Ravintolavinkki - Fafa's Jyväskylä

Minnean muruja

Huomenta! Oletteko jyväskyläläiset herkkusuut jo huomanneet, että tänne on avattu paljon kehuttu ravintola Fafa`s? Kyseinen ravintolahan on varmasti pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Lahdessa asuville jo tuttu, mutta tänne Jyväskylään Fafa`s rantautui vasta tässä kuussa.

Eilen lounasaikaan kävi Väinönkadulla iloinen kuhina, kun kävin testaamassa paljon hehkutetun pita ja falafel-ravintola Fafa`sin. Fafa`s on vasta avannut ovensa alakaupungille Halosen tiloihin. En siis ollut ainoa, joka oli suunnannut Fafa`siin lounaalle, mutta onneksi jono ei ollut kovin pitkä. Paikka oli pieni ja viihtyisä, ja kaikilla tuntui olevan hymy huulilla. Asiakkaat oli huomioitu ihanasti, ja omaa annostaan odotteleville tarjoiltiin pieniä maustettuja leipätikun näköisiä herkkuja, joiden tarkempi koostumus jäi minulle mysteeriksi, kun en kehdannut kysyä, mitä ne olivat :D Maukkaita olivat joka tapauksessa!

Siskoni suositteli meze salaattia, mutta päädyin ensivisiitilläni tilaamaan Fafa`s kana pitan. Nappasin juotavaksi raikkaan greippilimun. Pitaleipien täytteeksi olisi löytynyt myös mm. halloumia (joka pääsee ensi kerralla testiin), kababia ja tietysti falafel-pyöryköitä. Vegevaihtoehtoja oli myös paljon! Pitaleipien sijaan olisi voinut valita myös salaatin erinlaisilla täytteillä. Kaikki näytti maukkaalta ja tuoreelta.  

Ja miltä se oma annos sitten maistui? No se maistui hurjan hyvältä! Piti ihan tarkastaa menuusta, että mitä kaikkea ihanaa sinne pitan väliin oli sujautettu, sillä melkoinen makujen ilotulitus pitaleipäni oli! Nom nom! Voin siis ilolla suositella makumatkaa Fafa`siin! Lounaasta jäi kiva fiilis!

Fafa`siinhan voi käydä tutustumassa vaikka nyt pääsiäisen aikaan! Facebookin sivuilta bongasin tiedon, että ovat sunnuntain ja maanantain kiinni, mutta muuten auki normaalisti.

Onko Fafa`s sulle tuttu? Tykkäätkö paikasta? Mitä annosta sinä suosittelisit?

Makeaa pääsiäistä ja viikonloppua, ystäväiset! Onko kivoja pääsiäissuunnitelmia?

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Näyttää niin herkulliselle!! Nam

Minnea
Minnean muruja

Niin näytti ja myös maistui!

Nicola (Ei varmistettu) http://leontinenicola.blogspot.fi/?m=1

Näyttää niin hyvältä,että täytyy muistaa käydä kun vastaan tulee. :)

Minnea
Minnean muruja

Suosittelen!

Idsu / Huulipunamania-blogi (Ei varmistettu) http://huulipunamania.blogspot.fi

Fafa's on Helsingissä supersuosittu lounaspaikka, Itikseen avattiin juuri myös lähelle meitä uusi ravintola. En ole itse kuitenkaan käynyt, mutta herkulliselta vaikuttaa! Paikan falafelit ovat täällä jo melkoinen käsite :)

Minnea
Minnean muruja

Joo, näin minäkin olen kuullut : Ja en kyllä yhtään ihmettele, sillä nää oli älyttömän hyviä! Ja Jyväskylä kaipaa kipeästi lisää hyviä ruokapaikkoja!

Hennuli (Ei varmistettu) http://www.stoori.fi/pakkomielteita

Voi tää on pakko päästä testaa pian! :)

henna
www.stoori.fi/pakkomielteita

Minnea
Minnean muruja

Suosittelen :) Nam!

Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Ai vitsit kun tuo pitaleipä näyttää herkulliselta. Miksihän en ole koskaan käynyt Helsingissä syömässä tuolla vielä, täytyypä mennä testaamaan! Nam.

Minnea
Minnean muruja

Teillähän on niitä siellä vaikka kuinka monta, joten ei muuta kuin valitsemaan lähin :)

josha

Mahtavaa että Fafa's tuli sinne teidänkin iloksi! Oli se kyllä suuri juttu kun viime vuonna saatiin se Lahteen :D Pitääkin taas joku päivä poiketa, en oo missään syönyt yhtä hyvää falafelia :)

Minnea
Minnean muruja

Niin on! Jyväskylä kaipasikin lisää ravintoloita :)

Tommi K
Isyyspakkaus

Katsopas! Mutta onko Halonen siis Kauppakulmassa? Mitä on vanhoissa Halosen tiloissa?

Minnea
Minnean muruja

Juu, Halonen muutti tuohon kulmaan, ja Halosen entiset tilat valtasi H&M.

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Nyt ei ole pikkuserkku ollut tarpeeksi kotikaupungissa, H&M on ollut jo vuoden siinä. ;) :D viitaten siis Isyyspakkauksen Tommin kommenttiin.

Fafas on huippu, saimme sen Trelle reilu vuosi sitten! :)

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi

Mikä toi amp on, siis H&M. Luuri...

Minnea
Minnean muruja

Salakieltä :D

Tommi K
Isyyspakkaus

Ei selvästi :) tuo "amp" on väärin enkoodattu erikoismerkki, siis "&" eli ampersandi, joka koodataan HTML:ään "&", ja jostain syystä toisilla laitteilla lisätyissä kommenteissa se näkyy väärin.

Enfant Terrible

Ai hitsi, pitäisi testata! Mitä luulet, mahtuukohan vaunut tuonne miten helposti? Vai pitäisikö ihan suosiolla vaan napata poika kantoliinaan? :) 

Minnea
Minnean muruja

Kyllä tuonne rattaat mahtuu! Ihan kivasti on tilaa pöytien ympärillä, ainakin jos ei ole ihan täyttä :)

Kommentoi