Riimingan keltainen Viola-tunika

Minnean muruja

Huomenta! Lauantaiselta Jyväskylän jouludesigntorilta ainoa ostokseni oli tämä pirteän sinapinkeltainen Viola-tunika, jonka ostin itselleni joululahjaksi. Ihastuin tuohon kauniiseen väriin sekä kivoihin yksityiskohtiin. Nuo origami-tyyliset linnut ovat vallan ihanat! Ja taskut ovat tietenkin aina plussaa :) Malli on mukavan rento ja istuu vähän pyöreämmällekin tyypille. Materiaali todella laadukkaan ja mukavan tuntuinen päällä. Tiedän mitä tulen pitämään päällä joulunpyhinä!

Tunika on suomalaisen Riiminka -merkin käsialaa. Merkki oli minulle entuudestaan nimeltä tuttu, mutta tarkemmin en ollut aikaisemmin heidän tuotteisiinsa tutustunut. Mielelläni tuen kotimaista yritystä! Riiminka on suomalainen laukku- ja vaateyritys, joka sijaitsee Jyväskylässä. Heidän kotisivuillaan kerrotaan seuraavaa:

"Tavoitteenamme on luoda ilahduttavaa ja kestävää designia miellyttävistä luonnonmateriaaleista. Kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa, pääsääntöisesti yrityksessämme Jyväskylässä Kati Karkkosen luotsaamana.

Oman verkkokauppamme lisäksi tuotteitamme myydään putiikillamme Toivolan Vanhalla Pihalla Jyväskylässä. Voit tutustua tuotteisiimme myös useissa vaate- ja lahjatavarakaupoissa ympäri Suomen, sekä erilaisissa design- ja käsityötapahtumissa."

Mitäs sanotte? Oliko nappivalinta? Ihastuttaako keltainen, vai onko se liian kirkas väri? Onko Riiminka -merkki sinulle tuttu?

Mukavaa maanantaita! Huomenna taas herkkujuttuja ;)

Kommentit

CCONOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Todella kaunis tunika ja väri on aivan perfect! :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Itsekin tykkään tästä kyllä kovasti!

Iina / Bebe au Lait (Ei varmistettu) http://bebeaulait.fi

Just ihana! Merkki ei ole ennestään tuttu. Kiva, kun vinkkasit! :)

Minnea
Minnean muruja

Eikö! Miten tuo keltainen vaan piristääkin niin kummasti!

kan_iid (Ei varmistettu)

Aivan Super ihana tunika!! Hauskan mallinen ja väri on mun lemppari! Riiminka on ennestään tuttu laukuista, mutta empä tiennyt että he tekevät muutakin.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kyllä nyt on kiva lähteä joulunviettoon uusi tunika päällä! Riimingan laukkuihin en ole vielä perehtynyt.

NelliKochanie

Ei ole ennestään tuttu merkki, mutta näyttääpä kyllä kivalta! Mä kans tykkään keltaisesta, varsinkin sellaisesta sinapin- tai okrankeltaisesta :)

Minnea
Minnean muruja

En minäkään merkkiä tiennyt, nimen olin kuullut aikaisemmin, mutta tähän tunikaan törmättyäni olin kyllä myyty :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.