Punaposket pulkkamäessä

Minnean muruja

Lauantai ei ollut kaunein tai aurinkoisin talvipäivä. Päivä oli itseasiassa melko harmaa kaikesta kauniista lumesta huolimatta. Harmaa oli myös oloni, kun heräsin nenä tukossa ja pää kipeänä. Kun päivän pakolliset asiat oli hoidettu, lähdimme taaperon iloksi pulkkamäkeen. Mäkeen saavuttuamme kello oli jo yli kolme, joten valo alkoi jo harmikseni karkaamaan, ja se näkyy heti myös kuvissa.

Taapero halusi laskea mäkeä mooonta kertaa, ja vanhemmat saivat hyvää liikuntaa vetäessään innostunutta pikkumiestä aina vain uudelleen rinnettä ylös. Voi sitä hymyä ja hihkumisen määrää! Omat orastavat flunssat ja harmaa mieli unohtuivat, kun katsoi taaperon aitoa riemua! Kun kaikilta punaposkilta alkoi olla veto pois, suuntasimme takaisin kotiin. Lumisen ilottelun kruunasi lämmin herukkamehu sekä kaupasta ostetut isot korvapuustit. Ja miten hyvältä ne maistuivatkaan ulkoilun päätteeksi! Lapsen ilo on kyllä niin tarttuvaa, ja pieni mäenlaskuseikkailu toi kaikille hyvän mielen.

Voin muuten lämpimästi suositella tuota Stiga Cruiser -vauvapulkkaa, jos joku miettii, että minkä pulkan ostaisi ensimmäiseksi pulkaksi. Ostimme sen jo viime talvena, ja taapero sopii edelleen sen kyytiin. Pulkka on mukavan tukeva, ja korkea selkänoja takaa sen, ettei pieni matkustaja kaadu menossa selälleen :) Tosin meidän pikku macgyverimme onnistui kierähtämään pulkan kyydistä vauhdissa pois, kun huomasi, että pulkka kääntyikin kotia kohti. 

Miten sun viikonloppu on mennyt? Oletko innostunut lumesta? Joko on pulkat kaivettu esille?

Mukavaa isänpäivää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.