Sarjavinkki: Dicte

Minnean muruja

Löytyykö sieltä muita tanskalaisen rikosdraama, Dicten, faneja? Jos tykkäät pohjoismaisista synkistä nordic noir sarjoista, kuten Sillasta tai Sorjosesta, saatat pitää tästäkin! Päähenkilö on karismaattinen rikostoimittaja Dicte Svendsen, joka palaa sarjan alussa kotikaupunkiinsa, ja kääntää elämässään uuden lehden jättäen miehensä sekä työnsä Kööpenhaminassa. Menneisyyden kummitukset sekä pienen Århusin käsittämättömän vilkas rikosmaailma pitävät kuitenkin huolen siitä, että sarjassa riittää jännitystä, toimintaa ja kiemuraisia ihmissuhteita. 

Yle näyttää nyt sarjan kolmatta kautta. Minulle kävi niin, että katsoin innokkaasti kaksi ensimmäistä kautta, kun Yle näytti ne ykköseltä perjantaisin kello 21. Huomasin hetki sitten, että kolmas kausi on tulossa, mutta se vähän unohtui, kun näyttävät sitä nyt eri aikaan(vasta klo 22), joten kolmannen kauden eka jakso ehti vilahtaa ohi! Onneksi kolmas kausi on katsottavissa yle areenassa aina tv-esityksen jälkeen.

Jos et ole nähnyt kahta ensimmäistä kautta, näyttävät ne olevat katsottavissa ainakin Netflixistä, C Moresta sekä Viaplaysta.

Dicte on jakanut mielipiteitä siitä, onko se vakavasti otettava rikossarja, kuten esimerkiksi Silta, vai onko se enemmänkin ihmissuhdedraamaa. Juonta on parjattu epäuskottavaksi. Miten voikin olla, että Dicte sattuu olemaan aina oikeaan aikaan paikalla, kun jotain tapahtuu? Ja miten voi olla, että hän liittyy jollain tavalla jokaiseen rikokseen, jota Århusin ainoalta tuntuva komisario John Wagner selvittää? 

Niin tai näin, minuun Dicte iskee! Jos ei välitä pienistä epäkohdista juonessa, vaan antautuu henkilöhahmojen vietäväksi, saattaa saada melko nautinnollisen kokemuksen :) Dicten vahvuus on sen henkilöhahmojen karisma ja vahvat ihmissuhteet. Mielestäni sarjassa kiinnostavinta on Dicten ja Wagnerin välinen kemia. Jos siis kaipaat katsottavaa viikonlopuksi, niin kolmas kausi pyörii ykkösellä perjantaisin klo 22.00.

Mikäli Dicte ei innosta, niin miten olisi aikaisemmin suosittelemani Netflixin kiinnostavimmat brittisarjat, poliittinen juonittelu House of Cards tai synkkä, mutta kiehtova The Affair?

Kaunista torstaita!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

MINÄ, MINÄ, viittoan täällä täysillä :D

Minä katson kaikki murha- ja rikossarjat. Näiden lisäksi sitten Emmerdalen :)

Minnea
Minnean muruja

Hihii, Emmerdale on sitten hyvää vastapainoa murhamysteereille :)

Trean sisustusblogi / Anne (Ei varmistettu) http://www.trean.fi/

Vaikuttaa laatusarjalle! Jostain syystä mulle kolahtaa enemmän leffat. Ehkä se on sitä, että kerralla pitää saada aina hommat maaliin. Ei raaski odottaa seuraavaa, ja seuraavaa jaksoa :)

Minnea
Minnean muruja

Joo, leffat on kyllä parhaita! Viime aikoina olen kyllä päässyt hyvin sarjojenkin maailmaan! Parasta niitä on katsoa monta jaksoa putkella :)

sharks
by a mile

Jes, oonkin just etsiskellyt uutta mielenkiintoista katsottavaa. Pitäisi varmaan viimein antaa myös House of Cardsille mahdollisuus :)

Minnea
Minnean muruja

Tämä on kyllä hyvin viihdyttävä ja koukuttava, suureksi osaksi erinomaisen pääosan esittäjän vuoksi :)

House of Cards on yksi parhaimpia sarjoja ikinä! 

Hanna-MariA (Ei varmistettu) http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

Tämä vois olla katsottava sarja :) Mulla on just etsinnässä uusi sarja, jota alkaa Netflixistä katsoa. Täytyy tutustua paremmin, rikosdraamat kun on omaan makuun! :)

http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

Minnea
Minnean muruja

Jes, toivottavasti tykkäät :)

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Jossain vaiheessa katsoin jotain jaksoa pätkän ja luulen että pitäisin sarjasta. Esitysaika on vain liian myöhäinen ja siksi on jäänyt katsomatta. 

Minnea
Minnean muruja

Sanoppa muuta! Jos alkaa klo 22 ja kestää 1,5 tuntia, niin ei jaksa valvoa :D

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Niinpä, ja varsinkin jos herätyskello soittaa klo 4.45 kuten minulla arkisin. :)

Anniinanir (Ei varmistettu) Http://Www.getthetoolboxblog.com

Ooh, tähänpä pitää tutustua! Oon suuri Silta-fani, Sorjonen ei kyllä niin napannut. Mutta tanskalaisiin luotan :D

Minnea
Minnean muruja

Kyllä tanskalaiset osaa!

Anumaaria78
Mis(s)Fit

Yksi lemppareista ehdottomasti. Olin vain todella maassa kolmannen kauden kahta ekaa jaksoa katsoessani. Iso pala puuttuu nyt sarjasta, se toiseksi isoin. :( 

Minnea
Minnean muruja

Niimpä :/

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Tämä sarja pitää ehdottomasti tsekata läpi!

P.s. Kiitos muuten taannoisista villatakki-vinkeistä - kävin kotiuttamassa sen Vilan viininpunaisen ❤️

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Minnea
Minnean muruja

Olipa kiva kuulla, että sait villatakki-postauksesta inspiraatiota :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.