Pyyhe, josta en luovu!

Kaupallinen yhteistyö: Pyyhekauppa Lina

Motellin respan naista nauratti. Hän oli kääntynyt hetkeksi meistä poispäin esitelläkseen huonetta, ja sen alle kymmenen sekunnin aikana poika oli tempaissut kaikki vaatteensa pois. ”Minä menen heti uimaan!”, poika julisti alastomana ja voitonriemuisena ovensuussa. Naista yllättävä tilanne selvästi sekä huvitti että nolostutti. Mutta jos motellissa on uima-allas, niin onhan sitä päästävä heti testaamaan. Neljävuotiailla ei ole aikaa hukattavana. Ja jos et voi kekkuloida alasti neljävuotiaana, niin koska sitten.Saimme Uuden-Seelannin reissuun mukaan ihanan näppärät Lina hamam-pyyhkeet koko perheelle. Olin kuullut hamam-pyyhkeiden kätevyydestä paljon hyvää, ja olin niin innoissani, että pääsimme pyyhkeitä itsekin testaamaan. Emme muuten varmasti olisi edes ottaneet pyyhkeitä mukaan koko porukalle, mutta Linan ohuet hamam-pyyhkeet vievät niin paljon vähemmän tilaa kuin tavalliset froteepyyhkeet, että ne sujahtivat matkalaukkuun ongelmitta. En vieläkään voi uskoa, että matkustimme viiden viikon reissun yhdellä matkalaukulla!

Ja erittäin hyvä olikin, että otimme reissupyyhkeet mukaan, sillä nille todellakin oli käyttöä. Yllättäviä uintimahdollisuuksia hyppäsi eteemme vähän väliä, kuten nyt tämä motellin uima-allas. Olimme sinä päivänä menossa rannalle uimaan, mutta neljävuotias ei halua hukata yhtään uintimahdollisuutta, ja niimpä hän polski usempaan otteesseen saman päivän aikana. Hamam-pyyhkeet ovat siitäkin loistavia, että ne kuivuvat ohuutensa ansiosta tosi nopeasti. Altaassa polskimisen jälkeen heitin pojan pyyhkeen ulos kuivaamaan hetkeksi, ja sitten taas mentiin. Pienessä tuulessa pyyhe kuivui tunnissa. Pyyhe oli kuiva, mutta uikkari märkä.

Täytyy todeta, että rakastan näitä hamam-pyyhkeitä! Ja voin varmuudella sanoa, että näistä en luovu! Oman Ranta kylpypyyhkeeni koko on ruhtinaallinen 100cm x 180cm. Siihen on ihana kietoutua! Kerrankin löysin tarpeeksi ison pyyhkeen! Huomaan valitsevani tämän pyyhkeen myös kotona suihkun jälkeen sekä nappaavani sen mukaan uimahalliin.  Se ei siis todellakaan jäänyt vain reissupyyhkeeksi! Vesipetojen unelmaloma päättyi, pojan kovassa käytössä ollut kelluva uimapuku meni rikki, ja paluu arkeen on ollut vähintäänkin synkkä. Näitä kuvia katsoessa voin vielä tuntea veden lämmön iholla ja kuulla lasten ilakoinnin altaalla. Lohduttaudun sillä ajatuksella, ettei kesään ole enää kuin muutama hassu kuukausi.

Onneksi on muistot, nämä pyyhkeet ja uimahalli!

Oletko sinä jo päässyt kokeilemaan hamam-pyyhkeitä, vai oletko vannoutunut froteefani?

Pehmeyttä keskiviikkoosi!

perhe matkat ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *