Suklaan tosiystävälle – Kahden suklaan browniet

Reipasta huomenta uuteen viikkoon! Tässä tulee eilen vihjailemani resepti ehkä maailman parhaisiin kahden suklaan brownieihin! Browniet ovat herkullisin leivonnainen, minkä tiedän! Tällä Suklaaunelmat kirjasta löytyvällä reseptillä tehdyistä brownieista olen saanut paljon kehuja, ja usea ystävä on pyytänyt minulta tätä reseptiä. Suussasulavan suklaista!P1082045b.jpg

brownieskirja1.jpg

P1082062b.jpg

Tee näin:

– Rouhi valkosuklaa, tai jos haluat päästä helpolla, voit ostaa valmiita suklaahippuja.

– Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen. Vuoraa vuoka(noin 20cm x 30cm) leivinpaperilla.

– Sulata voi ja tummasuklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki.

– Sekoita sokeri ja vanilijauute jäähtyneen suklaamassan kanssa. Lisää munat yksitellen, ja sekoita hyvin. Itse käytin sähkövatkainta, jotta sain taikinasta kuohkeaa.

– Sekoita jauhot ja kaakaojauhe keskenään, ja siivilöi jauhot taikinaan. 

– Lisää lopuksi valkosuklaarouhe. Kumoa taikina vuoratuun vuokaan, ja paista noin 35 minuuttia. Vinkki! Pähkinänystävien kannattaa kokeilla korvata osa valkosuklaarouheesta esim. saksanpähkinärouheella tai pekaanipähkinärouheella!

– Anna jäähtyä hetki ennen leikkaamista.

bsuklaa1.jpg

P1082030bb.jpg

brownies1.jpg

Nauti sellaisenaan  tai vanilijajäätelön kanssa! Parhaimmillaan brownie on hieman lämpimänä, tai seuraavana päivänä, jos olet säilyttänyt brownieita ilmatiiviissä rasiassa(pehmenee kivasti). Nam! Suklaaöverit!

Uppoaako browniet? Mikä on sun suosikki suklaaresepti?

Suussasulavaa maanantaita, ystävät!

 

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.