Pihistä tai panosta: kesän kauneimmat uimapuvut kahdelle budjetille

Minnean muruja

Joko saa aloittaa lähtölaskennan kesälomaan? Montako viikkoa ja päivää vielä, ennen kuin suvi suloinen kutsuu kirmaamaan kesälaitumille?

Me ollaan koko perhe innokkaita vesieläimiä, ja polkaistaankin pyörällä uimaan lähirannalle kesäisin lähes päivittäin. Mkään ei ole niin rentouttavaa kuin lillua järvivedessä! Koskakohan vedet lämpenee tarpeeksi tänä kesänä, jotta uskaltautuu pulahtamaan? Onko siellä joku, joka on jo heittänyt talviturkin?

Koska pihistä tai panosta-juttusarja on ollut niin suosittu, niin ajattelin koota teille kauneimmat uikkarit kahdelle budjetille :) Aikaisemmin olen esitellyt kauneimpia tennareita sekä ihanimpia kukkamekkoja. Nyt on vuorossa heleät ja kukkaiset uikkarit! En ole ollenkaan bikini-ihmisiä, joten tiirailen mielummin uimapukuja. Ja koska uimapuvut ovat nyt muutenkin hot, niin olen jopa trendin aallon harjalla :D

Valitsin tarkoituksella värikkäitä ja kuvioillisia uikkareita, vaikka minultakin löytyy kaapista se klassinen musta uikkari. Nyt on vaan niin herkullisia uikkareita tarjolla kaikissa väreissä ja kuoseissa, että miksi tyytyä tylsään mustaan?

Pihistä-osiossa löytyy niin kukkia kuin pitsiäkin. Oma suosikkini on tuo Lindexin hurmaava vaaleansininen kukkauikkari, johon ihastuin ensi silmäyksellä, ja josta sain idean tähän postaukseen. Koska se ei pääse etuuksiinsa tuossa tuotekuvassa, niin lainasin Lindexin sivuilta tuon mielettömän kuvan, jossa naisella on se päällä! Eikö ole tajuttoman kaunis?

 

Pihistä: HM+ / Lindex / River Island / Even&Odd / HM

Panosta-osiossa keskitytään hempeisiin yksityiskohtiin, kuten kaulakorumaiseen helmikirjailuun, röyhelöihin ja söpöön rusettiin. Röyhelöt ja yksiolkaimisuus ovat pinnalla tänä kesänä. Oma suosikkini näistä on tuo yksiolkaiminen kukkaunelma. Mielettömän kaunis printti! En ole kovin suuri röyhelöfani, mutta pieninä paloina se näyttää kivalta. Ruskettuneella vartalolla näyttää varmasti upealta myös tuo valkoinen uikkari kultaisella korulla!

 

Panosta: Cyell / Watercult / Michael Kors / MinkPink / Roxy

 

Joko siis mennään biitsille? Löytyykö näistä sun suosikkia? Ja mitä löytyy sun päältä tänä kesänä: bikinit, uikkarit vai jotain muuta? 

Suloista sunnuntaita!

P.S. Vielä tänään ehtii osallistua Riimingan nahkalaukkuarvontaan!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minä käytän aina uikkaria. Minun uikkareissa pitää vain olla mekkohelma :), pääsee helpommalla ;)

Tosin nykyinen jota käytän on kaksiosainen, toppi ja mekko. Löysin ne Ellokselta ja tilasin monet ja erivärisinä (myös mustina). Oon ollut tosi tyytyväinen.

Minnea
Minnean muruja

Pääasiahan on just se, että on itse tyytyväinen :)

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Mulla on LIIAN monet bikinit, mutta arvaa, tekiskö nyt mieli ostaa uikkari... Tai kaksi! :D

Minnea
Minnean muruja

Nyt on kyllä niin kivoja uikkareita tarjolla, ettei tiedä mitkä ottais!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.