Syksyn sävyjä

Minnean muruja

Kävin tänään Lindexillä tekemässä vielä viime hetken hankintoja tulevaa lomaa varten. Miten se onkin, että vaikka juuri oli kesä, ja kaapissa kaikenlaisia kesävaatteita, niin silti lomalle on pakko saada jotain uutta? Että onko olo jotenkin freesimpi ja hienompi, kun lomalla on päällä uusi mekko?

Ja voi, miten ihania syysuutuuksia sieltä löytyikään! Itse asiassa kaikki sovituskoppiin kiikuttamani vaatteet näyttivät niin kivalta päällä, että olisin ottanut ne kaikki, ellei pankkikortti olisi rimpuillut vastaan. Mekko löytyi, ja muutaman muunkin vaatteen nappasin mukaan. Koska en oikein perusta kuvissa pönöttämisestä, niin jätän varsinaiset asukuvat ottamatta, ja vilautan vain vähän näitä uusia ostoksia :)  Tuohon harmaaseen paitaan, jossa on kukkia, ihastuin heti!

Eikö olekin muuten hienoa, että Lindexillä ei enää ole erikseen plussamallistoa, vaan isommat koot jatkuvat suurimmassa osassa mallistoa? Luin tästä Mimmin blogista . Jee!

Lisää asiasta voi lukea täältä: http://www.lindex.com/fi/campaign/fashion-in-more-sizes/

Syksyssä kaikkein hauskinta ovat mielestäni värit! Värit loistavat syksyisin sekä luonnossa pirteän keltaisena, oranssina ja tummanpunaisena että vaatekauppoihin ilmestyvissä vaatteissa/asusteissa turkoosina, oranssina ja kaikissa tummanpunaisen sävyissä. Huippua! Olen pysähdellyt vähän väliä kuvaamaan ihania oransseja vaahteranlehtiä tai punaiseksi lehahtanutta pihlajaa. 

Syksyisin kaivan petroolinväriset villapaidat ja huivit esiin kaapista, sekä värjään kynteni tummemmilla sävyillä.

Uusi tuttavuus minulle on myös tuo NYX. Kaipasin uutta huulipunaa juhliin, ja myyjän suosituksesta päätin kokeilla tuota NYX:n mattapunaa. Ihan nappivalinta! Olen käyttänyt sitä päivittän siitä lähtien, kun ostin sen. Väriltään tuo on numero 19.  Nyt nappaan kupin teetä, ja virittäydyn katsomaan teeveestä alkavaa Perilliset -sarjaa. Leppoista iltaa!

 

Kommentit

annisavolainen

Kukkapaita, aivan ihana! :) Heti tuli inspistä lähteä lakkaamaan kynsiä syksyyn sopiviksi.

Minnea
Minnean muruja

Hei! Tuo paita on kyllä ihana :) Kiitos kommentista, ja kiva kun löysit blogiini!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.