Riemukas kesäarvonta: Voita Flamingo Spa Vesipuisto -perhepaketti!

Minnean muruja

Hip hei, polskis ja loiskis! Kesäloman ykkösjuttu meidän perheelle on uiminen ja vedessä polskiminen! Mikään ei ole niin ihanaa kuin nähdä taaperon riemu vesileikeissä, tai lillua itse järvessä :) Järvivesi on vielä vähän kylmää, mutta onneksi kylpylässä on aina kesä!

Siksi olenkin innoissani, kun saan yhteistyössä Offerillan kanssa arpoa juhannuksen kunniaksi riemullisen Flamingo Spa Vesipuisto -perhepaketin yhdelle lukijalleni! Miten kivaa! Nyt pärähtää käyntiin kesäinen pika-arvonta, sillä arvon voittajan jo ensi maanantaina! Kuka haluaa päästä polskimaan Flamingo Spa:han koko perheen voimin? Jos paikka ei ole entuudestaan tuttu, niin Flamingo Spa Vesipuistosta kerrotaan seuraavaa:

"Flamingo Spa Vesipuisto on suunnattu kaikenikäisille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Suuresta vesipuistosta löytyy mm. neljä eri kokoista vesiliukumäkeä, hyppytorneja, villivirta sekä seitsemän uima-allasta. Pisin liukumäki, Magic Maya, on huikeat 152 metriä pitkä! Suuressa Viihdealtaassa voi uinnin lisäksi nautiskella virran pyörteistä ja porekylvyistä.". Miltä kuulostaa?

Onko Offerilla sulle tuttu? Kyseessähän on suomalainen yritys, joka tarjoaa palveluita ja tuotteita huimilla tarjouksilla. Tarjoushaukkana olen monesti harmitellut, että tarjouksia eli diilejä ei löydy Jyväskylästä, sillä moni hieronta- tai ravintoladiili olisi todellakin ollut ostamisen arvoinen. Offerilla tarjoaa diilejä Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Turussa.

Mutta siihen itse arvontaan! Sain jaettavaksi yhden Flamingo Spa Vesipuisto perhepaketin (2 aikuista ja 2 lasta) yhdelle onnekkaalle lukijalle! Aika mahtava tapa viettää viikonloppua tai aloittaa kesäloma! Lahjakortti on voimassa 31.7.2017 saakka, joten uimaan ja nauttimaan voi mennä oman aikataulun mukaan :)

Arvonta alkaa n-y-t, ja päättyy jo sunnuntaina 18.6.2017 klo 23.59, joten nyt kannattaa toimia nopeasti! Palkinnon arvo on 68 euroa, mutta Offerillan kautta ostettuna sen saa 32 eurolla.

Kuvat: Flamingo Span sivuilta.

Jos innostuit Flamingo Spasta, mutta onni ei suosinut arvonnassa, tai et halua jättää kesän kivointa vesipuistokokemusta arpaonnen varaan, niin oman vesipuistoseikkailun voi käydä varaamassa täältä!Saa aika mojovan alennuksen :)

 

Osallistumisohjeet pika-arvontaan ovat yksinkertaiset:

- Mene Offerillan sivuille, ja tilaa Offerillan uutiskirje (se pomppaa pop up:ina eteesi, kun avaat sivun).

- Kirjoita tämän postauksen kommenttikenttään, että olet kirjeen tilannut, ja että olet arvonnassa mukana.

- Muista jättää toimiva sähköpostiosoite!

- Jännitä maanantaiaamuun, napsahtaako vesipuistoliput sähköpostiisi!

Melko mukava tapa aloittaa kesäloma, tai piristää kiireistä viikkoa! Milloinkahan sitä itse ehtisi Flamingo Spa:han polskimaan? Meiltä löytyy kotoa kolme melkoista vesipetoa, ja veikkaan että Flamingo Spa Vesipuisto olisi meidän kaikkien mieleen! Onneksi kesäloma ja vesiseikkailut on vasta edessä :)

Kesäistä viikonloppua! Joko joku on uskaltautunut järveen tai mereen uimaan?

*yhteistyössä Offerillan kanssa

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Tiinumaria (Ei varmistettu)

Mä oon niin mukana! En oo koskaan vielä Flamingossa käyny :)

kan_iid (Ei varmistettu)

Uutiskirje tilattu, mukana ollaan! Vaikka asutaan kivenheiton päässä Flamingosta niin ei ole tullut käytyä Flamingo spassa, että nyt ois loistava tilaisuus lähtä polskimaan koko perhe!!

Manta0 (Ei varmistettu)

Mukana! En ole koskaan käynyt :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Olen ennestään jo uutiskirjeen tilaaja ja pari hyvää diiliä hyödyntänytkin. :) Käydään lasten kanssa Flamingossa polskimassa n. 2 kertaa vuodessa, mutta jos se olisi heistä kiinni, vähintään kerran viikossa. ;)

Pikkukarhu (Ei varmistettu)

Mukana ehdottomasti ja uutiskirje tilattu :) olispa mukava yllätys tytöille ja meidän vesipedoille! Samalla pieni kesäreissu ja uusi paikka meille vielä :)

SannaMi (Ei varmistettu)

Uutiskirje tulee jo valmiiksi :) Vielä en ole päässyt käymään Flamingossa.

KLaura (Ei varmistettu) http://laura-palm.blogspot.fi

Mukana myös! Oikein kiva kylpylä ja kivaa myös pienille lapsille :)

Jessica88 (Ei varmistettu)

Mukana :) Uutiskirje tilattu!

Marska (Ei varmistettu)

Uutiskirje tilattu ja ehdottomasti mukana! Monesti Vantaalla vieraillessa miettinyt, että pitäisi käydä. :)

MarjaKoo (Ei varmistettu)

Uutiskirje jo aiemminkin tilattu. Kerran olen ollut Flamingossa, jokin kurssi töistä... Upea paikka, mutta nyt voisi lähteä ihan vain rentoutumaan.

Taavi (Ei varmistettu)

Mukana! Uutiskirje tilattu. Flamingo on upea paikka!

anna s. (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa :)
Uutiskirjeen tilaajana olen ollut jo aikaisemmin :)

hilkka (Ei varmistettu)

Mukana arvonnassa, uutiskirje tilattu :)

Irmeli Nieminen (Ei varmistettu)

Tilattu! Mukana! :s

Jelena (Ei varmistettu)

Tilasin uutiskirjeen. Osallistun arvontaan. :-)

vnemilia (Ei varmistettu)

Uutiskirje tilattu, mukana arvonnassa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.