Puuteriroosaa paidassa

Minnean muruja

Joko teillä tulee vaaleanpunainen ja puuteri jo ulos korvista? Toivottavasti ei, sillä minä olen ihan hulluna niihin! Tänä keväänä kaikki hempeät sävyt, ja varsinkin puuteriroosa on vienyt sydämeni. Ostin vessaankin uudet käsipyyhkeet kyseisessä sävyssä :D

Lauantai alkoi ihanan rauhallisesti taaperon nukkuessa flunssan uuvuttamana pitkään. Sain syödä aamupalan kaikessa rauhassa, tuijotella auringonpaistetta ja vain olla. Lempeä aamu. Ympäröin itseni kaikella pehmeällä ja vaaleanpunaisella. Samaa savyä löytyy niin uudesta JUNAROSEn paidasta, lempimukista, huulipunasta kuin kännykästäkin. Hiuksista ei sentään, ainakaan vielä :D Överit? Too much, you say?

Viikonloppu sujahti nopeaa sairastupaa pystyssä pitäessä sekä siivouksen merkeissä. Tämä viikkokin alkaa rauhallisesti, sillä olemme kuumeisen pojan kanssa ainakin alkuviikon kotona. Täällä me hengailemme vierekkäin sohvalla, toisella on päällä hempeän vaaleanpunaista, ja toisella sylissä kirkuvan kirkas paloauto, jossa vilkkuu valot ja sireenit soi. Hyvä tasapaino :) Toivottavasti flunssa alkaisi pian hellittää, ja ruokakin maistua. Nyt menemme kuitenkin pienen potilaan ehdoilla, eli mehulla ja kirjojen lukemsella.

Lempeää viikkoa jokaiselle!

Paita saatu JUNAROSElta.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ei, ei toki, samassa junassa ollaan :) Kiva väri oikeesti! Odotan "hulluna" keväisempiä kelejä, että saan kaivaa ihanat roosat vaatteeni :)

Ao. olevassa linkissä ihanat kenkäni, juurikin tuota puuteriroosaa tai vanhaa roosaa, kumpaankohan lie luokitellaan..?

http://www.lily.fi/blogit/mun-kummallinen-elama/kevaisemmat-kengat

Minnea
Minnean muruja

Hihii, kiva että joku muukin on tykkää :) Tosi kauniit kengät! Itsekin olen miettinyt puuteriroosan sävyisiä tennareita.

Yhtä sirkusta!

Ne oliskin ihanat :) Mä lähden ens viikon pe Madeiralle, pitääkin katsoa sieltä :)

Nicola (Ei varmistettu) http://leontinenicola.blogspot.com/

Vaaleanpunainen on lempivärini,joten kyllästymistä ei ole. Ja toivottavasti ei tulekkaan. :)

Minnea
Minnean muruja

Minulla into vaaleanpunaiseen menee kausittain, välillä nappaa ja välillä ei :)

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Että vaaleanpunainen tulisi korvista? Voiko niin käydä? Ei tule, vaikka meitä pukeutuu kolme kyseiseen väriin. :D Ihana paita ja kaunis sävy! <3

Minnea
Minnean muruja

On se niin ihana väri <3

evepaa

En oikein välitä asukuvista. Etenkin, kun niitä on nykyään niin paljon, että monet näyttävät vain hyvin samalta. Sinulta pari katsoneena olen kuitenkin tykännyt. Et mieti sitä mikä on muotia vaan sitä mihin haluat pukeutua. Se on ihanaa! Juuri sellaista haluaa katsoa. Ei sillä ole väliä näkyykö tai onko näkynyt vastaavaa kaikkialla muuallakin. Sillä on väliä, että toinen esittelee jotakin, josta oikeasti pitää. Ei mieti siis sitä, onko tämä nyt "in" vai ei, pukee sen päälleen silti.

Ihanaa <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta kommentista! Itse kun mietin, kehtaako pyöreä ja yli kolmekymppinen nainen enää esitellä asujaan, kun blogiskene on kuitenkin niin nuorten juttu.

Ansku/MoMo (Ei varmistettu) http://jklhkibjl.blogspot.fi/

Onpa kaunis paita! Vaaleanpunainen on täälläkin lempparivärejä &lt;3 Tästä inspiroituneena taidankin käydä pitkästä aikaa tsekkaamassa Junarosen valikoiman, olin ihan unohtanut koko malliston..

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Mä taas en aikaisemmin ole ollut tietoinen koko JUNAROSEsta ennen tätä tämään kevään iiiiihanaa mallistoa (no okei, ehkä blogeissa olen saattanut törmätä JUNAROSEen). Käy ihmeessä kurkkaamassa! Minä olen joutunut pidättelemään itseäni, etten ole tilannut sitä kaunista puuterinroosaa trenssiä ja muutamaa muuta hempeän väristä juttua :D

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Mulla on nyt kevääksi yksi vaaleanpunainen "trikoopaita pitkillä hihoilla" oon käyttänyt sitä farkkujen parina, muuten vaatekaappi on aikalailla musta-valko-harmaa :) Kiva tuo sinun paitasi!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)  Kyllä munkin vaatekaappi on melko musta-valko-harmaa, mutta muutama kiva väripilkku tekee ihmeitä.

kan_iid (Ei varmistettu)

Puuteriroosa on ihana väri! Eli täällä kans yksi hullaantunut. Tosi sievä tuo JUNAROSEN paita, hemppis!

Minnea
Minnean muruja

Hemppis <3

Juulia S. (Ei varmistettu) http://juuliasallinen.blogspot.fi/

Oon ollut aina tosi varautunut kaikkia vaaleanpunaisia vaatteita kohtaan, enkä oikein vieläkään osaa käyttää sellaisia. Tuollainen todella puuterinen sävy kyllä kiehtoo, ja sehän näyttää aivan ihanalta ja raikkaalta näin keväällä! Tsempit teille, toivottavast pikkupotilas voi jo paremmin. :)

Minnea
Minnean muruja

Tiedän tuon tunteen, itsekin monesti mietin, että onko tämä liian baby pink tai sellainen mauttoman sävyinen vaaleanpunainen. Mut tuo puuteri on kyllä iskenyt kovaa tänä keväänä :)

Kiitos, potilas voi jo paremmin <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.