Salaiset paheeni

Minnean muruja

Shhhhhh! Kaikilla meillä on varmasti juttuja, joita ei halua paljastaa tai mainostaa. Juttuja, jotka tuntuvat nololta ja piilottelemisen arvoisilta. Nämä jutut tekevät kuitenkin meistä mielenkiintoisia! Tässä omat salaiset paheeni.

- Ei ehkä ole kovin katu-uskottavaa tai ikään sopivaa yli kolmekymppisenä kuunnella teinimusiikkia, mutta rakastan kuunnella Taylor Swiftiä youtubesta, kun kokkailen yksin. Laulan ja tassin myös mukana, tottakai :) Shake it off! Lempimusiikista puhuttaessa en kyllä ikinä tuo tätä esiin :D

- Kuten ehkä olette huomanneet, olen suuri leffafanaatikko. Uskallan ylpeillä leffatietämykselläni, ja osaan arvostaa taidolla tehtyä elokuvaa ja elokuvan suuria mestareita. Tykkään kuitenkin katsoa romanttisia hömppäleffoja, ja ikisuosikkeihini kuuluu sellaiset klassikot kuin Pretty Woman (ihan paras!), Sleepless in Seattle ja Before Sunrise. Saatan myös katsoa hölmöjä teinileffoja. Mieheni aina naureskelee näille.

-Omasta mielestäni olen vain hieman boheemi. Mieheni mielestä olen laiska ja sotkuinen. Meidän ideologiat ei mene tässä ollenkaan yhteen. Itse tarvitsen enemmän aikaa ajatuksilleni ja tekemättömyydelle. Mieheni taas ei osaa olla paikallaan, ja tekee koko ajan jotain. Vaikka vaatehuonettani katsoessani myönnettävähän se on, kyllä minä olen sotkuinen! Vaatehuoneeni on lähes aina kuin räjähdyksen jäljiltä. En mielelläni käyttäisi aikaa siivoamiseen, vaikka pidän siististä kodista. Tunnustan, ettei kotimme ikkunoita ole pesty vielä kertaakaan koko viisivuotisen asumisemme aikana, hups!

- Fazerin mini mud cake -pakkaus! Niin syntisen hyviä! Voisin syödä näitä joka päivä (onneksi en kuitenkaan ihan joka päivä).

- Aleshoppailu ja tarjouksien kyttääminen. No kyllähän sen voi ostaa, kun se oli alessa! Mitä säästöä! Nettishoppailussa googlettelen aina kaikki mahdolliset tarjouskoodit ennen ostosten tekoa. En onneksi osta tiliä tyhjäksi, vaan on minulla ihan järki päässä ostoksia tehdessä, vaikka aleissa saatankin tehdä virheostoksia halpojen hintojen huumassa. Virheostokset ja aleshoppailut ovat kyllä vähentyneet huomattavasti lapsen syntymän myötä. Nykyään ostan vaatteita hänelle, en enää juurikaan itselleni.

- Haaveilen ajasta, jolloin saisin asua ja olla yksin. Niin paljon kuin miestä ja poikaani rakastankin, olisi monesti ihanaa, kun kukaan ei tarvisi sinua koko ajan. Kun kukaan ei olisi levittelemässä tavaroita ja hiekkaa ympäri kämppää. Saisin nukkua ja herätä ihan rauhassa. Saisin syödä ihan mitä haluaisin, ja milloin haluaisin. Kodissa olisi ihan hiljaista! Luulen kuitenkin, että pidemmän päälle alkaisin kaipaamaan rakkaita lähelleni. 

 

Mitä salaisia paheita teillä on? Paljasta parhaat paheet kommentiboksiin! Olenko ainut, joka häpeilee sotukuisuuttaan ja oman ajan tarvettaan?

Hauskaa keskiviikkoa, ystäväiset! Ollaan itsellemme ja toisillemme armollisia!

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana rehellinen mutta sympaattinen lista! :) Te olette miehenne kanssa kuten minä ja poikaystäväni, mutta toisinpäin. :-D Terveisiä siis miehellesi että täällä on toinen joka joutuu siivoamaan avopuolison sotkuja. :D

Minnea
Minnean muruja

Hihii, monestihan se on juuri niin päin, että nainen on tarkempi kodin siisteydestä. Laitan terveiset menemään!

NelliKochanie

Samaistun siivoamiseen! Meilläkin mies on meistä se siistimpi ja paljon tarkempi siivoamisen suhteen, minulle muut asiat menevät tärkeysjärjestyksessä edelle. Toki likaisuudesta en tykkää, mutta en vaan pysty pitämään esim. vaatekaappiani koko ajan niin siistinä kuin vaikka mies :D Ja meilläkin mies on sellainen että pitäisi koko ajan olla tekemässä jotain, itse tykkään välillä vain olla.

Ja Taylor Swiftia fanitan kans ;)

Minnea
Minnean muruja

Hyvä, kun joku on samoilla linjoilla :) En mäkään sotkusta tykkää, mutta välillä vain lannistun ainaisen sotkun keskellä. Tekee mieli nostaa kädet pystyyn ja todeta, että "kaaos on jatkuvaa, miksi vaivautua".

blurredesquisse

Fazerin mini mud cake!! Mullekin maistuis joka päivä, vaikka useampi pakkaus... :D Tosin vielä sitäkin parempi on ihan se Frödingen perus pakastemutakakku. Taivaallista <3

Minnea
Minnean muruja

Ah, molemmat on niin hyviä! Onneksi meidän lähikaupasta on nuo minit usein loppu, niin ei tule niin usein ostettua, hah!

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Oi nami mudcakeja! Minulla on myös tuo alehaukkana toimiminen. . Mietin kyllä ensin mitä tarvitaan ja monesti odotan isoja alennuksia. Olisipa ihanaa jos koti olisi hetken ihan hiljainen..en varmaan osaisi silloin tehdä mitään.

Minnea
Minnean muruja

Tulee kyllä niin hyvä fiilis, kun löytää jotain hyvästä alesta jotain, mitä tarvitsisi muutenkin ostaa :) Ihan voittajafiilis, hih!

Vaikka haaveilen tekemättömyydestä ja omasta ajasta, niin ne muutamat hetket, kun olen yksin kotona, niin en osaa vain olla, vaan yritän hullun lailla saada tehtyä rästihommia, ruokaa, pyykkejä jne. 

Yhtä sirkusta!

Mä paljasta ne kohdat mitkä sun listasta olisi osa munkin listaa :) eli

Mudcake, ehdottomasti

Alennusmyynnit (sähköpostiini tulee niitä kokoajan ja aika usein myös tilauksia lähtee, se on niiiiin helppoa)

ja tuo haaveilu...sitä en kyllä uskalla sanoa ääneen (kun lapset ja mies)...En ole koskaan kokenut sellaista. Se vaan on jotenkin ihana haaveilun kohde...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.