Ravintolavinkki Liverpooliin - Cozy Club

Minnean muruja

Huh, reissusta viimein kotiuduttu. Kolme väsynyttä matkustajaa kurvasi kotipihaan viime yönä kello 3.17. Lisää reissujuttuja tulossa todennäköisesti viikonloppuna, mutta aloitetaan nyt Liverpoolista.

Liverpoolissa vieraillessamme kävimme mainitsemisen arvoisessa ja hauskannäköisessä ravintolassa. Niimpä ajattelin vinkata tästä  Cozy Club nimisestä ravintolasta teillekin :)

Ravintola sijaitsee ihan Liverpoolin ydinkeskustassa Paradise Streetillä, suurten vaatekauppojen välissä. Helppo löytää!

Ravintola on riemukas sekoitus historiaa ja modernia. Katossa roikkuvat suuret kattokruunut on suunnitellut sama tekijä, joka on tehnyt kattokruunuja Game of Thrones-sarjaan. Paikka näyttää samaan aikaan arvokkaalta ja trendikkäältä. Vähän hipsterimäinen ja hassu paikka :)

Mies valitsi lounaaksi perinteisen fish and chips annoksen. Itse otin halloumi paninin bataattiranskalaisilla. Ruoka-annosten hinnat olivat mielestäni edulliset, panini oli alle 7 puntaa ja fish&chips noin 12 puntaa. Pojan mac and cheese oli neljän punnan luokkaa. Oikein maistuvaa! Voin siis suositella!

Onko Liverpool tuttu kaupunki? Tykkäätkö matkajutuista, mulla olisi juttua ainakin Tower of Londonista :)

Rentoa torstaita!

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ei kannata edes kysyä, tottakai tykätään...Mä en edes kysele vaan laitan matkoiltani postauksia ihan tulvimalla :D

Annika/ Karkkipurkki (Ei varmistettu) http://www.karkkipurkki.com

Näyttääpä kivalle, fish & chips kyllä maistuisi nyt! :D

Noora (Ei varmistettu) http://tthekidult.blogspot.fi/

Hurjan kivan näköisiä paikkoja, hauskoja ja juurikin hieman hipsterimäisiä! Tuollaisissa voisin itsekin käydä, ruuatkin näyttää hyvältä :-)

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Matkajutut kiinnostaa aina! En ole Britanniassa päässyt vielä koskaan käymään, mutta mieli tekee ehdottomasti ja joku päivä sinne on vielä päästävä. Tuo ravintola näyttää tosi hauskalta ja erikoiselta, mutta mun silmät kiinnitti huomionsa heti tuohon Urban Decay liikkeeseen :D

Maiju P (Ei varmistettu) http://www.naiseudenvoima.com/maiju-uusperhe--unelma

Matkakuume nousee lukiessa. <3

Nina / Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Herkullisen näköistä, Liverpoolissa ei olekaan tullut käytyä :)

Kommentoi