Pihistä tai panosta: kevään kauneimmat tennarit kahdelle budjetille

Minnean muruja

Ensinnäkin valtavan iso kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille, ja sydämiä heittäneille! Ihania ja kannustavia kommentteja! Tästä on hyvä jatkaa omaa juttua! Ja varmasti laitan asukuviakin eetteriin :)

Tämä hempeily vaan jatkuu täällä blogissa :) Minkäs sille voi, että olen kokenut totaalisekoamisen hempeisiin sävyihin tänä keväänä :D Selailin netin tennarivalikoimaa roosan sävyisten tennareiden toivossa. Kevään hankintalistalla olisi pastelliroosan sävyiset tennarit ja takki. Ilokseni huomasin, että puuterisia ja vaaleanpunaisia tennareitahan löytyy tänä keväänä paljon! 

Listasin kauneimpia tennareita kahdelle budjetille. Edullisimmat tennarit saa alle kympillä! Pihistä -osiossa kaikki kolme kenkäparia ovat alle 40 euroa per kenkäpari. Nuo Marks & Spencerin tennarit olivat muistaakseni 29 euroa, kun kävin niitä Jyväskylän M&S:llä hypistelemässä. Panosta -osiossa kukkaroa joutuu raottamaan vähän enemmän, sillä hintaa tennareilla on 65-130 euron verran. Omat lempparit on nuo M&S:n ja Adidaksen söpöläiset!

H&M beiget tennarit/ /H&H Tvillitennarit //Victoria INGLES TEIDO TORNOSOLADO-tennarit // M&S Lace Up Trainers

 

Kengät Vagabond ZOE | Kengät Geox D NEBULA G | Tennarit adidas Vs Coneo Qt W B74554 |

 

Mitkä on sun suosikit? Arvaatko, mitä kengät lopulta ostin? Ja hei, jos vaaleanpunainen innostaa, niin joko kävit osallistumassa Lumene -arvontaan? Vielä ehtii!

Kivaa loppuviikkoa!

 

  *sisältää mainoslinkkejä spartoo.fi -nettikauppaan

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Villi arvaus: M&S?

Minnea
Minnean muruja

En kerro vielä ;) Näkyvät sitten postauksessa.

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Ihanat noi Adidakset!!!!! Veikkaan että ostit joko Adidakset tai Mark & Spencerit.

Kommentoi