Pihistä tai panosta: kevään kaunein kukkabomber

Minnean muruja

Lämpenin todella hitaasti bomber-takeille. Jotenkin pusakkamainen malli ei ole omiaan korostamaan pyöreän vartalon muotoja.  Mutta niin siinä vain kävi, että kukkabomberit ovat alkaneet näyttää aika kivoilta. Jopa niin kivoilta, että kävin Lindexillä testaamassa tuota Pihistä-osioin ensimmäistä tummansinistä kaunokaista. Kevät ja kukkakuosit kuuluvat yhteen!

Lindex// Vila //Lindex // Even & Odd

Pihistä -osiossa tummansininen ja valkoinen takki ovat Lindexiltä, ja maksavat molemmat alle kolmekymppiä. Ihanan hempeä vaaleanpunainen suloisuus on Vilan, ja tyylikäs musta Even & Odd-merkiltä. Näin jo sieluni silmin itseni tuossa tummansinisessä bomberissa yhdistettynä farkkuihin ja valkoiseen t-paitaan. Takki näyttäisi varmasti hauskalta myös mustien culottes-housujen kanssa. Mikäli päädyn takin ostamaan, näette sen varmasti asukuvissa myöhemmin. 

Ostospäätöstäni jarrutti vain ongelma valita kahden koon välillä. Pienempi koko istui kivasti, mutta näytti hölmöltä kiinni, koska kinnasi mahan kohdalta. Suurempi koko taas sujahti kiinni helposti, mutta oli omaan mieleeni liian pussimainen. Tarvitseeko bomber-takin mennä kiinni, vai kuuluuko sitä pitää auki?

Adidas // KappAhl // KappAhl // Adidas

Panosta -osiossa ihastuttaa Adidaksen upea pitkä bomber hauskalla palmukuviolla. En osaa sanoa, näyttäisikö se hyvältä omalla vartalonmallilla, mutta tuossa kuvassa se näyttää todella kuumalta! Oma  suosikkini näistä panosta -osion bombereista on ihastuttava KappAhlin vihreä takki, jota tekisi mieli käydä sovittamassa. Vihreä näyttää erityisen raikkaalta, eikö?

Löytyykö näistä sun suosikkia? Bomberit - hot or not?

Minulta on pyydetty pihistä tai panosta-postausta kevättakeista. Onko toiveita, minkälaisita takeista haluaisitte lukea? Trenssi, parka, vai joku muu?

Leppoisaa lauantaita! Meillä on tänään luvassa makuhermoja kutitteleva Minna Bakesin ja ravintola Vesilinnan järjestämä kakkubuffa! Nam!

 

*sisältää mainoslinkkejä Lindexin verkkokauppaan

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Oi! Löytäisinköhän tänä vuonna sellaisen missä olisi hinta-laatusuhde kohdallaan!

Minnea
Minnean muruja

Pidän peukut pystyssä! Kauniita bombereita näyttää olevan paljon tarjolla!

Torey
Näissä neliöissä

Joko ne on ollu tylsiä, tai liian kalliita. Mut mulla on vielä yks toive siitä, että tuttu tekis sellasen toivotusta kankaasta. :D

Minnea
Minnean muruja

Oi, mittatilaus bomber ois makee!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

En itse oikein bombereista syty tai en osaa vaan käyttää, mutta kauniilta ne näyttävät muiden päällä! Ja mielestäni bomber näyttää kivemmalle kun se on rennosti auki päällä, ei siis vetskari kiinni. Mutta kukkakuosi on must, kukkakuosi vaatteissa tai missä vain on ihan must-to-have <3

Minnea
Minnean muruja

Ymmärrän epäilyksesi. Bomber on vähän siinä ja siinä, että onko kiva vai ei : D Toisten päällä tosiaan näyttää hyvältä!

sharks
by a mile

Even&Oddin bomberit näyttää ihanilta!

Mun mielestä bomberit on lähinnä auki pidettäviä, eli ei varmaan edes haittaa jos ei mene kiinni! :)

Minnea
Minnean muruja

Sitä mäkin ajattelin, et kivempi, jos on sellainen istuvampi malli :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.