Raakasuklaakonvehdit

Minnean muruja

Huomenta! Ihan huippu viikonloppu takana! Jos olette instaani seuranneet, niin olettekin ehkä nähneet, että vietimme lauantaina siskoni kanssa hulppeaa tyttöjen iltaa keikkailun ja hotelliyöpymisen merkeissä. Tästä kertoilen huomenna enemmän. Nyt kuitenkin startataan maanantai makeasti raakasuklaan voimalla!

Voitin ihastuttavasta Belle Epoque Wedding Diary-blogista Foodin raakasuklaan valmistuspaketin! Kyllä, mulla on viime aikoina käynyt ihan käsittämätön säkä kilpailuissa! Raakasuklaa on mulle melko tuntematon juttu, vaikka suuri suklaan fani olenkin. Siksi olinkin aivan haltioissani, kun kuulin, että pääsen raakasuklaata testaamaan. Foodin on jyväskyläläinen perheyritys, joka valmistaa, ja tuo maahan luomuelintarvikkeita. Hyvällä asialla paremman ruuan puolesta siis :)

Innolla lähdin testaamaan, että miten minulta onnistuu raakasuklaakonvehtien teko. Voittamani paketti sisälsi kaikki tarvittavat osaset konvehtien valmistukseen, ja ohjeet olivat niin simppelit, että jopa minä osasin loihtia konvehdit vaivatta! Ainoa itseäni jännittävä asia oli suklaan sulattaminen vesihauteessa :D Siinä saa olla tarkkana, ettei polta näppejään, heh.

Paketissa oli suklaarouheen lisäksi konvehtimuotit sekä marjamix-pussi. Tuo raakasuklaarouheessa käytetty raakasuklaamassa muuten valmistetaan kivimyllyssä täällä Jyväskylässä! Vau! Omaksi suosikikseni nousi nuo kirpeänmakeat goji-marjat. Mixissä oli mukana myös mulperia ja karpaloa, luomua tietenkin. Tuo mulperi on itselleni ihan uusi tuttavuus. Hauskan näköisiä palleroita :)

Koko perheemme testasi raakasuklaakonvehteja, ja raati antoi hyväksyvän nyökkäyksen näille herkuille :) Tästä paketista tuli noin 30 konvehtia, joten jääkaappiin jäi odottelemaan vielä pieni kulhollinen konvehteja tuleville päiville :)

Kiitos vielä Teresalle näistä ihanista herkuista!

Onko raakasuklaa tai Foodin sulle tuttu? Jos innostuit raakasuklaasta, niin Foodinin sivuilta pääsee tämän paketin tilaamaan :) Nämähän on kiva lahjaidea ystävällekin!

Miten olisi maanantain kunniaksi pieni herkkuhetki? Nappaa kaupasta, joku terveellinen jälkiruoka tai leivo itse!

Makeaa maanantaita!

Kommentit

Teresa S (Ei varmistettu) https://belleepoquewedding.blogspot.fi

Moikka! Ihanaa että paketti pääsi heti käyttöön ja pääsitte herkuttelemaan! Ole hyvä! <3 Sinulla on ollut hyvä tuuri.

Emma Anni
Minua kohti

Oi että miten hyvännäköisiä kuvia! <3 Ihan tuli suklaanhimo. Raakasuklaata tein joskus menneisyydessä varmaan joka viikko. Ei se silti ihan oikeaa suklaata voita ;)

raijairina

Aivan superhyvän näköisiä! Pitäis varmaan hankkia tuollainen suklaavuoka raakasuklaakokkailua varten! Mun mielestä hyvä raakasuklaa on itseasiassa parempaa kuin normisuklaa, siinä on jotenkin niin paljon aidompi kaakaon maku. Nammmm <3

Kommentoi