on kaupassa aika kallis. Silmät kiiluen tempaisin näytteen mainoslehdestä, ja tanssin voitontanssia, että pääsin tuotetta testaamaan. Silloin sain kuningasidean! Päätin mennä kurkkaamaan taloyhtiön lehtiroskikseen, josko naapurin mummot ja papat olisivat hylänneet mainoslehtisensä näytteineen päivineen kierrätykseen. 

Oi sitä onnea (ja nolouden määrää), kun hiippailin lehtiroskikselta kolmesta mainoslehdestä löydetyt kaksi näytettä hyppysissäni :D Onneksi kukaan ei nähnyt! Ah, hamsteri sisälläni hyrisi onnesta tästä varsinaisesta neronleimauksesta.  Aivan kuin olisi löytänyt suuriakin kalleuksia.

Löytyykö sulta hassuja salaisia paheita? Jaa salaisuutesi, ja paljasta ne kommenttiboxissa!

Hauskaa lauantaita! Toivottavasti sulla on mukava päivä!

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Mä kans irrotan ja hamstraan näitä näyterasvoja sun muita aina kun niitä lehtien välistä löytyy - ovat niin hyviä etenkin matkoilla! :)

Yritin miettiä ainakin 10min mikä vois olla mun salainen pahe, en saa päähäni ollenkaan! Ihan varmasti mulla sellainen tai sellaisia on - ehkä palataan tähän myöhemmin, jospa saan mieleeni mitä ne on. :D Ihanaa viikonlopun jatkoa <3!

Minnea
Minnean muruja

Hahaa, en siis oo ainoa, joka tätä harrastaa! Jos keksit salaisen paheesi, niin kirjoita siitä blogiin! Näitä on aina hauska lukea :)

Ihanaa viikonloppua myös sinulle <3

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Itsekin otan pussinäytteet talteen, ne on käteviä ottaa lyhyille reissuille mukaan :) Tuon lehden nakkasin katsomatta menemään lehtikeräykseen, mutta pitääkin katsoa oliko siellä näytteitä mukana :D

Minnea
Minnean muruja

Ne on kyllä niin käteviä matkalla!

Suttastiina

Näytteiden hamstraaja täällä myös! Ja entäpä hotellihuoneiden minituotteet! Ne savat sielun laulamaan ylistyslauluja varsinkin niillä kerroilla kun sviitissä yöpyy.

En tiedä voiko tätä nyt kovin "salaiseksi" paheeksi laskea, mutta mie rakastan myös tuote-esittelyjä kaupoissa - siis näitä ständejä missä maistatetaan rahkoja, keittoja, juustoja, leipiä...you name it, I´ll taste it!
Lauantaiaamuisin on hykerryttävää ajella "ruokaostoksille" paikalliseen markettiin, missä periaatteessa saa ostoskierroksen yhteydessä nautittua brunssin, niin monta eri esittelijää siellä aina on! Aivan siis järjetöntä, onhan meillä ruokaa kotonakin, mutta se on vain niin kutkuttavaa - ja ajattelen aina, että ne esittelijäthän ovat vain onnessaan kun ihmiset pysähtyvät kuuntelemaan heitä, eikö vaikka??

Minnea
Minnean muruja

Ai niin, ne hotellin minishampoot! Ihan unohdin! Harmi, että yövyn niin harvoin, ja monissa edullisemmissa hotelleissa niitä ei edes ole :/

Minäkin tykkään tuotemaisteluista, varsinkin jos on jotain makeaa :D

Lilies
Lilies & Life

Ihana postaus! :D <3 Meille ei tule lainkaan mainoslehtiä niin ei tuu keräiltyä näytepusseja, mutta Suttastiinan mainitsemat hotellien minituotteet on ihan parasta! Muita pieniä paheita olis vaikka kuinka... :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Meillekään ei tule mainoksia, mutta tuo Sokoksen lehti tulee nimellä.

Hotellin minituotteet on ihan parhaita!

Torey
Näissä neliöissä

Mäki tykkään noista näytteistä, mut en sentään noin paljoa. :D

Minnea
Minnean muruja

Hihii, kaikkia omituisuuksia sitä täytyykin ihmisellä olla :D Tämä on varmasti verrattavissa mun arvontahulluuteen. Se jännitys!

MINI-blogi/Elina (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Näytteitä tulee kyllä toisinaan napattua mukaan, varsinkin shampoo/hoitoaine näytteet on näppäriä reissussa. Itse en uskalla testata uusia kasvovoiteita reissussa, joten sellaisia näytepusseja en ota (toki apteekin perusvoidennäyteet on sit asia erikseen).

Minnea
Minnean muruja

Shampoo- ja hoitoainenäytteet on kyllä kivoja! Niitä vaan löytyy harvemmin. 

Yhtä sirkusta!

Ah otan minä nuo talteen ja käytän poiskin sitä mukaa.
Minun salainen paheeni (en kerro enempää):

Usein olemme yötä hotellissa ennen aamulentoa ulkomaille. Hotellin kylppärissa on niitä kasvopapereita. Otan sieltä ulkomaille niitä mukaan 1 pyyhe/päivä eli useinmiten 7 kpl. Iltaisin kun pesen ripsarin pois niin tartten niitä tai siis yhden sellaisen. Taittelen ne nätisti neliöiksi ja teen kauniin pinon ja sitten meikkipussiin. Ihan naurettavaa, mut niin huomaan vain aina tekeväni :D

Minnea
Minnean muruja

Hihii, ihan paras pahe! En ole ennen moista kuullut :)

Yhtä sirkusta!

Tolla en kerro enempää tarkoitin, että en kerro enempää kuin yhden paheen...olipa huonosti kirjoitettu. 

Äläkä kerro kellekään tätä mun naurettavan tyhmää pahetta :D

Minnea
Minnean muruja

My lips are sealed ;)

Lumos

Mullakin on tuollainen meikkipussukka, joka on omistettu näytteille! Myös hotellien vessoista löytyvät matkakoot lähtevät mukaan, kun roskiinhan ne avatut purnukat menisivät.

Minnea
Minnean muruja

Jes, kohtalotoveri! En olekaan ajatellut, että ne menee roskiin, jos sen jättää sinne puolilleen. Ajattelin, et ne varmaan uudelleentäyttää samat pullot jostain isosta pakkauksesta :D

Kirsikka W.

Hahah, vitsi miten symppis "pahe"! Mulla nuo näytepussukat on aina lentäneet roskiin, en koskaan jaksa niitä käyttää :) Blogin tulon myötä oon kuitenkin alkanut laittamaan niitä arvontapakettien mukana siinä toivossa, että joku muu niistä innostuisi. Yllättävän paljon niitä tulee kerrytettyä varastoihin lyhyessäkin ajassa!

Minnea
Minnean muruja

Ou nou! Lähetä ne mulle roskiksen sijaan! Mulle ei kyllä meinaa kertyä. Ehkä en oo tarpeeksi aktiivinen alan harrastaja :D

Elina ///Vauhtihirmun elämää (Ei varmistettu) http://elokuinen2015.blogspot.fi/

Aivan ihana postaus &lt;3 Itse jossain vaiheessa keräsin näytteet kaappiin, mutta kun ei niitä ikinä saanut aikaiseksi käyttäää, niin olen lopettanut niiden keräilyn. Meidän kaapeissa on muutenkin tarpeeksi tavaraa :D

Minnea
Minnean muruja

Minäkin olen huomannut, että jos näytettä ei tule käytettyä noin vuoden sisällä, ei sitä varmaankaan kannata säästellä. Kaapit on kyllä täynnä kaikkea, ja osa ihan turhaa roinaa :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.