Reima Test Patrol-seikkailija Nyrölän luontopolulla

Minnean muruja

Lauantai on kuin luotu seikkailuille ja kesäretkille, eikö?

Ehdin jo instan puolella hihkua, että monen viikon yrittämisen jälkeen pääsimme kuin pääsimmekin mukaan Reima Test Patrol -tuotetestaajaksi. Meille valikoitui testattavaksi nämä joka sään ReimaGO Pond välikausihousut sekä kätevä ReimaGO-aktiivisensori. Housujen sisältä löytyy pieni tasku, johon aktiivisensorin voi sujauttaa, ja näin pääsee omalta puhelimelta seuraamaan pojan aktiivisuutta :) Sensoria emme vielä tällä kertaa testanneet, kun helatorstaina lähdimme metsäseikkailulle. Aktiivisensorista kirjoittelen tarkemmin toisessa postauksessa.

Helatorstaina pojan vauvarokko oli jo alkanut helpottaa, ja koska lämpöä ei enää ollut ollut päivään, pakkasimme eväät ja lähdimme seikkailulle!

Nappasin vinkin tästä mukavasta Nyrölän luontopolusta MINI-blogista, jossa tämä luontopolku oli jo testattu toimivaksi retkipaikaksi. Emme siis olleet täällä ennen käyneet, vaikka luonto ja retkeily on varsinkin mieheni sydäntä lähellä, ja vaikka ihastuttava polku ei ole kaukana Jyväskylän keskustasta. Itsekin olen innostunut luonnosta enemmän mieheni myötä.

Nyt, kun meillä on tuo pieni aktiivinen ikiliikkuja, niin on mukavaa totuttaa hänetkin liikkumaan luonnossa. Saa iskä sitten myöhemmin hyvän retkeilykaverin :D On ihana ihmetellä yhdessä lintujen laulua, taivaaseen asti yltäviä korkeita puita, pensaassa surraavaa mehiläistä, tai juosta kilpaa hiekkaista ylämäkeä. 

Poika käyttää nyt kokoa 92cm, mutta siirtyy pian kokoon 98cm, joten yritin olla kaukaa viisas, ja valitsin nämä housut koossa 98cm. Pikkaisen ne ovat vielä reilut, mutta hyvin pysyivät menossa mukana :) Tarkoitus olisi selvitä näillä niin kesän leikit kuin ensi syksyn ulkoilutkin. Housut tuntuvat tosi paksulta ja kestävältä materiaalin puolesta, joten innolla otamme nämä rankempaankin testaukseen :) Tämä testaaja ei nimittäin mutaa tai kivikkoon sukeltamista kaihda :D

Seikkailijan oppaassa on kivoja ideoita yhdessä liikkumiseen ja leikkimiseen.

Nyrölän luontopolku oli ihana, ja yllätti monipuolisuudellaan. Pojan suosikkeja retkellä olivat pitkospuut, lossi ja retkieväät nautittuna nuotion äärellä :) Miehen kanssa jo mietittiin, että koska mennään uudestaan. 

Tykkäätkö sinä käydä luontopoluilla tai liikkua luonnossa? Löytyykö muita, jotka pääsivät mukaan Reiman Test Patroliin? Vielä ehtii!

Rentouttavaa lauantaita!

Kommentit

Millie's
Randomilla

Kiitti vinkistä, oonkin miettinyt missä päin sitä vois luontopolkuilla Jyväskylässä (ja oon asunut täällä vaan... öö, 8 vuotta :D). Tuo autottomuus vähän rajoittaa. 

Kommentoi