Pihistä tai panosta: keltainen pikkulaukku

Minnean muruja

Kevään ja kesän ehkä ihanin väripilkku asuun kuin asuun on pieni keltainen käsilaukku! Olen jo pidemmän aikaa miettinyt pienen keltaisen laukun hankkimista, ja eilen sellainen sattui kohdalle vähän vahingossa, kun olin ihan muuta hakemassa New Yorkerissa. Mielessä on jo monen monta kivaa tapaa yhdistää piristävä keltainen pikkulaukku erinlaisiin asuihin. 

New Yorkerin laukkua en onnistunut löytämään netistä, mutta kokosin kaksi kollaasia inspiraatioksi pienen keltaisen laukun omistaville, tai sellaista halajaville. Tässä siis kaksi keltaista laukkua kahdelle budjetille!

Oma laukkuni muistuttaa tuota Mangon söpöä laukkua, ja se onkin suosikkini näistä valitsemistani laukuista. Keltainen sopii hyvin kokomustaan asuun, tai klassiseen valkoinen t-paita ja denimfarkut -tyyliin. Valkosiniraidallinen mekkoni näyttää myös asteen raikkaammalta keltaisen laukun kanssa!

Warehouse //Lindex *

Ganni (samantyylinen täällä) // Coach (samantyylinen täällä)

Laukut ovat Lindexiltä, Zalandolta ja Booztilta, asukuvat Pinterestistä.

Löytyykö näistä sun suosikkia? Säväyttääkö keltainen laukussa? Mikä sinua innostaa kevätpukeutumisessa?

Pirteää sunnuntaita! Suuntaan seuraavaksi Maijan laitettavaksi Hiussalonki Ykkösille! Tämän päivän kuvauksia voi seurata instan storyssä, ja lopputulokset tulevat toki näkymään myöhemmin blogissa! Jännittää!

 

*mainoslinkki

Kommentit

kissanvarpaat

En kestä, ihania keltaisia asioita kaikkialla

Minnea
Minnean muruja

Keltainen kuuluu kevääseen! Otin vähän varaslähdön kevään fiilistelyssä :)

Kirsikka W.

Mulla oli muistaakseni muutama vuosi taaksepäin keltainen pikkulaukku, jota käytin kesäisin ahkerasti keltaisten ballerinojen kanssa. En muista, onko se vielä tallella. Ballerinat ainakin ovat lentäneet roskiin jo kauan aikaa sitten. Pitääpä kaivella kaappeja!

Minnea
Minnean muruja

Minä vasta nyt tajusin keltaisen laukun ihanuuden :) Asukuvia tulossa!

Millie's
Randomilla

Mäkin oon haaveillut keltaisesta clutchista vaikka kuinka kauan, mutta pakko sanoa että tuo Gannin laukku vei mun sydämen näistä. Voisikohan sitä kerrankin panostaa itseen; säästää ja ostaa tuommoisen...? (Ehkä ei, tai asp-tilini suuttuu mulle :D)

Minnea
Minnean muruja

Tuo Ganni on ihana! Mutta hinta on tosiaan suolainen! Keltaisesta tulee niin hyvä mieli!

Lilies
Lilies & Life

Ihanan keväisiä ja pirteitä! Mun keltainen pikkulaukku hajosi pari vuotta sitten, enkä oo (vielä) ostanut uutta tilalle. Ihastuin tuohon Coachiin, mutta auts mikä hinta :/ Mangon laukku on silti myös kiva :)

Minnea
Minnean muruja

Onneksi näitä löytyy kaikenhintaisia, niin ei jää budjetista kiinni! Zalandolta ja Zaraltakin löytyy vielä lisääkin!

Millie's
Randomilla

En tiedä johtuuko tämä osittain sun postauksesta, mut kaikki kivat keltaiset laukut, jopa ne kalliit, on nyt loppuunmyyty. :D Kiinnosteli tuo Risto Ratian keltainen Eemeli-laukku mut minkäs teet... :)

Minnea
Minnean muruja

Whaat!? Ei kai ne kaikki voi mitenkään olla loppuunmyytyjä! Ootko kolunnut kaikki paikat, mistä tuota Eemeliä löytyy?

Millie's
Randomilla

En ole ihan vielä kerennyt. Pitää tutkiskella :)

Kommentoi