Ravintolavinkki: Panza Jyväskylä

Minnean muruja

¡Hola! Onko meksikolaisia herkkuja tarjoileva Panza jo tuttu? Panzahan löytyy nyt Kuopion lisäksi myös Jyväskylästä, Torikeskuksesta! Itselleni ravintola oli ihan uusi tuttavuus.

Halusin ehdottomasti päästä testaamaan Panzan ruokia, koska tykkään valtavasti meksikolaisesta ja tex mex-ruuasta ylipäänsäkin. Kaikki tortillat, tacot, salsat ja burritot maistuvat meidän perheessä :)

Minun oli tarkoitus tulla vinkkaamaan Offerillan huikeasta diilistä, jossa kaksi meksikolaista pääruokaa saa nyt 20 eurolla! Panza kuitenkin kiinnostaa selvästi ihmisiä, ja diili oli niin hyvä, että sehän ehdittiin myydä loppuun jo muutamassa päivässä! Onneksi ehdin saada omani ennenkuin loppuivat! Minusta tuollainen superhyvä diili on helppo tapa tutustua uuteen ravintolaan tai palveluun. Tulee lähdettyä, koska pääsee niin edullisesti!

Mutta sitten siihen Panzaan! "Best mexican food in Finland", vastasi mieheni, kun tarjoilija tiedusteli tyytyväisyyttämme. Tuo lause summaa hyvin fiiliksemme vierailusta. Menu oli lyhyt ja toimiva. Valitsimme molemmat ylikypsää possunlapaa sisältävän Al Pastor- annokset. Minä otin omani kolmen pienen ja suloisen tacon kera, mies veti omansa burriton täytteenä. Simppeliä ja erittäin maistuvaa!

Rocky road <3 <3 3

Ulkona ripsi vettä, mutta ravintolassa oli helteinen meksikoilainen kesä. Letkeä tunnelma, pirskahtelevat värit, maut ja juomat olivat kaikki kohdallaan. Jos meillä ei olisi ollut kiire päästämään lastenhoitajaa kotiin, olisin tilannut toisen lasin viiniä, nauttinut lauantai-illan huumasta ja vienosta limen ja korianterin tuoksusta. Myöhemmin illalla olisi myös ollut dj soittelemassa levyjä! Tänne tullaan uudestaan ajan kanssa!

 

Onko joku muu jo käynyt nautiskelemassa Panzassa? Mitä tykkäsit?

Offerillaltahan ei muuten diilit lopu, vaikka tämä Panza-diili ehdittiinkin jo myydä loppuun! Itseäni kiinnostaisi ainakin American Dinerin burgerit kahdelle (-50%) sekä hiustenleikkaus kiilto- ja sävytyspalvelulla (-55% )! Kannattaa tilata Offerillan uusikirje, niin ei jää paitsi näistä hyvistä diileistä!

 

* Panza-diili (kaksi pääruokaa €20) saatu bloginäkyvyyttä vastaan

* sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Onpa suloisen näköinen paikka, niin värikäs! :)

Minnea
Minnean muruja

Se oli kyllä ihana värikäs tuulahdus meksikoa!

Niina Maria V.

 

Meksikolainen ruoka on niin jees!! :) ja Offerista löytyy vaikka mitä ihania tarjouksia! Itekkin hyödynnän niitä säännöllisesti. kaikk ikauneushoidot ja ripset saa ihan pilkkahintaan :)

Minnea
Minnean muruja

Meksikolaisessa ruuassa on ihanat mausteiset ja raikkaat maut :) Offerilla on kyllä kätevä!

Yhtä sirkusta!

Uskon, että oli hyvää! Kuopiossa juuri tällä viikolla olimme lomareissulla, mutta tuota ei huomattu. Amarillossa söimme...

Minnea
Minnean muruja

Kanattaa käydä, jos vierailet Kuopiossa uudelleen :) Amarillo toimii aina!

Saranda
Tyhjä ajatus

Offerilla ja muut vastaavat saitit/sovellukset on todella käteviä juurikin ravontoloihin tutustumisen puolesta. Monta helmiä löytänyt sitä kautta! :) (Myös monta pettymystä mutta silloin ei haittaa niin paljon jos tarjouksen on saanut edullisesti.)

Minnea
Minnean muruja

Eikö! Itsellänikin on ollut hittejä ja huteja ravintolatuttavuuksia, mutta aina olen ollut iloinen, että tuli testattua jotain uutta :)

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Ihania kuvia ihanista ruuista. Tykkään myös meksikolaisesta. Valitettavasti meidän kylällä ei ole kuin yksi pzzeria.

Minnea
Minnean muruja

Onneksi kotonakin voi laittaa kaikenlaisia ja -maisia ruokia :)  Toivottavasti pizzeria on hyvä!

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

Itse kävin Panzassa syömässä viime syksynä Kuopiossa ja tykkäsin kovasti! Pitäisikin mennä uudelle vierailulle :)

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

Minnea
Minnean muruja

Kuopion Panza on se oikea ja alkuperäinen :) Mekin miehen kanssa jo vähän mietittiin, että koska mennään uudestaan :)

Kommentoi