Pramea ystävänpäivän arvonta!

Minnean muruja

Mikä olisikaan ihanampi tapa aloittaa talvinen tiistai kuin haaveilemalla vaaleanpunaiset aurinkolasit päässä lämpimästä keväästä ja lähestyvästä ystävänpäivästä! Ystävänpäivän fiiliksissä haluamme Pramean kanssa jakaa tätä hyvää mieltä, ja ilahduttaa yhtä lukijaani hempeän hattaraisilla Aliisa-korviksilla!

Ihanat, eikö?

Pramea on kotimainen yritys, joka valmistaa hauskannäköisiä koruja, joissa on asennetta! Pramea on inspiroiva kahden sisaruksen haaveiden ja luovuuden tulos! Olen ihan täysin ihastunut Pramean korujen leikkisään muotokieleen ja upeisiin sävyihin! Aliisa-korvikset on valmistettu kotimaisesta koivuvaneerista ja laadukkaasta nahasta. Hopeoidut koruosat ovat nikkelittömiä, mutta voivat allergisoida herkimpiä käyttäjiä. Suloiset korvakorut ovat näyttävät, mutta kevyet käyttää! Ihan täydelliset korvikset keväälle! 

Kuvat: Pramea (arvontakuvaa olen itse editoinut)

Haluaisitko sinä nämä hattaraiset ihanuudet ystävänpäivälahjaksi, tai haluaisitko yllättää ystävän kauniilla korviksilla?

ARVONTA:

Osallistuaksesi arvontaan jätä ystävänpäiväterveisesi kommenttikenttään. Muista myös toimiva sähköpostiosoite.

Osallistua voi myös instassa seuraamalla @minneanmuruja ja @prameadesign sekä tägäämällä kaverin arvontakuvaan!

Arvonta on voimassa 11.2.2018 klo 23.59 saakka! Arvon voittajan 12.2.2018, ja ilmoitan voittajan tiedot Pramealle palkinnon lähettämistä varten.

 

Joko sinä olet ystävänpäiväfiiliksissä? Muistatko ystäviä tai puolisoa ystävänpäivänä?

Meillä ei ole sen suurempia ystävänpäiväsuunnitelmia, mutta tarkoitus on mennä miehen kanssa viikonloppuna kahdestaan preystävänpäiväillalliselle :) En malta odottaa!

Ihanaa talvista tiistaita, ystäväiset!

 

Kommentit

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Ystävänpäivä vähän viiltää, kun sitä toitotetaan joka puolella ja itse olen niin yksinäinen. Ehkä jos se olisi sen puolison muistaminen niin kuin alkuperäistarkoituksessa, tykkäisin enemmän.

Mutta joka tapauksessa ihanaa ystävänpäivää blogiystäville! <3 Nämä olisi ihanaa voittaa!

Minnea
Minnean muruja

Ikävä kuulla, että olet yksinäinen <3 Kotiäitinä ollessa olin myös tavattoman yksinäinen, en oikein löytänyt äitikavereita, eikä energiatkaan oikein riittäneet seurusteluun! Tilanne helpotti töihin palatessa. Ihanaa ystävänpäivää mtös sinulle, blogiystäväni!

Siiru (Ei varmistettu)

Ystävänpäivää juhlistetaan viikonloppuna parhaan kaverin kanssa. Häntä en pysty näkemään yhtä usein kuin haluaisin, koska opiskelemme eri paikkakunnilla. Onneksi yhteydenpito on silti helppoa nykypäivänä ja yhteisiä hetkiä osaa arvostaa entistä enemmän! :-)

Sirkkuli (Ei varmistettu)

Ystävän päivää vietän mieheni kanssa :) Ystäviä ei oikein ole, joten vietetään sitten alkuperäistä Valentines daytä

Vierailija (Ei varmistettu)

Ystävänpäivä on ajatuksena ihana, usein olen vaan itse se joka järjestää yllätyksiä muille.. Olisipa ihana saada nuo korvikset itselle ystävänpäivälahjaksi!

Torey
Näissä neliöissä

Olen jopa saanut yhden ystävänpäivälahjan jo! Mieheni osti minulle kellon, josta olin haaveillut jo pitkään. Vitsit mikä yllätys oli löytää se paketista!

Ystävänpäiväkortitkin olen jo kirjoittanut!

Käytän pääasiassa nappikorviksia, mutta nutturan kanssa näyttävät korvikset keväällä olisi ihan mahtavat!

toreymjmp@gmail.com

pau2 (Ei varmistettu)

Ystävänpäivänä olisi hyvä muistaa olla itselleen hyvä ystävä ja suhtautua omaan elämään armollisesti ja ystävällisyydellä :-) Ihanat korvikset, tulisivat käyttöön!

Written by Neea (Ei varmistettu) http://writtenbyneea.blogspot.fi

Oi onpa ihanan väriset korvakorut! Tänä vuonna ystävänpäivää tulee juhlistettua tylsästi työn merkeissä, mutta silti hyvässä seurassa - onnea on parhaat työkaverit ja -yhteisö!

Sassa (Ei varmistettu)

Kauniit korvikset. Antaisin ne lahjaksi tytölleni.

VenlaV (Ei varmistettu)

Ystävänpäivänä voisimme jokainen olla ystävällinen ihmiselle, joka sitä eniten tarvitsee. Tiedätkö vanhuksen, joka on ystävänpäivänä yksin? Miten voisit ilahduttaa häntä? Tai onko joku pienten lasten äitin uupunut ja ilman tukiverkkoa? Mitä voisit tehdä auttaaksesi häntä jaksamaan?

NelliinaX (Ei varmistettu)

Antaisin nämä tyttärelle, koska ovat lemppariväriään. Iloa viikkoosi :)

Ystävänpäivä kuluu myöhään töissä ja aherruksestani antaisin nämä itselleni lahjaksi, kauniit ovat :)
helppa.tuomi@gmail.com

TeijaH (Ei varmistettu)

Ystävänpäivä menee miehen kanssa kahdestaan.
Ihanaa ystävänpäivää jokaiselle.

josha

Ystävänpäivä taitaa mennä tänä vuonna aika hiljaisissa merkeissä, ei ole suunnitelmissa mitään suurempia. Kyllä mä nämä korvikset mielelläni jollekin ystävälle antaisin jos saisin <3 Ihanaa tulevaa ystävänpäivää sinulle!

Teresastaili (Ei varmistettu) https://stailiby.com/2018/02/05/hennan-paivan-asu/

Kuinka hauskat ja kivan väriset! ystävänpäivänä on ihana käydä porukalla syömässä ystävienkanssa joita ei niin usein ehdi nähdä kuin haluaisi :)

Maria.h (Ei varmistettu)

Ei ole suunnitelmia ystävänpäivänä :)
mariaheinonen1@hotmail.com

crazycatmom

Aivan ihanat korvikset! Ystävänpäivänä hemmottelen itseäni käymällä papa-kokeessa. :D Muutoin se taitaa minulle olla ihan arkinen päivä muiden joukossa. Parhaita ystäviä muistan viestillä tai kortilla.

AnLottanen

Ihanat korvikset!
Ystävänpäivä on joka päivä. ️Oon ottanut tavaksi kehua työkamuja, lapsia tai antaa positiivista palautetta niin paljon kuin pystyn päivittäin. Kotona mieskin saa osansa, samoin perhe ja ystävät.

Tää tuleva ystävänpäivä on viimeisiä työpäiviä; luvassa villasukkarusettiluistelua oman ryhmän kanssa, lauluja ja satuhierontaa, syliä ja haleja. Lisäksi wanhojen tanssia, kun vierailevat päiväkodilla. Työkamujen kanssa ollaan järkätty salainen ystävä ja täällä väkerrän korttia.

Kirsikka W.

Todella söpöt ja leikkisät korvikset, ja muutenkin nuo Pramean korut ovat superkivoja! Itse olen kuitenkin tosi laiska korvakorujenkäyttäjä, joten en tällä kertaa osallistu arvontaan. Tämä sama koru riipuksena olisi kyllä sopinut mulle kuin nenä päähän, jos semmoinen olisi ollut olemassa :)

Ystävänpäiväksi ei ole vielä sen suurempia suunnitelmia, kuin että ehkä käymmä syömässä ja/tai leffassa avomiehen kanssa. Ystävänpäivä ei ole koskaan itselleni ollut mikään kovin suuri juhlapäivä, joten en jaksa siitä sen enempää vouhottaa. Jos tuntuu siltä, niin tehdään jotain, mutta en mitenkään aio ennalta mitään hirveästi suunnitella :)

Mmmmra (Ei varmistettu)

En ole itse hirveästi viettänyt koskaan ystävänpäivää, samanlainen päivä muiden joukossa. :) Tai jotain hyvää silloin kyllä saattaa tulla leipaistua! :D
Vitsit noi korvikset on kyllä aivan ihanat! Ite käytän nykyisin koruista eniten juuri korviksia, kun ne on niin helppo ja halutessaan näyttävä asuste! :)

JaKa (Ei varmistettu)

Joka päivä on ystävänpäivä!

Ssonjam (Ei varmistettu)

Tämä olisi ihana lahja parhaalle ystävälleni. Juuri hänelle sopiva! Ystävänpäivän merkitys ei ole minulle kovin suuri, laitan muutaman kortin postiin ja töissä järkätään ystävänpäivänyyttärit. Ystävät ovat erittäin tärkeitä ja rakkaita ️

Heleve (Ei varmistettu)

Siskolleni joka kaipaisi piristystä.

Tiivi (Ei varmistettu)

Siskoni täyttää 40-vee ystävänpäivänä. Juhlimme sisaruutta, ystävyyttä ja ennenkaikkea häntä:)

Annafiinu (Ei varmistettu)

Ihanat korvikset!
Minulla on ollut tapana lähettää läheisimmille ystäville kortteja ystävänpäiväksi, mutta tänä vuonna voisin yrittää olla vielä viitseliäämpi ja kirjoittaa vaikka kirjeet.

aikku10 (Ei varmistettu)

Ei sen kummempaa, kakkua teen ja juodaan kahvit.

Elise H. (Ei varmistettu)

Mukana ihanien korviksien arvonnassa!
Vietämme ystävänpäivää ihan oman perheen kesken, aika tavallinen päivähän se on :)
netteri@gmail.com

Ninde K (Ei varmistettu)

Tahdon muistaa miestäni keskiviikkona jotenkin, edes pienesti. Helpompaa minulle olisi ollut, jos päivä olisi osunut viikonloppuun eikä arkipäivään. :)

Jenniiee (Ei varmistettu)

Ihanat korvikset &lt;3 Ystävänpäivän vietän perheeni kanssa :)

Katjuskainen (Ei varmistettu)

Aivan ihanat hempeän herkät korvikset! Ystävänpäivää on tosi kiva viettää, saas nähdä mitä tänä vuonna keksisi :)

minttu47 (Ei varmistettu)

Ei ole erityisiä suunnitelmia ystävänpäiväksi. Kiva kun on tällainen päivä, mutta tokihan jokainen päivä on ystävänpäivä :).

Minnnla (Ei varmistettu)

Vietän ystävänpäivää mieheni kanssa :)

Hiisukas (Ei varmistettu)

Onpa kauniit korvikset!
Ystävänpäivää vietämme perheen parissa ja ystävienkin kanssa olen yhteydessä.

Mallusson (Ei varmistettu)

Olen viime aikoina herännyt pohtimaan ystävyyttä ja toisaalta yksinäisyyttä aivan eri tavalla. Äitiyslomalle jäätyä aikuiskontaktit eivät olleetkaan päivittäin itsestäänselvyys. Olen erittäin onnellinen, koska minulla on laaja ystäväpiiri. Erityiseen arvoon on noussut tällä hetkellä äitiystävät, jotka vahvasti elävät vauva-arkea kanssani ja saan heiltä korvaamatonta vertaistukea uudessa elämäntilanteessa.

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Onpa kauniit korvikset! Harmi vaan ettei mulla ole reikiä :/. Ystävänpäivää vietetään ihan vaan kotosalla, ehkä tehdään jotain vähän parempaa ruokaa tms.

Vivivi (Ei varmistettu)

En ole ollenkaan ehtinyt miettiä koko ystävänpäivää! Ehkä teen leivonnaisia tai muuta herkkua ystävänpäiväksi miehelle ja minulle. Yleensä olen myös lähettänyt kortteja ystäville

Ankrylik (Ei varmistettu)

Nuo Pramean korvikset on kyllä tosi ihanat, olen pitkään haaveillut Pramean korviksista (juuri eilen kävin niitä ihastelemassa Pramean nettisivuilla!), tosi ilmavat ja kauniit!

Yleensä ollaan puolison kanssa pyritty viettämään ystävänpäivää kahden "treffien" merkeissä, alustavasti oli puhetta, että jospa mentäisiin johonkin ravintolaan vaikka syömään tuolloin illalla. Huh, alkuvuosi on mennyt hurjaa vauhtia, ihan käsittämätöntä, että ystävänpäivä on jo ensi viikolla!

Senja L. (Ei varmistettu) http://www.sheneverleftwonderland.com

Ystävänpäivänä voisi vaikka leipoa jotakin pinkkiä tai sydämenmuotoista, ja nauttia herkulliset herkut hyvässä seurassa, mieheni kanssa!

Merikapteenin vaimo (Ei varmistettu) http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/

Aivan ihanat &lt;3
merikapteeninvaimo@luukku.com
Me lähetimme perheelle ja läheisille ystäville kortit, vaikkakin olemme sitä mieltä että ystävänpäivä on joka päivä &lt;3

Rihnu (Ei varmistettu)

Ystävänpäivää vietämme perheen kanssa ja muutaman kortin voisimme lähettää.

Sannamariannan (Ei varmistettu)

Ihanaa ystävänpäivää! &lt;3 En aio tänä vuonna lähettää kortteja, liian kallista puuhaa :( mutta odotan jo kovasti parin ystävän kanssa järjestämäämme ystävänpäivän tapaamista. :)

Ruusumuumi (Ei varmistettu)

Lähimmille ystäville on laitettu kortit matkaan. Hyvää ystävänpäivää kaikille, pitäkää ystävistänne huolta!

Anne-Maarit (Ei varmistettu)

YSTÄVÄN KANSSA KULKIESSA ITSE MATKA ON MÄÄRÄNPÄÄTÄ TÄRKEÄMPI.
TÄSSÄPÄ HERKULLINEN RESEPTI YSTÄVÄNPÄIVÄKSI:
Meksikolaiset sydänystävälliset ”tortillat”

-lehtisalaattia
-vähärasvaista paistijauhelihaa
-pari kotimaista tomaattia
-1 kpl keltaista paprikaa
-pari isoa maustekurkkua (kotimainen kurkkukin käy)
-kevytkermaviiliä ja salsaketsuppia

OHJE: Pese lehtisalaatti, paprika ja tomaatit. Poista paprikasta siemenet. Laita lehtisalaatin isoja lehtiä isolle lautaselle tai tarjoiluvadille. Ruskista jauheliha ja mausta Meiran suolattomalla jauhelihamausteella ja ripauksella pippuria. Kuutioi tomaatit, paprika sekä maustekurkut. Sekoita kermaviilin sekaan salsaketsuppia. Kasaa lehtisalaatin päälle keoksi ruskistettu jauheliha, kuutioidut: tomaatit, paprikat ja maustekurkut. Lusikoi pinnalle kermaviilin&amp;salsaketsupin sekoitusta ja nauti.

Millie's
Randomilla

Heti tulee mieleen nämä "Ystävyys on sellainen ukko, jolla on kädessään avain ja lukko"-runot ystävänpäivä-terveisistä. Toivottavasti kerkeätte perhe-elämän temmellyksen keskellä käymään vaikka syömässä miehesi (ja poikasi) kanssa ystävänpäivänä. :)

AnnikaJ (Ei varmistettu)

Jokainen päivä on ystävänpäivä ja aina voi muistaa hyvää ystävää :)

saya (Ei varmistettu)

Ystävänpäivänä on hyvä muistaa olla kiitollinen ystävistä ja läheisistä :) siksi ajattelin ystävänpäiväkortit laittaa menemään, vaikkei kauempana asuvia ystäviä pääsekään tapaamaan. Opiskelujen merkeissä menee koko ystävänpäivä :) Yksi idea ystävänpäiväksi olisi tehdä ainakin yksi toista ilahduttava juttu: laittaa vaikka kortti/käydä tervehtimässä vanhusta, maksaa seuraavalle kahvi kahvilassa, tms pientä :)

Voi miten kauniit korvakorut! :) Ystävänpäiväillallinen kuulostaa ihanalta, mekin olemme miehen kanssa aina viettäneet ystävänpäivää jollakin tavalla.

Laura V (Ei varmistettu)

Antaisin ystävälle lahjaksi, hän rakastaa vaaleanpunaista

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.