Something new and something blue

Minnean muruja

Alkuviikosta kirjoittelin takkihaaveista. Päätinkin ryhtyä heti tuumasta toimeen ennen pakkasten tuloa,  ja sopivan takin löydyttyä, latoin sen heti tilaukseen. Elloksen toimitus oli nopea, ja eilen sainkin takin jo päälleni. Lämmin syvänsininen parkani! Talvi saa tulla, kyllä nyt tarkenee :)

Painostin miehen nappaamaan muutaman kuvan parkastani ja minusta luontopolulla.

 Parkatakkini on Ellokselta. Näyttäisi olevan juuri nyt hyvässä alessa! Ensituntuma takista on hyvä. Se istuu päälle kivasti, ja on lämpimän tuntuinen. Väri ja koko osuivat nappiin :)

Mitäs tykkäät takista? Entäpä sen väristä? Nyt toivottelen teille viihtyistää lauantai-iltaa, ja napsautan Netflixin auki!

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Nätti ja näyttää tosiaan superlämpimältä. :) Kiitti vinkistä!

Minnea
Minnean muruja

Kiva, kun jätit kommentin :)

Yhtä sirkusta!

Kivannäköinen takki! Olen itsekin katsellut "farkun"sinisiä takkeja. Huonopuoli on, että kaapit pullistelee jo erivärisiä parkatakkeja..mut kai aina yhdelle on tilaa, kun tiivistää vähän :) Hyvä ostos!

Minnea
Minnean muruja

Kiitti kommentista! Mulla on yleensä vaan mustia takkeja, joten tää sininen oli kyllä kivaa vaihtelua :)

Tyttir (Ei varmistettu)

Ihana takki! Itsekin kyseistä takkia katsellut, mutta kokoa epäröin vielä. Onko mielestäsi normaalia, niukkaa vai reilua mitoitusta? Entäpä hihojen pituus, onko naftit kokoon nähden?

Ihanaa syksynjatkoa! :-)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, ja tosi kiva kun kommentoit :) Aika nappivalinta oli kyllä tämä takki!

Elloksen sivuilla luki arvosteluissa, että takki olisi normaalia suurempaa kokoa, mutta itselleni tämä vastasi hyvin omaa kokoani. Sanoisin, että hihat ovat ennemminkin vähän pitkät kuin lyhyet :)

Ihanaa syksynjatkoa sinullekin! Toivottavasti takki natsaa, jos sen päädyt hankkimaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.