Supersankareita ja silmätulehduksia

Minnean muruja

Voihan kurjuus! Nyt näyttää ikävästi siltä, että sairastelukierre meidän perheessä jatkuu. Juuri, kun itse kukanenkin alkaa olla selättänyt sitkeän flunssan, heräsi taapero aamulla silmät turvonneina ja punaisina. Oi voi! Lääkäri vahvisti silmätulehduksen, ja nyt sitten huuhdellaan silmiä pari päivää, ja toivomme ettei antibiootteja tarvisi aloittaa. Välillä tuntuu, ettei pienten lasten kanssa tervettä päivää näe. Vaikka aika vähällä sairastelulla me kai kuitenkin olemme päässeet.

Myös mies on ollut allapäin muutaman päivän kohdattuaan pitkästä aikaa suoranaista rasismia. Ja vain koska hän ei ole suomalainen. Niin ikävää ja vihastuttavaa, että nykypäivän Suomessa huudellaan törkeyksiä kaduilla ja kauppakeskuksissa. En oikein tiedä, mitä sellaisessa tilanteessa tulisi tehdä. Mitä törkeyksien huutelijoille tulisi vastata? Tulen aina todella surulliseksi miehen puolesta.

Asiasta supersankareihin. Viime viikolla kaupassa käydessämme tarttui ostoskoriin mukaan edullinen Pottasupersankari-kirja taaperolle. Pottahommat ei taaperoa kiinnosta pätkän vertaa, joten ajattelin kirjallisuudesta olevan apua innostuksen herättämisessä. Kirja osoittautuikin täydeksi hitiksi, ja sitä luetaan kymmeniä kertoja (peräkkäin!) päivittäin. Innostusta potalla istumiseen se ei kyllä ole valitettavasti herättänyt. Kirja on omasta mielestäni aika huono, ja kieli töksähtelevää, mutta taapero tykkää. Vinkkejä pottailuun otetaan siis ilolla vastaan :)

Viikonloppu ei siis ole ollut kovin hyvä supersankareista huolimatta. Vaikka viikonloppuun on mahtunut myös iloisia juttuja, jäimme kokonaisuudessa kuitenkin miinukselle. Ehkäpä ensi viikko on jo parempi, ja sujuu vähemmällä dramatiikalla.

Alla vielä kuva-arvoitus! Kuka tietää, mitä herkkua näistä aineksista syntyy? Vastaus löytyy huomenna blogista, kun saan leipomukseni tehtyä ja kuvattua :)Miten sun viikonloppu on mennyt? Mitä mukavaa sun viikonloppuun on kuulunut?

Parempaa sunnuntaita meille kaikille!

 

Muistathan, että suloinen MOMMI. desigin arvonta on vielä käynnissä! Kannattaa käydä osallistumassa, jos lähipiiristä löytyy pieniä ihmisiä :)

Kommentit

kan_iid (Ei varmistettu)

Paranemisia pikkumiehelle silmätulehduksen kans! Tosi ärsyttävää kuulla kuinka huonosti suomalaiset käyttäytyy ulkomaalaisia kohtaan, vaikka varmaan valtaväestö ei onneks rasisteja olekaan (toivon ainaki!). Meitä on niin joka junaan ja sallittakoon kaikille oma mielipide, mutta tarviiko sitä mielipidettä tulla ilkeilemään päin naamaa. Tsempit siis myös miehellesi!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3

kan_iid (Ei varmistettu)

..ainiin ja veikkaan että rocky roadia on tulossa seuraavaksi? :)

Minnea
Minnean muruja

Nappiin meni ;) Kurkkaa huomenna, miltä näyttää jouluinen rocky road.

NelliKochanie

Voi ei, silmätulehdus on kyllä yksi inhottavimmista taudeista! Pikaista paranemista siis <3

 

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Onneksi pieni potilas itse ei ole juuri millänsäkään punoittavista ja rähmivistä silmistä, vaan hymyjä löytyy ja virtaa riittää :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.