Second hand löytö - MBMJ laukku

Minnean muruja

Sydän pamppaillen painoin nappia, ja rahat siirtyivät tililtäni vieraalle tilille. Nyt ei auttanut enää muu kuin odottaa kynsiä jyrsien miten käy. Maksun jäkeiset muutamat päivät tuntuivat pitkiltä. Saapuuko pitkään haaveilemani laukku luokseni, vai menivätkö rahat taivaan tuuliin.En mielelläni tee ostoksia Tori.fi:ssä ellen pysty itse hakemaan tuotetta, ja tällä tavoin varmistumaan, että tuote on se mitä luvataan. Ostaminen on epävarmaa, jos täytyy vain luottaa siihen, että laittamalla sovitun (tässä tapauksessa suurehkon) summan toisen tilille, laittaa hän myynti-ilmoituksessa kuvaamansa tuotteen sovitusti postiin. Mielikuvissani ehdin jo vilkutella rahoilleni hyvästi, ja miettimään skenaariota, jossa joutuisin pommittamaan myyjää viesteillä, mutta jäämään lopulta tyhjin käsin. Nyt kävi onneksi niin hyvin, että eilen kännykkä piippasi sen merkiksi, että laukku on noudettavissa pakettiautomaatista. 

Ja miten ihana laukku se olikaan! Jos minulta kysyttäisiin lempilaukkumerkkiäni, ei vastausta tarvitsisi kauaa miettiä. Rakastan Marc Jacobsin laukkuja. Varsinkin näitä vanhoja malleja, joita ei enää kaupoista saa. Nahka on paksua ja laadukasta. Muotokieli on yksinkertainen, mutta kaunis. Laukuissa on ripaus yleellisyyden tuntua, vaikka ne eivät maksa tonneja. Ne kestävät niin aikaa kuin kulutusta. Värit ovat näyttäviä, mutta harkittuja. Rakastan!

Laukku, joka eilen saapui luokseni on Marc by Marc Jacobs Classic Q Natasha sävyssä cement.  Omistan nyt neljä MBMJ laukkua, joten uskoisin erottavani, että kyseessä on aito laukku. Kaikki yksityiskohdat täsmäävät. Olen etsinyt tätä laukkua, koska se on juuri sopivan kokoinen arkilaukku. Ikuisuuden käytössä ollut Too Hot To Handle Hobo kestää vielä katseita, vaikka metalliosat alkavat olla melko kuluneita. Laukku on kuitenkin niin iso, että en jaksaisi kantaa sitä mukana päivittäin. Kevyemmälle laukulle, johon kuitenkin mahtuu tarvittaessa myös kamera, on ollut jo pitkään tarvetta. Viimeisin second hand löytöni Too Hot To Handle Sia on osoittautunut käytössä hankalan malliseksi, eikä siihen saa mahtumaan kaikkea tarvittavaa. Sia onkin nyt myynnissä. En kaipaa suurta laukkukokoelmaa, vaan pidän laukkujen määrän järkevänä. 

Olen etsinyt Natashaa mustana. Huuto.net ja Tori eivät ole kuitenkaan tarjonneet apua asiassa. Mietin hetken myös Ebaystä tilaamista, mutta koen sen jotenkin vaikeaksi, kun pitäisi ensin kysyä myyjältä, toimittaako hän varmasti Suomeen, ja paljonko postikuluja tulee. Veikkaan myös, että Ebäyssä riski sille, ettei laukku olekaan aito, on suurempi. Kun laukkua ei löytynyt mustana, päädyin ostamaan laukun harmaan tai paremmin ehkä greigen sävyssä. Väri on kaunis, mutta ainoa huoleni on, näkyykö kuluminen siinä nopeammin kuin mustassa. Kun kaupat oli sovittu, ja rahat tililtäni lähteneet, ilmestyi musta Natasha Toriin. Juuri minun tuuriani :D Mies lupasi ostaa laukun myös mustana, mutta en näe siinä järkeä. Greigellä mennään.

Mitä tykkäät laukusta? Olisiko musta ollut varmempi valinta? Oletko merkkiuskollinen, mitä laukkuihin tulee?

Kivaa keskiviikkoa ystäväiset! Syysloma kutittelee jo kulman takana :) Kyllä tästäkin viikosta selvitään!

Kommentit

Dunia Toropainen (Ei varmistettu) https://duniatoropainen.blogspot.com

Kiva, että oli onnistuneet kaupat. :) Itsekin olen paljon lähinnä myynyt facebook-kirppareilla ja tori.fi:ssä. Lähinnä vain niin, että on tultu hakemaan tavarat. Joskus olen postittanutkin ja sai jännittää myös myyjän näkökulmasta, ettei luovu tuotteesta ja postita sitä turhaan, jos rahoja ei kuulukaan. Olenkin aina odottanut ensin rahoja tililleni. Oma jännityksensä aina, mutta kaikki on kuitenkin tähän mennessä aina onnistunut. :)
Kirppareilta tekee hyviä löytöjä ja samalla säästää sekä luontoa että kukkaroa.

Mukavaa syksyn jatkoa. :)

https://duniatoropainen.blogspot.com

Minnea
Minnean muruja

Tämä oli kyllä mainio löytö!

On aina turvallisempi vaihtoehto, että vaihto tapahtuu kasvokkain, niin tietää mitä saa. Minäkin olen tehnyt niin, että pyydän aina rahat tilille ennen kuin postitan tuotteen. Toisin kuin esimerkiksi Huuto.netissä, jossa on palautesysteemi, Torissa ostaminen on turvattomampaa :/ Huuto.netissä jotenkin tuntuu luotettavammalta, jos myyjällä on paljon positiivista palautetta aikaisemmista kaupoista. 

Kiva, kun kommentoit! Mukavaa syksyä myös sinulle!

sammalehealth.com (Ei varmistettu) http://www.sammalehealth.com/

his is a great read for me, Must concede that you are extraordinary compared to other bloggers I have perused http://www.sammalehealth.com/

guideonforskolin.net (Ei varmistettu) http://www.guideonforskolin.net/
indauthoritypill.net (Ei varmistettu) http://www.findauthoritypill.net

This is a great read http://www.findauthoritypill.net

Legal (Ei varmistettu) http://www.findbodyinshape.net/

Super-Duper site! I am Loving it!! Will come back again, http://www.findbodyinshape.net/best-testosterone-boosters-for-muscle-gro...

Kommentoi