Reiman alen parhaat löydöt!

Minnean muruja

Tarjoushaukkana metsästän vaatteet ja asusteet aina mieluiten alennusmyynneistä :D  Varsinkin koko ajan kasvavan pojan vaatteet on hyvä löytää joko alesta tai kirppareilta.

Oletteko jo huomanneet, että Reimalla on kevän alennusmyynnit alkaneet? Paljon kaikkea kivaa ja hyödyllistä sieltä löytyi kaksivuotiasta kesämiestä silmällä pitäen mukavalla jopa 50% alella!

Kokosin alle mun parhaimmat kesäiset alelöydöt! Nyt olisi kyllä hyvä aika ostaa ensi syksyn välikausi- tai talvihaalarikin, kun nekin näyttää olevan alessa. Mutta pysytään tässä postauksessa näissä ajankohtaisissa kesäkamppeissa :)

Olen jo aikaisemminkin katsellut tuota hauskaa raikkaan vihreää lippapipoa. Se on paitsi äidin silmää hivelevä, niin myös varmasti käytönnöllinen tuon lippansa ansiosta. Tämä menee varmasti tilaukseen! Myös tuo sininen uv-hattu olisi tarpeen.

Pitkähihaisia t-paitoja tarvii aina, jos kivoja löytyy aleista, niin nappaan haukkana kiinni :) Tuo kuviollinen valkoinen t-paita on kivannäköinen. Tänä kesänä menee vielä viime kesäksi ostettu uimahaalari, mutta ensi kesänä saattaa kätevämpi olla uimashortsit ja uimapaita. Nuo keltaiset uimashortsit on söpöt :) Ihana on myös tuo keltainen shoftshell-takki, joka on kätevä vetäistä päälle hieman kylmempinä ilmoina.

Meillä ei ole vielä sandaaleja ostettuna tälle kesälle, joten nämä kauniin pehmeänruskeat sandaalit menevät todennäköisesti myös tilaukseen. Siniset shortsit olisivat kätevät sekä tuon uv-suojansa ansiosta, että myös hieman pidemmän mallinsa puolesta. 

Oletko sinä tehnyt kivoja alelöytöjä lasten kesävaatteissa? Joko teillä on kaikki kesän vaatteet hankittuna?

Kesäistä päivää!

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.