Syksyn ostoslistalla: syystakki

Minnean muruja

Yritin eilen olla vitsikäs, alustaessasi uuden syystakin hankkimista. Ja onnistuin aiheuttamaan äidilleni melkeen sydärin. Pahoittelut siitä.

Vanha luotettava a-linjainen villakangastakkini alkaa olla jo sen verran epäsiisti, ja kokoon parsittu, että tänä syksynä ajattelin panostaa uuteen syystakkiin. Kaapista löytyy keväällä ostamani hempeä vaaleanpunainen takki, mutta se ei sovellu arkikäyttöön.

Poikaa päiväkodista hakiessani ei tarvittaisi montakaan kuraista halia, niin vaaleanpunainen olisi nopeasti harmaa. Säästelen ihanaista takkiani siis spesiaali (ja lapsivapaita) tilaisuuksia varten.

HM+ // JUNAROSE // Ellos // HM // Vila

Keräsin tähän kollaasiin ne takit, jota miellyttivät minua eniten. Haluaisin lämpimän villakangastakin, ja ostoskoriin olisi kilahtanut heti tuo musta HM:n kietaisutakki, paitsi, että siitä oli oma kokoni loppu :/ Tuo takin malli on hauskan erilainen! Sellainen vähän rokahtava. Ja musta olisi värinä varma valinta. 

Villakangastakkia käytännöllisempi valinta olisi kuitenkin parkatakki hupulla. Se menisi tuulessa ja tuiskussakin paksulla kaulahuivilla varustettuna. Pieni vesi- tai lumisadekaan ei haittaisi. Nettikauppoja selatessani parkasuosikiksini nousi tuo (myöskin) HM:n sivuilta löytyvä vihreä yksilö.

Päätöstä uuden takin ostosta en siis ole vielä tehnyt, mutta olen kallistumassa villakangastakin puoleen, jos sopiva, mielellään a-linjainen takki löytyy. A-linjainen eli alaspäin levenevä malli sopii itselleni parhaiten. Pitää ehkä kiertää Jyväskylän kaupat ensin ennen kuin alan tilailemaan netistä.

Mikä on sun suosikki? Löytyykö sulta unelmien syystakki?

Mukavaa sunnuntaita! Arvaatteko, mitä meillä tänään leivotaan?

Kommentit

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Minäkin tarvitsisin uuden syys/kevät/välikausitakin. Tuo parkatakki kiinnostaa minuakin, mutta jos sellainen löytyisi a-linjaisena. Villakangastakista sen sijaan en välitä. Mistähän sitä aloittaisi?

Minnea
Minnean muruja

Parka on kyllä käytännöllinen! Kannattaa tarkastaa oman kaupungin vaatekaupat ensin, ja jos ei löydy, niin Elloksella on ainakin tosi hyvä valikoima ja kaikenkokoisille :)

Essi's

Multa löytyy oikeestaan aika hyvin peruspilarit jo omasta takaa neutraaleissa väreissä. Kollaasin jälkeen aloin kuitenkin himmailemaan hieman värikkäämpää yksilöä takkiarsenaalini jatkeeksi. Tuo burgundi vasemmassa alalaidassa on väriltään upea! Jotain sellaista voisi alkaa miettimään :)

Minnea
Minnean muruja

Se on ideaali tilanne, että peruspilarit löytyy! Vaatekaappia voi sitten täydentää pienillä väripilkuilla :)

Yhtä sirkusta!

Minulla on aivan hirveästi takkeja, mut ainahan on kiva ostaa uusiakin :) Kerro sit minkä ostit!

Minnea
Minnean muruja

Joo, näette sen kyllä sitten varmasti :)

Kirsikka W.

Ihania takkeja, mutta huhhuh minkä hintaisia! Opiskelijapariskunnan budjetilla ei satasen takkia ostetakaan ihan noin vain. Takit ylipäätänsä ovat ihan superkalliita, ja siksi niiden ostoa tulee lykättyä ihan viime tippaan. Nyt pitäisi kuitenkin löytää kiva talvitakki sekä itselle että avokille, joten kauhistuttaa jo ajatuskin siitä, minkälaista hintaa sitä joutuu maksamaan :/ Pitää kai yrittää katsella kirppareilta ensimmäisenä.

Minnea
Minnean muruja

Takit ja kengät ovat kyllä ihan älyttömän kalliita! Kirpparit on kyllä hyvä vaihtoehto! Ja sitten tietenkin alennusmyynnit! Toivottavasti hyvät ja edulliset löytyy :)

anumari
Mix Aina Minä

Noista vaihtoehdoista eniten miellyttäisi tuo Vilan takki, tosi kaunis. Voisin mielellään ottaa tuon tapaisen takin punaisena, jos kävelisi vastaan :)

Minnea
Minnean muruja

Niin on, tosi kaunis! Löytyisiköhän sitä punaisena...

Maria/ Nyt heti (Ei varmistettu) http://nytheti.blogspot.com

Tykkään eniten tuosta Junarosen takista. Se näyttää ihanan rennolta. :)

Minnea
Minnean muruja

Niin näyttää! Ja tuo väri on kaunis :)

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Mulla on myös syystakin osto edessä ja itseasiassa tuo burgundi takki herätti kiinnostuksen, oliskohan se se! :) Sulla on aina tosi kivoja nää kollaasit, saan paljon ideoita omaan pukeutumiseen. Juuri äsken kotiutin pitkän burgundinväriset neuletakin :)

Minnea
Minnean muruja

Tosi kiva kuulla, että tykkäät, ja että näistä saa ideoita :) Tuo burgundi takki on kyllä kaunis!

josha

Se ainainen täydellisen takin metsästys alkaa olla taas ajankohtainen täälläkin, tänä syksynä ajattelin että voisi ihan oikeasti panostaa hyvään ja monikäyttöiseen takkiin. Tosi kivoja yksilöitä oot löytänyt tähän postaukseen :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Hyvä takki palkitsee, kun se pitää lämpimänä syksyn viimoissa!

sharks
by a mile

Toi musta kietaisutakki on kyllä mun lemppari! Harmaakin on tosi kiva. Tosin itseltä löytyy kaapista melko samanlainen vihreä parkatakki kuin toi H&M:n, ja se on tosi käytännöllinen. Se päällä voi rauhassa kulkea kaikissa keleissä ja maastista ilman et tarvii kauheesti huolehtia :)

Onnea takinmetsästykseen! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.