Syksyn ostoslistalla: pitkä neuletakki

Minnean muruja

Insta storyani seuraavat saattoivat huomata, että kävin muutama päivä sitten Vilan liikkeessä hypistelemässä syysuutuuksia. Syksy hiipii mieleen jo monesta suunnasta! Liike oli täynnä ihania syksyn sävyjä, ja toinen toistaan pehmoisampia materiaaleja!

Omalla ostoslistalla on täydellinen pitkä neuletakki! Sellainen suoran mallinen, joka ylettyy polvitaipeeseen asti, ja johon on ihana kietoutua kylminä päivinä. Etsinnässä on laadukas neuletakki, joka ei veny ja vanu heti ensimmäisen käytön tai pesun jälkeen!

Huomioni kiinnittyi Vilassa heti tuohon kollaasissakin näkyvään viininpunaiseen villatakkiin. Se oli pehmeä kuin kissanpennun turkki, ja juuri sopivan mittainen! Sovitin myös tuota jakkumaisempaa vaaleanharmaata takkia. Sekin oli kaunis, ja varmasti monikäyttöinen. Harmaa olisi värinä helpommin yhdistettävissä muihin vaatteisiin, mutta olen kallistumassa tuon viininpunaisen söpöläisen puoleen. Kumman sinä ottaisit?

Löytyykö sun kaapista täydellinen pitkä neuletakki? Tai onko sellainen ostoslistalla?

VILA PITKÄ NEULETAKKI, VIRIL LS LONG | ONLY NAISTEN NEULETAKKI, MEREDITH | Cellbes Neuletakki Petroli | VILA PITKÄ SWETARITAKKI, VINAJA NEW LONG JACKET | VILA - NEULETAKKI | FRAAS LEVEÄ KUKKAHUIVI |

 

Nettikauppoja selaillessani huomasin, että pitkiä neuletakkeja on nyt todella paljon tarjolla! Se onkin selvästi tämän syksyn hittituotteita! Ihania syksyn värejä: turkoosia, viininpunaista  ja metsänvihreää on tarjolla! Klassista mustaa en tällä kertaa halua, vaan kaipaan väriä (vaikkakin sitten sitä harmaata)! Miten näistä osaa päättää, kun kaikkea ei voi saada?

 

Löytyykö näistä sun suosikkia? Ja kiinnostaisiko teitä "pihistä tai panosta"-postaus pitkistä neuletakeista? Löysin nimittäin paljon ihanuuksia nettikauppoja selatessa, ja sormeni syyhyävät päästä esittelemään niitä teillekin :D

 

Lämpöä torstaihisi!

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minulla on aika montakin pitkää neuletakkia; beige, sininen, ja juurikin viininpunainen, valkoinen, musta, sitten raidallinen ja on niitä varmasti muitakin :) Tykkään hirvveästi käyttää niitä tälleen syksyllä ja keväällä!

Minnea
Minnean muruja

Tiedätkö, mulla on vain yksi ihana keltainen! Mutta se materiaali on sellaista kutittavaa, ettei sitä tule käytettyä! En ole siitä raskinut luopuakaan, kun on niin kaunis :D Mutta tänä syksynä hankin sellaisen, joka tuntuu mukavalta päällä!

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Hei, mä ostin juuri tuon saman Vilan neuletakin, joskin harmaana, itselleni muutama viikko sitten. Se on ehkä yksi parhaista ostoksista pitkään aikaan, mukava ja siisti samalla kertaa.

Minnea
Minnean muruja

Jes, kiva kuulla, että se on hyvä! Taidankin kipaista ostamassa sen :) Mua vähän vain pelottaa se matsku, että meneekö se helposti huonoksi (jos sitä kaltoin kohtelee, kuten minulla on tapana)...

anniinanir (Ei varmistettu) http://www.getthetoolboxblog.com

Oi, tee ihmeessä pihistä ja panosta näistä! Mulla on juurikin tuollainen harmaa pitkä neuletakki, ostin sen Vero Modasta ehkä pari vuotta sitten ja se on kyllä päällä talvella varmaan joka toinen päivä. On sille käyttöä Suomen kesässäkin.

Ongelma on just se, että neuleita en viitsi hirveästi pestää ettei mene huonoksi :/ Onneksi tuulettaminen toimii aika pitkälle!

Mä valitsisin noista kahdesta ton viininpunaisen, kivempi malli. Mullekin kelpaisi joku toinen, värikkäämpi neuletakki täksi vuodeksi :)

Minnea
Minnean muruja

Jee, kivaa että kiinnostaa! Minäpä teen pihistä tai panosta-postauksen viikonloppuna :) 

Oon ihan surkea pitämään hyvää huolta hieman haastavammista vaatteista, joten vähän pelottaa tuo neuletakin matsku :O

Fiia (Ei varmistettu) http://fiiaelina.blogspot.com.au/

Noista vaihtoehdoista päätyisin varmaan viininpunaiseen! Itseltäni löytyy kaapista jo kaksi erisävyistä harmaata, pitkää villatakkia ja rakastan molempia yli kaiken <3

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Joo kiinnostaa pihistä ja panosta! Mulla on kanssa ollut jo vuosikaudet etsinnässä se täydellinen pitkä villatakki, vielä ei vaan ole löytynyt :/

Minnea
Minnean muruja

Nyt niitä on mielestäni tarjolla aikaisempaa enemmän, joten ehkä tänä syksynä löytyy!

Kiva kuulla, että pihistä tai panosta-postaus kiinnostaa!

Minnea
Minnean muruja

Nyt niitä on mielestäni tarjolla aikaisempaa enemmän, joten ehkä tänä syksynä löytyy!

Kiva kuulla, että pihistä tai panosta-postaus kiinnostaa!

Maria/ Nyt heti (Ei varmistettu) http://nytheti.blogspot.com

Mä tykkään tuosta harmaasta! Voisin melkein ostaa sen, mutta valitettavasti malli on liian pitkä näin lyhyelle. :/

Minnea
Minnean muruja

Minäkään en ole pitkä, vain 161cm, mutta tykkään, että nää käy hyvin myös vähän lyhyemmille tyypeille :)

Minna M (Ei varmistettu) http://kiljustenblogi.blogspot.fi

Viininpunaisen mallista tykkään enemmän. Tämä postaus sai minut haaveilemaan pitkästä neuletakista ja muistelemaan erästä pitkää karvareunuksista(?!) Ihanuutta, joka minulla oli joskus vuosituhannen vaihteessa.

Minnea
Minnean muruja

Vau, olisipa hauska nähdä se karvareunuksinen ihanuus :)

josha

Joo, pihistä ja panosta! Vaikka omasta kaapista löytyy neuleita joka lähtöön, kummasti "se neuletakki" uupuu edelleen. Metsästys alkakoon :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.